La noi la Galati sa veniti (28)
Raspunsuri - Pagina 4
korinna spune:
Neata!
Am intrat si eu pe adresa unde e memorialul pt mikul Paul...mai..m-a sfasiat...Foarte dureros!!!Cred ca asta e cea mai mare lovitura pe care o poate primi un om.Sunt la serviciu..daca as fi acasa mi-as lua copii in brate si i-as pupa peste tot!!
Doamne....nici nu am cuvinte sa exprim tot ceea ce simt!
Asta e viata...!
In alta ordine de idei...ma bucur ca a batut Steaua!Bravo lor!
Abea astept sa vina we odata.Ma simt obosita...
In legatura cu fata care va deveni mamika in septembrie..ar fi bine daca ar participa si ea la disc cu fetele din galati.Eu cred ca daca avem cum sa o ajutam..o sa o facem.Unde sta?In ce cartier..eu de ex desfiintez patutul lui Stefan ca ne-am mutat Ala de bb mik l-am lasat la maicamea.Nu arata foarte bine..dar eu stiu..macar salteluta poate ca ar putea-o folosi.Hainutele le-am cam dat...
ciristina_serban spune:
Salutare si de la noi!!!
Cristina26 memorialul pentru Paul este cu totul si cu totul deosebit si sunt convinsa ca au lucrat la el oameni cu caracter deosebit. M-a impresionat enorm. E un omagiu binemeritat pentru sufletelul lui Paul. De multe ori m-am intrebat de ce e nevoie sa plece catre D-zeu sufletele atat de tinere precum al lui, dar un raspuns care sa ne multumeasca e greu de gasit. Te admir pentru puterea pe care o ai pentru a trece peste o astfel de tragedie. E clar ca nu e deloc usor, dar e mare lucru ca nu ti-ai pierdut mintile, si nu ai prins ura pe cei din jur, te tii tare si faci cunoscuta povestea lui Paul. Astfel Paul traiaste prin voi si prin noi. Il pupam dulce acolo unde este acum, si pe tine la fel. Daca as putea ti-as da si din puterea mea pentru a merge mai departe si pentru a nu te lasa infranta. Esti un exmplu pentru noi toate.
Cris si bb Razvan (23.11.2004)
liliac1 spune:
cristina26 Cuvintele sunt stirbe in fata a ceea ce am simtit atunci cand am aflat despre Paul si m-au sfasiat privind memorialul...Acum stiti ca aveti un inger care va vegheaza in permanenta.
Anne si Crissa vor sti ca aici vor gasi un grup de fete inimoase si care atunci cand se va putea vor sari in ajutorul fiecareia, se va gasi un umar de plans sau un zambet pentru a se putea exprima apartenenta la fericirea celeilalte. Va rugam sa ne povestiti in continuare despre fiecare etapa , buna sau rea prin care treceti.
ionica O sa ma uit la subiectul cu pricina si o sa incerc sa ajut cat pot. Eu nu mai am hainute de la fata ca le-am dat pe toate, dar macar pot sa vorbesc cu prietenele mele cu bebelini...sa vedem...
Cat despre azilul de batrani din Tecuci, am intrebat in toate partile posibile, singurul camin de batrani din judet este cel din Galati, de pe Domneasca...in rest...nimeni nu stie nimic...Sa nu fie vorba cumva de "spitalul" de la varlezi, dar auzisem ca ala e dezafectat. Oricum, daca aflu ceva o sa scriu.
viorica Acelasi sentiment il am si eu in raport cu Andra, dar nu m-as fi putut exprima atat de frumos ca tine
Crisa-77 spune:
ooooooooffffffffff!!!!!Am plans din nou.
