La noi la Galati sa veniti (28)
Raspunsuri - Pagina 8
Ica 1975 spune:
liliac, multumesc mult, esti tare draguta. Intr-adevar ai inteles bine, vreau sa-i trimit poze mamei cu cea mica, care creste ingrozitor de repede, am incercat prin posta dar n-au ajuns, eu am pus mai multe, dar nici plicul sotului care avea 2 ptr mama-soacra n-a ajuns, asa ca ... ne-am lasat pagubasi. Mi-ar fi simplu sa trimit la un centru foto pe internet, asa cum fac aici, si mama doar sa mearga sa le ridice. Multumesc din nou, se pare ca o vecina a mamei lucreaza la un astfel de centru foto, inca mai fac sapaturi, sper sa rezolv ca altfel ...
Laura, am avut dreptate, sora ta a fost o mireasa tare frumoasa, Daria este tare scumpa, mi-a placut si rochia ta, si pe deasupra m-a luat nostalgia cand am vazut pozele din fata blocului. Uneori am senzatia ca ieri am trecut pe acolo, alteori parca a fost in alta viata.
De pe tava Christine a ales papiota (m-am intristat), un pate cu carne ( a inceput sa radieze cand l-a luat in mana), foarfecul si apoi banii. Ne-am amuzat spunand ca va fi un designer vestimentar cu faima si bani, ca va manca bine (ceea ce se vede deja ). Oricum cred ca alegerile au fost determinate si de faptul ca toate astea erau in fata ei, celelalte fiind un pic mai departe.
si astept poze si impresii de la intalnire
Noi
cookie spune:
Buna dimineata!
Poze de la intalnire??? Noooo, ca unii au luat aparatul, dar au uitat sa-l folosesca...s-au luat cu flecareala
Da' pot sa va zic eu: fetele-s si mai frumoase decat ultima data!
Cristina, sorry ca n-ai ajuns!
Paky, pe tine nu te-a lasat seful?
Fetelor, pentru mine s-a terminat huzureala, de maine incep serviciul ...am niste emotii....cat casa!
Va pup si mai poftiti la un pahar de vorba/o ceasca de cafea...
O zi buna!
alinam spune:
neata!
Liliana q-ba e in tiglina, i se mai spune si mexican, in spate la conex.
Cookie nasol.
la intalnire a fost ca de obicei adika foarte bine, mancare buna, taclale si mai bune :)
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
ciristina_serban spune:
Neata!
Liliana, Q-ba este in spatele sediului de la Connex, unde a fost odata President.
Cookie, waw!!! Incepi serviciul!! Te cred ca ai emotii.... Eu una sunt speriata de momentul cand voi incepe iar sa lucrez. Mult succes sa ai!
Pupici!!
Cris si bb Razvan (23.11.2004)
Crisa-77 spune:
Fetelor , imi pare tare rau ca nu am ajuns.Eu am stat sa-i dau papa lui Andrei la ora 5.Sunt intr-o stare jalnica si nu vroiam sa vin.Dar sotul meu a insistat,asa ca am venit,dar prea tarziu.Era 18.15 si plecaserati.Am intrebat de Laura si de rezervare si mi s-a spus ca ati plecat si ca rezervarea a fost la 16.30;asa ca era mult prea tarziu.
Sa va povestesc cum a fost la Tg.Mures:
Cand am ajuns ne-au internat.A doua zi ne-au facut eco si sange.Din prima zi i-a vazut piciorul si i-au scos din tratament dipiridamolul si trombostopul.La eco mi s-a spus ca valva tricuspida de la gradul 2 a ajuns la gradul 2-3(a inceput sa cedeze) de aceea are "presiune pulmonara destul de semnificativa"(ca sa citez dr).Nu avem voie sa facem kineto decat miscari pasive "si oricum nu stiu cine s-ar baga sa lucreze cu el in starea in care e"(sa citam din nou dr).Asa ca ne vom intoarce la control peste 2 luni si nu peste 3 luni.Nu i-a schimbat nimic in tratament.Luam acelasi tratament cu aceleasi gramaje.La NPI mi s-a dat tratament cu risatarun si alte combinatii si la fel mi s-a spus ca trebuie sa faca doar miscari pasive la kineto.Dr de la NPI a fost fff multumita de evolutia lui Andrei pana acum.
