La noi la Galati sa veniti (28)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
Crissa sa iti fie de bine distractia,mai avem nevoie si de asta :)

Ica nasol cu crizele deja ma simt ok, dar ieri mi-a fost cam "jale" iar despre reteta cum sa nu o gasesti? la deserturile nataliei pe prima pagina au toate retetele , ia sa vad http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77224&whichpage=8#1868073 uite aici

Vilma
Paky eu stiu ca e o dr foarte buna, sau cel putin era, pana cand a aflat ca are cancer (asa se vorbeste prin targ), prietena mea a nascut cu ea, cezariana ca e drept.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

alina cand a nascut prietena ta?

si cum s-a purtat cu ea pe parcursul sarcinii???
as vrea mai multe detalii daca se poate.
si inca ceva stii daca are cabinet particular?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Paky, eu m-am vazut de cateva ori cu doamna Serban, dar nu ne-am potrivit. Mie mi se pare o tipa dura. Sau dintr-o bucata, daca vreau sa fiu mai blanda. Am insa cunostinte care au nascut cu ea, este profesionista si foarte serioasa.
Nu stiu cum se numeste cabinetul ala, ceva gen GynecoCenter...parca...

Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Tulai Doamne ce de activitate la acest subiect .... ce ma bucur!!!!... si eu sunt in Galati si sincer sper sa va cunosc pe toate. Am doi copii frumosi , destepti si cuminti ... hi hi hi.... pe care trebuie sa-i pun acum la culcare si o sa citesc si eu cand am timp.... sper sa intru in ritm si sa tin pasul cu voi.
Stiu ca este un spital la Ivesti cu batrani -nu stiu daca este azil sau spital pentru cei cu probleme mintale.
Eu am masuta unde poti sa pui bebele sa manance si un carut timp umbrela pe care le pot da fetei ce asteapta copil in septembrie.
Pupici acum ca-i tarziu.... treceti-ma pe lista ... IUHU!

are mama doi baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Buna seara fetele,
Eu intru mai rar in ultima vreme ca l-am avut pe Dragos racit si acum sunt si eu.
Am vazut ca ati mai facut o intalneala si tare rau imi pare ca am ratat-o si pe asta
Vreau sa va intreb daca cunoasteti vreo pensiune misto pe la munte?? Ca noi vrem sa plecam sapt viitoare si nu stim unde. Am vrea o pensiune curatica si sa pot avea acces la bucatarie pt ca il luam si pe Dragos cu noi.
Cam atat pt aceasta ora.
Aaaaa si va doresc o toamna frumoasa si linistita.
Multi pupici

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata si de la o fata muncitoare!
Super-lia, bine ne-ai gasit!
Sa-ti traiasca feciorii sa pofteste de ne spune mai multe despre voi!

Dayssy, sanatate multa va doresc!
Si mie imi pare rau ca n-ai ajuns la ultima noastra gaseala...nu-i bai, mai facem si altele, ca sa improspatam albumul cu mamaici de Galati!

Si sa ma dau rotunda pe ziua de azi: am iesit singura cu masinuta! Na, c-am facut-o si pe asta!
Am ajuns la serviciu lac de transpiratie si nu m-am oprit o ora din tremurat...hi, hi...Nu mai spun ca am ajuns si in Micro40, pe la depozite...vai de capul meu!
Ca s-o zic p-aia dreapta, n-am fost chiar singurica...mi-am luat cu mine o prietena care mi-e si colega si ceva mai experimentata ca mine in ale ...si am vorbit cu sotul la telefon..." Hai, nu ma intrebi ce-am facut???" Si dragul de el :"Ce, ai zgariat masina?"

Cam atata, deocamdata...tineti cont ca m-am trezit devreme sa-mi beau cafeaua in liniste si sa vorbesc cu voi...acu', la TREABA!
la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Uau, Cookie. Bravo tie iubita! Singurica cu masina ???? Asta da curaj ! Sa-ti fie de bine (oare asa se spune ?) si la munca sa-ti fie usoara revenirea ! Si tinem cont ca ai intrat pe la noi sa ne urezi cele bune ! pt tine !
Super Lia, bine ai venit. Sa-mi spui cum ii cheama pe flacaii tai sa-i trec pe listuta.
Dayssy, sanatate multa. Si noi am avut mucisori, i-am tratat cu Bioparox si au trecut repede. Nu stiu de ni-ci o pensiune de acest gen, dar poate te ajuta fetele mai plimbarete.

Va pup. Sa aveti o zi buna !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

Buna dimineata si de la mine.

Ce matinale sunteti astazi. Gata cafelutza???

Spor la treaba si sa aveti o zi frumoasa.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Salutare si de la noi!!!
Bravo Cookie!!! Ce de realizari!! Ai inceput munca si inca nu te plangi, ai iesit singurea cu masinuta....SUPER. Esti o super-woman...hi hi hi.

Lia, bine ai venit printre noi. Sa-ti traiasca baieteii si sa te bucuri de ei. Povesteste-ne mai multe despre voi.

Dayssy, sanatate multa tie si lui Dragos. Pupici!
O zi buna sa aveti dragelor. Ma duc sa ma apuc de treburi gospodaresti. Byeeeeee!!!

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Cooks, felicitari, iti prevad un viitor stralucitor in ale soferiei!

Super Lia, bine ai venit la topic. Sa-ti traiasca flacaii si sa ne auzim cat mai des. Ultima data cand am citit de tine, erai tare departe.

Dayssy, cam prin ce zona v-ati gandit sa mergeti? Noi de fiecare data cand ne-am hotarat sa plecam asa, am cautat pe internet toata oferta zonei. Da mai multe detalii. De revelion vrem sa mergem in Maramures, ca e singura zona care ne-a ramas nevazuta.

Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

Mergi la inceput