La noi la Galati sa veniti (28)
Raspunsuri - Pagina 3
Crisa-77 spune:
Fetelor, multumesc pt ajutorul acordat.E adevarat ca mi-a lasat un gust amar...,dar, eu de obicei intorc si celalalt obraz.Asa ca astept sa ne intalnim.
Parky ,sa-ti faci analizele genetice inainta de a ramane si tu si sotul.Nu vreau sa patesti ca noi.Noua nu ne-a spus nimeni si ....
pt voi.
De azil in Tecuci nu am auzit nici eu ,dar ma mai interesez.
Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)
http://community.webshots.com/user/krysadi
ciristina_serban spune:
Neata si de la noi. Chiar daca e mai tarziu.
Krissa, am descoperit intamplator, uitandu-ma pe poze, ca eu am invatat in aceeasi clasa cu sotul tau, prin generala cred. Il salut pe Adi cu aceasta ocazie. Va salutam pe toti trei. Pupici de la Razvan pentru Andrei.
Cris si bb Razvan (23.11.2004)
Crisa-77 spune:
Imi pare bine ca va cunoasteti.Dar nu ai poze?Sa vedem daca te mai tine minte.
Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)
http://community.webshots.com/user/krysadi
ciristina_serban spune:
Krisa, am poze, o sa le anexez mai tarziu ca acum tre sa rezolv niste treburi prin oras.
Pupici!!!
Cris si bb Razvan (23.11.2004)
cristina26 spune:
Eu cred ca e necesar sa nu ingnoram cand cineva este atat de daruitor ca anelis4u. Fata asta e un inger, am cunoscut si cunosc multi oamni buni, am cunoscut si cunosc foarte mult omeni daruitori dar nimeni din cati omeni am cunoscut in cei 29 de ani ai mei nu au pretuit pe cei din jur si au ajutat atat de mult cat a facut-o Anneanelis4u.
Am sa dau cateva exemaple, ca sa aveti o imagine de cat de daruitore este aceasta fata.
Cand Kris a avut probleme nu a ezitat nici o secunda sa ii dea o mana de ajutor, finaciara si morala. Cand a aflat ca i s-a facut lui Andrei o nedreptate a facut tot posibilul si a reusit sa indrepte si sa repare nedreptatea facuta.
Cand a fost Paul in spital a fost langa mine virtual tot timpul, i-a facut clipuri pe web, m-a incurajat.... Cand a murit Paul i-a facut memorialul pe inernet. Da, ea a fost cea care s-a gandit la asta si nu eu. Din putinul ei i-a comandat la Paul un buchet superb de flori. Anne tu ai fost singura dintre toti care ii cunosc in romania incluzand toatea neamurile mele din tara si din Europa (excluzand pe sora si tatal meu) care s-a gandit la asta. Sunt sigura ca majoritatea rudelor mele din tara nici nu au considerat acest lucru, dar tu ai facut-o. Cand am auzit ca ai trimis flori m-a pufnit plansul, nici nu stiam cum sa reactionez. Tu esti cea care tot timpul mergi afara din drumul tau ca sa ajuti oamenii. Tu esti un inger care merge printre noi. Noi toti stim asta si apreciem fiecare gest care l-ai facut pentru noi si pentru ceilalti. Dumnezeu sa te binecuvanteze pentru tot ceea ce faci!
Iti multumesc din tot sufletul. Sunt o norocoasa sa te cunosc!
Pupici lui Mircea din partea mea.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
http://paul-aaron-domme.memory-of.com/
andicu spune:
Fetelor, oricum va multumesc.
Noi ne-am luat dupa ce am auzit de la stiri, din pacate, pe moment, nu am fost atenta la toate amanuntele. Acum incercam sa dam de locatia unde s-a facut reportajul.
Multa sanatate si numai bine tuturor!
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
viorica avram spune:
Draga Cristina26,
m-a impresionat extraordinar memorialul tau,am plans si mi-am luat copila in brate si am strans-o cu disperare.niciodata n-as fi in stare sa trec prin durerea pe care ai simtit-o tu.in fiecare zi ma rog la Dumnezeu sa nu trec printr-o astfel de experienta.ma rog sa mor eu prima,nu cred ca as avea taria sa supravietuiesc mortii copilului meu!
iti doresc din suflet sa fii puternica si sa infrunti soarta care deja a fost cruda cu tine.chiar daca nu te cunosc,te admir,pe tine si pe cele care au taria si curajul de a merge mai departe atunci cand viata le ingenunchiaza!sunteti un model pentru noi.
Viorica
Ingerasul meu Shalini
cristina26 spune:
Viorica, ma rog si eu la Dumnezeu sa nu treceti prin asa ceva, niciodata. Dumnezeu sfantul sa va ajute pe voi toate sa aveti copii sanatosi, nepoti sanatosi si sa va cunoasteti strnepotii, si acestea sa fie sanatosi. Sa va intalniti cu totii copii, nepoti, stranepoti si sa sarbatoriti o viata buna, plina de ralizari.
Eu zic sa va rugati, pentru ca biblia spune: "cere si ti se va da!"
Sicera sa fiu, nu stiu de ce a trebuit sa trecem prin asta. Ueori cred ca poate nu am fost suficient de buna, nu am ajutat cat a trebuit, am fost prea mandra, nu m-am rugat suficient, m-am cosiderat invincibila... Dar am fost invinsa... mi-am invatat lectia...
Dumnezeu sa ne ierte pe toti si sa nu ne pedepseasca!
Va doresc fiecaruia tot binele din lume!
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
http://paul-aaron-domme.memory-of.com/
ionica spune:
Dragele mele,
Off Domane Cristina,am citit cu lacrimi in ochi povestea ta,te admir pentru curajul de care dai dovada.
Fetelor, eu sunt o viitoare mamica de septembrie ac. avem o fata printre noi tot viitoare mamica de la voi din Galati ,NATY_BLONDY
are un subiect al ei la "in unul sau in doi,mergem mai departe" si se tituleaza "ajutati-ma va rog...."
Povestea ei e trista rau,in septembrie va naste o fata, sot nu are ci doar un partener care in curand va vinde apartamentul si se va duce la mama lui,ea va ramane a nimanui,are mama dar destul de bonlava care o duce foarte greu si nu cred ca o poate ajuta prea mult.
Naty este o tipa timida zic eu,ea nu va indrazni sa ceara nimanui ajutor,ea a cerut doar intelegere pe site,dar ea are nevoie de ajutor.
Fetelor ,daca aveti hainute,vre-un carut,salteluta,pampersi ramasi de la copiii vostri,haideti sa o ajutam;fetele de la mamici septembrie,octombrie suntem deja mobilizate,dar avem nevoie de ajutorul cuiva din Galati ,poate o ajutati voi cum se deschide un cont in valuta,noi suntem dispuse sa trimitem cat putem de peste hotare.
Va pupic si sa ne auzim cu bine.
+36SOPHIA
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures
paky spune:
bunaAAAAAAAAA dimineata fetelor!
si
BRAVOOOO
Nu sunt o stelisat infocata dar ma bucur f tare pt calificare.
De altfel ziua mea a inceput tareeeeee prost si cred ca asa o sa fie pana tarziu, dar asta e, vine ea si ziua de maine.
Voi ce faceti?
Gata cafelutza?