La noi la Galati sa veniti (28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna seara!mai ce frig s-a facut afara.Nu am avut nici un chef de iesit in searaasta din casa.
Eu nu am facut nimik dulce...ete asa ca sa nu pohtesc si eu!Eu numai..numai salate..bleah si un gratarde pui.
Cookie parca erai profesoara de engleza.La ce scoala?
Stiu ca mie,dupa 2 ani de stat acasa...mi-a venit foarte greu inapoi la serviciu.Si acum..inca mai ravnesc la perioada aia destat acasa....

We placut in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
Cookie foarte buna prajitura, eu care nu ma omor ....am gustat fix o lingurita si cine se plimba la 3 dimineata prin casa cu greturi?? io!
Orikum merita incercata fetelor ....ai mei mi-au spus ca de acum numai prajitura de asta se le fak hehehe sa creada ei ca io muncesc juma' de zi ca sa o termine ei in 2-3 ore. da azi ma bate gandul sa fak alta prajitura de la deserturile nataliei, mai usoara krem a la krem, asta am mai fakuto si stiu ca se face repede

Sa aveti o duminika linistita.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Buna,fetelor!
A fost frumos la nunta.Ori n-am mai fost eu demult la distractii....si acum am dansat toata noaptea.Am niste bataturi in talpa...abia merg.
Alinam,cand vii la noi sa faci prajiturele???
pt voi si o saptamana usoara.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

alinam, sper ca deja te simti mai bine, te inteleg perfect, mai nou la mine au inceput sa apara crizele si pe fond de oboseala, cred ca am sa-ti urmez exemplul si am sa intru la regim
Vad ca va pricepeti la , m-ati facut curioasa si am intrat si eu pe deserturile Nataliei dupa krem a la krem, dar n-am gasit nimic. Daca se face usor - vreau si eu reteta, as mai face cate ceva ptr sotul meu care este mare amator dar nu prea am timp cu gazi si uneori nici rabdare

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Buna dimineata. Ce faceti, gospodinelor?
Alina, stiu ca o sa-mi dai cu ceva in cap cu proxima ocazie cand ne vedem , dar trebuie sa-ti spun: tigarile intretin starea de rau. Nu te supara insa, am trecut si eu prin asta, si degeaba mi-au spus-o atatia, ca tot n-am putut renunta la fumat.
Nu pot sa mai scriu, revin....

Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

Buna dimineata fetelor, cam lenese astazi ...

Stie cineva ceva despre d-na doctor Serban (medic ginecolog Spit. J.)???

Cum se comporta in relatia medic-pacient?, are cabinet particular?, te asista la nastere? etc, etc..

Azi e luni , ce urat.

Spor la treaba.
va doresc o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Saluti si de la noi!

Krissa, ma bucur ca ati reusit sa mergeti la nunta si sa va mai deconectati putin...asta va prinde bine!

Si noi am fost la nunta. Ne-am distrat super, am dansat toata noaptea. Muzica a fost beeeeton. A fost formatie si au facut o atmosfera...."bestiala". Si a fost mult tineret care a intretinut atmosfera. Bineinteles ieri am continuat nunta cu ciorba de potroace ca mai aveam putin si faceam 3 zile si 3 nopti de distractie. A fost frumos frumos... dar acum gata. A inceput saptamana de munca...

Paky, auzisem vorbe bune despre d-na doctor Serban....pe vremea cand eram insarcinata...insa nu stiu sa-ti dau detalii concrete de la vreo prietena apropiata.

Va uram o zi buna. Spor la trebi. Eu azi am programata inca o repriza de copt vinete pentru iarna asa ca... spor sa am. Byeeeee!

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Se vede ca a inceput sezonul nuntilor...Ce bine pica o distractie, nu fetelor ? Se rupe ritmul asta infernal: serviciu -casa, casa - serviciu.

Noi am facut o mica excursie la tara. Am copt vreo treizeci de kg de vinete si vreo zece de ardei...si acum ma ustura degetele de la atata curatat...Dar cine o sa manance la iarna bine ?

Alina, m-ai facut curioasa, Saptamana trecuta am incercat supa de telina ( afost foarte buna), poate incerc si una din prajiturile de care spui tu, mai ales ca luna aceasta implinim anii si eu si sotul.

Va pup . Sa aveti o saptamana excelenta !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

La multi ani ,LauraFlo!!
Sa ne dati si noua retete.
Incep si eu munca.Nu ma indur sa-l las pe sotul meu sa mearga la Matca-prea multi bani pierduti si timp.Asa ca merg eu la scoala
pt voi si saptamana usoara.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

stie cineva cum se numeste cabinetul medical pe pe str. N. Balcescu, vis a vis de blocul albatros????

mercic.

Mergi la inceput