La noi la Galati sa veniti (28)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Crisa, multe ganduri bune si de la noi. Ne rugam pentru sanatatea lui Andrei si a voastra. Aveti grija de puiut, totul se va termina cu bine, o sa vezi!!!

Eu ma inscriu la intalnire. Vreau o gaseala cu voi, asa ca, hai fetelor mobilizarea. Avem nevoie de o iesire impreuna. Nu-i asa????

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Da, avem nevoie de intalnire....Eu spun DA pentru miercuri la ora 17.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Criss Sa aiba grija Doamne-Doamne de Andrei si de voi. Asteptam sa te intorci cu vesti bune si imbucuratoare. Cat o sa stati acum la Tg Mures???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Liliac1 ,nu stiu cat stam.Ne ducem pt controlul de o luna,nu pt a 2-a operatie.Urmatoarea operatie va fi in functie de cat de mult vor tine corectiile la valve.Si ar trebui sa tina pana se opreste din crescut Andrei;dar asta numai D-zeu stie.Pot ceda oricand.Eu sper pe miercuri sa fim acasa.Poate reusesc si eu sa vin la intalnire.Daca ma tin mai mult inseamna ca sunt probleme.Pe celelalte colege ale mele care si-au operat copiii in aceeasi saptamana cu Andrei nu le mai interneaza.Asa ca...vom vedea ce-o mai fi.Ma rog la D-zeu sa fie bine si sa putem incepe kineto si toate celelalte.
pt voi.Sper sa ajung si eu miercuri.Daca nu,sa va distrati si pt noi.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Crisa, iti doresc sa-ti dea Dumnezeu putere, sa fii tare, sa poti merge mai departe.Pot doar sa banuiesc cat de greu trebuie sa fie sa-ti stii copilasul bonlav; fii tare si incearca sa nu lasi emotiile sa te stapaneasca prea tare, mamele au legatura aceia minunata cu copiii si din pacate atunci cand emotiile sunt negative, cand suntem plini de teama, furie, etc... copilul nostru simte si el (iti spun din experienta proprie). Stiu ca nu este usor, de aceia iti doresc ca Bunul Dumnezeu sa te intareasca, starea lui Andrei sa mearga spre bine iar voi sa fiti sanatosi sa puteti avea grija de el mereu.

Laura, felicitari surorii tale si "Casa de piatra !!!". Daca ai cateva fotografii, pune-le te rog (daca nu te deranjeaza); imi inchipui ca sora ta a fost o mireasa tare frumoasa, nu-i asa ? Felicitari si ptr bb, sarcina usoara si bb sanatos

liliac, daca faci rost de "bagheta magica" o vreau si eu

Intre timp am luat si eu carnetul si am descoperit ca-mi place sa conduc , nu-mi mai este chiar atat de teama ca la inceput, exceptand autoruta, de care ma tem uneori si ca pasager
Duminica trecuta i-am luat si noi motul gazei, am pus cateva poze in album; ne pregatisem de o iesire dar cum a plouat non-stop de sambata noapte ne-am resemnat acasa

si va doresc week-end placut

Editez- exista in Galati vre-un laborator foto unde pot trimite poze la developat pe internet si sa fie ridicate si platite apoi?

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

buna dimineata!cafea vrea cineva?ca eu o beau deja.mi-am facut irm la cap si n-am nimic dar dureri de cap am.nu mai inteleg nimic.cred ca merg si la endocrinolog.poate descopar ce am.
ok.pana atunci ma inscriu si eu pt intalnire.
va pup

Viorica
Ingerasul meu Shalini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Eu de acum imi fac cafeaua.Si noi vrem la intalnire.Sper sa ajungem.Si iar un medic indeamna mamici care au copii cu sd sa-i dea la orfelinat.I-as pe oamenii astia.Si eu am patit acelasi lucru.Ce mama poate sa-si dea copilul de langa ea?!?.Va las sa va ganditi,daca ati fi macar o secunda in locul meu si ati primi atatea "palme" de la viata sau de la cei din jur,cum ati reactiona???
Azi suntem in pregatiri.Trebuie sa facem bagajele.La noapte plecam.
Mi-e groaza sa ma intorc acolo.Cred ca Andrei.....iar n-o sa-l poata consulta decat sedat weinen
bussi umarmen pup pt voi toti.
Chiar,am facut un calcul estimativ.Cam cat am cheltuit cu operatia:90 mil.In conditiile in care sotul meu a dormit in masina de fiecare data cand a venit la mine.Asa va dormi si acum.Pe aceasta cale va multumesc din nou pt ajutorul acordat.Sunteti minunati.
bussi umarmen pt voi toti.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput

Salutare! Eu abia acum imi beau cafeaua si va citesc.

Krisa, drum bun si sa dea Domnu sa veniti cu vesti bune. Pupicei pentru Andrei!!!

Viorica, te-ai gandit cumva ca durerile de cap ar putea fi si pe fond nervos?? Eu am o prietena care numai in week-end, cand nu e la servici, are migrene. E destul de ciudat nu? Poate te streseaza ceva atat de mult incat iti da dureri de cap...

Ce planuri aveti de we.. fetelor? Vremea e mohorata azi si imi creeaza o stare .... de plictis.
Ce credeti?... l-am cumintit pe Razvan ca sa ma lase sa scriu, cu un pix si o hartie pe care mazgaleste. Dar bineinteles ca mai nimereste si pe alaturi.... adica pe mainile si picioarele lui....he he he. Nu degeaba a ales la mot pixul.

Va dorim tuturor we placut, plimbarici frumoase si sa ne auzim de bine. Byeeeeeeeeee!!!

Mergi la inceput

hello, hello..... nu-i asa ca aveati nevoie sa aduc subiectul mai pe prima pagina????
Poftiti la povesti, ca vremea e nasoala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Seara buna si de la mine, ca tot nu are nimeni chef de vorba.
Nu am mai scris de mult caci sunt cam prinsa cu serviciul si etc. ca voi toate celelalte. Insa v-am citit mereu,seara de seara.Si am vazut si pozele,celor care au vrut sa puna.Pupicei la copilasi si sanatate!

Un gand bun si o rugaciune si de la mine pt. Andrei si Krys. Nu pot de cat sa spun ca D-zeu e mare. Cred ca nu trece zi sa nu ma gandesc la Krys si la Andrei cand sunt la serviciu. Oraselul unde lucrez are mai multe centre cu copii si adulti cu SD. As vrea sa-ti spun Krys,ca..., chiar daca acum crezi ca nu se poate,sunt care merg singuri la cumparaturi, merg, vorbesc, sunt sociabili au "viata" lor. Si sunt adulti...chiar oameni in varsta inaintata.
Deci, intr-un cuvant, stimulat va face progrese uimitoare. Trebuie sa-l duci sa vada si alti copii, iar mai tarziu...stii tu ce ai de facut, caci esti mama si nu in ultimul rand, luptatoare. Sincer, ma plec in fata voastra...

Drum bun si intoarcere rapida Krys!

http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus

Mergi la inceput