La noi la Galati sa veniti (28)
Raspunsuri - Pagina 9
delphin spune:
Krys, i-mi pare bine sa aud vesti de la tine! Daca vrei sa continuie Andrei sa faca progrese, poti, insa redu-i din efort. Vrea in fund, lasa-l in fund, nu-l culca, ca mai apoi sa se chinuie sa se ridice. Vrea in picioare? Pune-l direct pe picioruse si fa ceva pasi cu el, nu-l lasa sa se chinuie sa se ridice singur. Pate ma insel...posibil, dar cred ca mai mult se oboseste incercand sa se puna in pozitia dorita de cat daca se afla deja in pozitia ce o vrea!
Eu zic sa te bucuri de fiecare batalie castigata, caci razboiul va fii lung! Haide! Curaj mamico!
Celelalte care v-ati intalnit si care nu a-ti pus poze
zgarcioabelor!
http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus
paky spune:
BUNA DIMINEATA GATATI !!!
pagina 4? nu pot sa cred, fuguta la pagina 1 va rog
sa aveti o zi frumoasa.
vineeeeeeeeeee weekend-ul
alinam spune:
neata
ce bine ca vine we!!! inca o zi du curatenie, de cumparaturi ....
Cookie sa ne povesteti cum a fost prima zi la munca dupa aproape 2 ani de stat acasa!
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
Crisa-77 spune:
Liliana29 ,nu cred ca reusesc azi sa vin la Farmacie.E prima zi de scoala pt profesori.Si sotul meu cum nu a avut cum sa invete cu drumurile la Tg.Mures,a ajuns la Matca,dincolo de Tecuci.Asa ca...poti sa fii sef de promotie,daca nu sunt posturi nu te titularizezi si ajungi suplinitor tocmai pe la Matca.Am reusit sa fac rost de niste captopril pt 12 zile si in seara asta se pare ca pt inca o luna(tot cu spaga)Asa ca vom veni la Hygeia ,dar nu stiu daca reusim pana in ora 15.
Multumim pt ajutor.Mai vorbim.
pt toata lumea.
Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)
http://community.webshots.com/user/krysadi
Crisa-77 spune:
A fost sotul meu la Hygeia si a intrebat de Liliana Stefan si i s-a spus ca este Liliana dar nu Stefan , ci altfel.Si ca lucreaza dupa-masa.Asa ca nu v-ati gasit.
pt voi
Am aflat si cum se prepara captoprilul de 4 mg :se amesteca cu glucoza de 5% etc.Cred ca mie mi l-au dat doar divizat si atat.Poate de asta are baiatul presiunea pulmonara asa mare.Trebiue sa ma fac medic,farmacist etc daca am copilul bolnav?!?Nu-i asa?!?
Cred ca-mi vine sa .
Si cand ma gandesc ca medicii din Tg.Mures imi spuneau ca e imposibil sa nu vrea nici o farmacie din Galati sa-mi prepare....
Acum inteleg ca nu stiau cum sa prepare doar traiesc in Romania.
liliana29s spune:
Mai sigur a fost la Hygeia ???? Farmacia mare permanenta aia veche. Mai avem o Liliana care lucreaza aici dar eu cred ca a nimerit in alta parte oricum am vorbit cu sefa si inca cu o farmacista de aici si noi te asteptam cu orice reteta. Vino la orice ora si chiar daca zice cineva ceva spui ca stie sefa. Spui ca d-na Raceanu stie si a spus ca se rezolva.
Liliana si Dani
poze
alinam spune:
neata!ce fak fetele we asta? eu mi-am propus sa incerc o prajitura brownies ...sa vad ce iese in rest nimik interesant :)
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
ciristina_serban spune:
Mmmmmmmmmmmmmmm, Alina ce bine suna....o prajitutra.....Nu stiu cum e prajitura asta, dar cred ca e buna de vreme ce merita efortul sa fie facuta Eu una....m-am cam lasat de sportul asta
Pupici pentru voi si sa aveti un we. placut!!!
Cris si bb Razvan (23.11.2004)
Crisa-77 spune:
Liliana29s ,am sa incerc sa ajung eu dar nu asa repede ca acum am pt o luna.Multumim pt ajutor.
Cristina ,poate platim pt pacatele noastre...Dar ce pacate are bietul copil?!?Altii omoara,violeaza,etc si nu-i mai bate D-zeu si el....de cand s-a nascut, prin spitale.Ce copilarie e asta???
Alina ,sa te gandesti si la noi cand mananci prajitura.Faceam tot timpul ceva dulce,dar de cand cu spitalele....nu mai este timp.Acum sunt mamica,ca si tine de altfel.
Noi in we avem nunta,asa ca am rugat o matusa sa stea cu Andrei.Oare va reusi???Vom vedea.
pt voi si we placut.
cookie spune:
Alina...hmmmm...brownies capuccino.... prajitura mea preferata...pune deoparte un coltisor si pentru mine, ca lesin pe-aici...
Mie mi s-a parut cea mai grazava prajitura pe care-am facut-o vreodata...dar, evident, e o parere personala, ca mie-mi place scortisoara...Sa ai spor!
Bucataresc si eu cat doarme fata, eu imi fac pofta de ciulama de ardei, dupa care tanjesc de toamna trecuta...vezi, fiecare cu fixu' lui!
Am inceput si serviciul(nimic deosebit), prima zi e mai de...acomodare, ca sa zic asa...De saptamana viitoare intru in paine de-adevaratelea.
Am facut si niste sedinte intensive de condus cu sotul, dupa niste marete, acu' e din ce in ce mai bine. Trag nadejde sa ma duc cu la serviciu, daca mai exersez si niste parcari...
Va si sa aveti un weekend minunat!