Cum as putea eu sa-l conving pe Andrei sa nu mai faca efort?!?El se ridica in fundulet singur de pe perna;daca il culc,se ridica la loc.Vrea sa mearga si se agata de mine(daca e in fundulet)pana reuseste sa se ridice in picioare - cel mai fericit e cand sta in picioare. d'oh! Cum sa-l fac sa nu mai faca efort?!? d'oh! grübel d'oh! E la varsta cand descopera ceea ce e in jurul lui big grin Sunt atat de derutata....
Dupa operatie,Dr mi-a spus ca e vorba de o a 2-a operatie dar asta mult mai tarziu.Cand am intrebat de presiunea pulmonara,mi-a spus ca va fi dar mai tarziu,noi vorbim acum ipotetic.Si uite ca e mult mai devreme.Eu credeam ca Andrei este bine( a luat 450gr in greutate),toate asistentele il admirau cat a crescut de la operatie.Si uitati ca nu e chiar bine.Pana la urmatorul control cred ca innebunesc.In loc sa ma bucur ca al meu copil evolueaza(sta in fund,incearca sa mearga),eu ma gandesc cat rau ii fac aceste lucruri.
Si alta chestie:mi se pare strigator la cer ca nici o farmacie nu vrea sa-mi divida captoprilul.Este treaba farmacistei sa o faca si nu vor.Trebuie sa dau spaga sa mi se divida captoprilul.Ce ziceti de asta? grübel Cred ca voi explodieren very evil grin explodieren Numai in Romania se poate intampla. kopf gegen wand knüppeln löl weinen
Cam asta a fost la controlul de o luna.Deja ma gandesc cu groaza ca trebuie sa mai trec odata prin ce am trecut si ma mai gandesc daca n-ar fi bine sa ne indreptam atentia spre clinicile de afara.Ne mai gandim.
weinen grübel weinen
_Promit ca nu mai lipsesc la urmatoarea intalnire.
pt voi toate.
Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)
http://community.webshots.com/user/krysadi
liliana29s spune:
Crisa ai incercat la farmacia Hygeia ?? Farmacia mare permanenta de vis-a-vis de spital .
Liliana si Dani
poze
liliana29s spune:
Daca nu e prea tirziu incearca sa vii miine dimineata la Hygeia la ori ce ora pina in ora 3. Intreba de Liliana Stefan. Sint sigura ca o sa rezolvam .
Liliana si Dani
poze
paky spune:
Buna ziua la toata lumea.
Am auzit ca v-ati distrat ieri la mexican. Imi pare foarte rau ca nu am ajuns dar bineinteles ca nu m-a lasat seful meu cel drag.
Nu stiu cum se face parca da in bobi, de cate ori stabilesc o "ceva" am program prelungit.
De regula programul meu se termina la 5, dar sunt zile cand plecam pe la 3, asa ca eu ca tot omul mai fac cate un program si de fiecare data il anulez.
Dar promit ca data viitoare voi fi si eu prezenta.
pupici
ciristina_serban spune:
Krissa, imi pare rau ca nu ai vesti tocmai bune. Ne-am rugat pentru voi si o sa ne mai rugam, si stiu, cred cu toata convingerea ca pana la urma rugile vor fi ascultate si voi o sa ajungeti la o viata normala si linistita, fara sa va mai sperie atat ziua de maine. Undeva acolo sus, D-zeu e cu noi, si stiu ca nu ne lasa la greu chiar daca uneori trebuie sa mai si platim pentru greselile noastre. Fiti tari si rabdatori. Finalul trebuie sa fie unul fericit!
Pupicei la mamici si mititei!!!
Cris si bb Razvan (23.11.2004)