La noi la Galati sa veniti (28)
Raspunsuri - Pagina 6
liliac1 spune:
Buna dimineata, Galati!
Kriss Speram sa te intorci cu vesti bune!!!
Ica Nu prea am inteles eu ce fel de centru de poze ai vrea tu...dar banuiesc ca e vb de urmatorul aspect... vrei sa trimiti poze cuiva drag din RO dar decat sa le faci la un centru in Canada, ai prefera sa le faci aici...si sa vina cineva sa le ia... Daca nu e asa...poti sa ma contrazici! Eu n-am auzit de asa ceva, dar daca vrei te putem ajuta. Daca imi functioneaza intuitia da-mi un PM sau lasa un mesaj aici.
Noi am avut un we destul de incarcat. Sambata am fost invitati la deschiderea depozitului Arabesque, si daca de-acasa ne propusesem ca stam doar la partea de inaugurare, intre timp ne-am razgandit. Spectacolul de dupa, a fost ceva extraordinar. Au fost invitati cei de la Proconsul si de la Zdob si Zdub, DJ Sorin de la Europa FM...Totul de la maret/grandios in sus. Foc de artificii de ma durea ceafa, dar admiram ca un copilas "stelutele" ce parca ne "ploua". Totul a fost la superlativ! Numai cuvinte de lauda pentru ceea ce au realizat acolo.
Sa avem o saptamana usoara!!!
LauraFlo spune:
Delphin, ce dor mi-era de tine ! Ce faci ? Casa in ce faza e ?
Ica felicitari pentru permis. Ma duc sa vizionez pozele de la mot.
P.s.Poze am la semnatura.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
LauraFlo spune:
Ica, super galusca ta. M-a terminat zambetul ei, iar bundita roz e superba. Ce a ales de pe tava ?
alinam spune:
neata mandrelor!
cam slaba miscarea in we. eu sunt cam nauca, am iesit aseara cu fetele in oras si ne-am fakut decap, adika dupa ce am mancat bine la corso, am mai baut la o terasa pe faleza, nu puteam sa mergem acasa asa ca am fost in discobar si dai dans .... numai ca ne chema datoria acasa pe unele dintre noi , orikum sunt nauca.
voi cum ati petrecut? ati vazut ca se face frig? brrrr
cum ramane ? miercuri ne vedem?
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
delphin spune:
Mai,mai, ce mandrete de fetite, care mai de care mai frumoasa! la fete cucuiete!
Laura,dragut din partea ta sa spui ca-ti era dor de mine!Tres touché!
Pai ce sa fac! Ma pregatesc sufleteste pt. ca maine incepe Seb gradinita si mai fac ultimile pregatiri, apoi, printre randuri ma pregatesc pt. examenul de la politie din luna ianuarie, sunt in faza de intocmire a dosarului de inscriere si de preparare cat de cat sportiva. Mi-e putin teama de probele eliminatorii, care sunt scrise, dar sper sa ma descurc, avand in vedere ca francezii scriu cu multe greseli de ortograf.
Casa are acoperis si merge mai repede de cat ma gandeam, constructia. Ma iau durerile de cap cand vad cati bani ne va mai manca, dar incet incet vom izbuti.
Am facut foto, insa am reformatat calculatorul, de fapt o parte din discul dur si din greseala sau mai bine zis din neglijenta, am uitat sa mut dosarul pe alta parte a discului dur, iar acum ma chinui sa le gasesc pe partea moarta a discului. De fapt le-am gasit, dar nu le pot scoate inca, am nevoie de licenta unui logiciel, "getdataback for ntfs"( mesaj lansat, multumesc anticipat). Prin urmare, ramez!
Vad ca unele se mai si distreaza, asta apropos de " dezmatul" Alinei, iar miresica frumoasa foc!
http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus
LauraFlo spune:
Delphin, chiar ca emotii mari: prima zi de gradi a lui Sebastien !!!! Nici nu pot sa mi-o inchipui pe Daria la gradi.... Oare vor plange fara noi (dadaca, bunica)?
Chiar ca sa misca repede constructorii vostri. Bravo lor; o colega de-a mea s-a pucat de casa la inceputul lui iunie si de-abia au facut beciul, garajul , fundatia si vreun metru din ziduri....Nu-ti spun de cate ori nu i-au pus sa darame si sa reia lucrarea....
Sa ai succes la examen, imi inchipui ca e ceea ce-ti doresti...Chiar citeam aici pe forum ceva legat de interviuri: daca tu crezi ca e jobul potrivit pentru tine si dorit de tine inseamna ca il vei obtine ! Nu-ti face probleme !
Alina, dezmat ai ????? Dansat si baut ????? Pai astea nu-s activitati de mamica!!! (unde spuneai ca e discobarul ala ? poate ma duc si eu ) Eu vin miercuri.
viorica avram spune:
si eu m-am distrat sambata noaptea cu prietenii si am dansat toata noptea.suuuper!
Delphin,bafta!stiu ca e visul tau sunt sigura ca vei reusi.
eu nu mai am loc la calc de raul sotului si al prietenilor si atunci cand prind un moment scriu repede sa nu ma dea la o parte.
hai ca vroiam sa va aduc pe prima pagina!
mai vb!
Viorica
Ingerasul meu Shalini
korinna spune:
Neata!
Lil ma bucur ca v-ati distrat!Chiar mi-a zis maicamea ca a auzit in noaptea aia focuri de artificii.
Noi eram la tara.Am copt un sac de vinete,unul de ardei gras..am facut zarzavat...si alte chestii din astea.
Lil...m-am tuns!....
liliac1 spune:
Korinna Daaaa, a fost cea mai tare chestie intalnita vreodatam si crede-ma ca nu e prima data cand suntem invitati la cocktail-uri de genul asta, adica nici la Crowne Plaza in Bucuresti nu a fost atat de frumos si interesant. Am fost foarte impresionati si ne-am bucurat nespus ca noi am fost printre cei invitati, din pozitie de outsider-i. Siiii, sa-ti fie de bine noua freza!!! Abia astept sa te vad in poze macar
Mai, cand trebuie sa mergem sa vedem ce ne trebuie pentru gradinita ca acusica bate la usa si eu nu-s pregatita deloc, nici macar emotional.
Saptamana viitoare voi pleca la un alt simpozion, de data asta la Eforie. Sa vedem cum o fi. Nu stiu daca va fi si vreme de plaja, dar tare fain ar fi sa mai prind si-o saptamana de soare pe langa conferinte, dari de seama, schimburi de opinii si altele de genul asta...