Pe Cristina 26 si povestea ei o stiu,dar de fiecare data cand citesc de ea ,plang.De Paul al ei am aflat exact in seara de inaintea operatiei lui Andrei.A fost ca o lovitura pt mine.Nu mi-a venit sa cred - acel copilas pe care-l vazusem de cateva ori (cu ajutorul camerei web) nu putea sa nu mai fie.Am intrebat de mai multe ori daca este o gluma.Nu era.N-am stiut ce sa fac.Am transmis condoleantele mele prin toti membrii forumului sd(la cei la care am avun nr de tel).Dupa operatia lui Andrei,Cristina26 a avut puterea de m-a sunat.M-a sunat de mai multe ori si-i multumesc pt asta.De fapt le multumesc tuturor celor care au avut un gand bun pt noi.
acum ne pregatim din nou de plecare....Doamne este atat de greu!!!Nu vreau sa mai vad spitalul acela...Sunt atatea amintiri urate legate de el.Vreau sa raman acasa,vreau ca puiul meu sa fie sanatos,vreau sa nu mai faca o a doua operatie,vreau , vreau,vreau.
Cred ca inca nu mi-am revenit dupa operatie.Scuze pt starea mea.
pt voi de la Andrei.
Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)
http://community.webshots.com/user/krysadi
viorica avram spune:
Draga Crissa,sunt cu sufletul alaturi de tine.fii puternica sa il sustii pe puiul tau.stiu ca simti nevoia sa te sprijine cineva,noi te iubim si suntem alaturi de tine.nu esti singura!
viata mea a devenit importanta odata cu nasterea fetitei mele,stiu ca si pentru tine e la fel.chiar daca nu sunt in situatia ta,te inteleg si as lupta la fel pt fericirea copilului meu.m-as umili,m-as tara in genunchi,mi-as da viata pentru fericirea copilului meu.te inteleg si te sustin din tot sufletul.daca ai nevoie de ajutor nu ezita sa ni-l ceri.nici o umilinta nu e prea mare atunci cand in joc e viata copiilor nostri.
suntem alaturi de voi!
Viorica
Ingerasul meu Shalini
Crisa-77 spune:
Iti multumesc pt grija,VIORICA.Nu stiu ce am ,dar mi-e frica sa ma intorc acolo.Imi este fff greu.Dar va trebui sa merg.Asta e.
pt voi.
COOKIE ,nici eu nu ma simt bine in postura in care sunt(sau in care am fost ca am vrut sa se incheie subiectul) ,iar de reputatia unora,nu ma simt vinovata.Iar daca sunt ,imi cer scuze.Am spus ca intorc si celalalt obraz.Vorba lui LILIAC1 fiecare trage concluziile.
Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)
http://community.webshots.com/user/krysadi
korinna spune:
Cris....cuvintele sunt de prisos.Nu poate fi mai rau pentru o mama ...decat ca momentul cand ai copilasul bolnav.Dar sa stii ca-l operezi....La un moment dat e istovitor sa tot porti povara asta .E greu.Sanatatea e cel mai de pret dar pe care ni=l poate face natura.
capul sus....rbdare multa si speranta ca Dumnezeu te va ajuta si intari sa treci peste asta!
Eu sunt cu gandul alaturi de voi.Ma rog la Doamne doamne sa va ajute si sa va intareasca!
alinam spune:
Neata!
Crissa suntem alaturi de tine si o sa vezi ca o sa treaca totul cu bine.
Mai fete cucuiete eu vin cu o propunere de intalneala , hehehehe ce ziceti de miercuri ora 17? eu m-am inscris pe lista prima, ia sa vedem, alte doritoare sunt?
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
paky spune:
buna dimineata fetelor!
Crisa si eu ma rog pentru tine si pentru copilasul tau.
sper din tot sufletul ca operatia sa decurga bine si totul sa aiba un final fericit pentru voi toti. Asa cum spunea Corina pentru o mama (pt un parinte)cel mai dureros lucru e sa i se intample ceva copilului.
Am avut si eu un caz nefericit in familie si stiu ce "gust amar mi-a lasat", dar nu vreau sa te intristez.
Sunt sigura ca veti reusi, multe suflete se roaga pentru voi.
Mult, mult succes va doresc si eu.
LauraFlo spune:
Crisa, multa putere iti doresc. Asta o sa fie ultima incercare pentru voi...ai sa vezi ca totul va fi bine pentru Andrei.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004