La noi la Galati sa veniti (28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Bine ai venit Super_Lia!Unde lucrezi?Prin ce zona locuiesti?Cat de mari sunt copiii???
Legat de iesirile la munte...pe noi ne bate gandul sa mergem un pik pe la gura Humorului,la manastirea de acolo..vreau sa ma linistesc...Sa aud tacerea!
Bine ca s-a mai incalzit afara...vineri plecam din oras...si ne intoarcem duminica seara.Urasc sa stau in we in oras!
Legat de copii.....si de raceli....sa nu zic intr-un ceas rau,dar Stefan(cel mik) de cand l-am operat de polipi nu s-a mai imbolnavit absolut deloc.
Celui mare i-am luat azi dimineata sange la Vitalmed ..ii repet analizele,sper sa nu-i mai iasa anemie asa mare.

O zi buna va doresc in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

hop si eu mai pe la pranz
Paky din pacate multe detalii despre dr Serban nu stiu decat ca asa cum a zis si Vilma e cam "serioasa", prietena mea a nascut acum 5 ani cu ea, cabinet particular nu stiu daca are, dar de ce vrei tu musai la ea?

Lia bine ai venit!

Cookie incerc sa imi imaginez cum aratai cand te-ai dat jos din masina hhihihi

Laura e bun bioparoxu asta si pt bble meu? ca si el are muci ba chiar si tuseste de ceva vreme ......

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Alina, nu stiu sigur, dar promit cand ajung acasa sa citesc cu atentie prospectul de la Bioparox si maine viu si spun. Eu l-am descoperit cand eram insarcinata...am fost racita si cum nu aveam voie de nici unele doctora mi l-a prescris si a fost super eficient. Am incercat si eu Krem a la Krem...bunuta rau...au mancat-o imediat flamanzii mei (e drept ca i-am cam vitregit in ultima perioada,...nik dulce ca ingrasa )
Crisa multam de urari, dar inca nue ziua mea...trebuie sa treaca vreo doua saptamani....
Corina, concediu placut (fie el si doar un week end).
Cristina spor la treeburile gospodaresti. Harnicuta tare esti !
Vilma, tocmai in Maramures ? Daca va inzapeziti ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Laura ia fii tu o mamika responsabila si incerca broenies capucina, acolo sa vezi bunatate, pai ce daca nu papi tu nu au voie nici ei? zici ca mine ,imi face rau si nu pap (ma rog o lingurita ma luat si eu, da atat) mie imi face placere sa fak prajituri, ma relaxeaza pentru ca sta ion cu beb in timpul asta si iti dai seama ca mi se pare muult mai usor sa bat oua decat sa fugarest frkinitu'.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

Alina nu vreau eu musai sa fie d-na doct. Serban, dar am auzit ca este f atenta cu pacientele.
Si sincera sa fiu alta parere mai buna despre un medic eu una nu am auzit, asa ca daca aveti sfaturi "sa auzim va rog"

Si eu plec in we la munte, dar ... we viitor

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

La mine ar sta sotu cu bebelusa, dar bebelusa nu...Asa ca avem bezea pe pereti, ca de' a vrut si ea "sa dea cu mixeru", gusta din creme, aluaturi pana i se face rau...dar stie diferenta intre albus si galbenus, ciocolata si vanilie, faina si zahar....nu ca ar fi important, dar ca sa invete si ea ceva

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

ahhhh..ce pofta mi-ati facut cu prajiturile!!!!Mie imi place foarte mult sa fac prajituri si in general mancare!dar sincer..am evitat in ultima vreme!!!
Abea de am facut duminica o placinta de branza la cuptor!!Am gustat si eu o bucatica ca pur si simplu sa mai mananc ceva dulce.Chiar citeam subiectul Vilmei cu varsta asta ..critica-sa zicem-de 35!!Eu abea am facut 34...nu prea ma simt de 34..Sufleteste cel putin.NU am stari de rau...nu ma enerfez....ma gandesc ca,asa cum zicea cineva la subiectul sus mentionat,o fi de la morcovu' tanar!!
decat ca oricat regim as tine nu reusesc sa mai slabesc..iar daca tin asa un regim draconic..apaaaaii..atunci chiar devin si eu irascibila.Artzagoasa...imbufnata...naspa..ce sa zic...Nu mai am nici ambitia de alta data.Am obosit sa tot tin regim.
In rest..nu ma plang.

lauraFlo...eu am baieti.....si tot vor sa ma ajute cu orice chip la bucatareala.Ala mik cum ma vede ca fac taitei e langa mine.Nu am cum sa scap de el..asa ca daca fetitza ta face prajiturele alaturi de tine....e ceva superfiresc!Numai ca sa mai chemati si pe altii sa le deguste!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

alinam, multumesc, eu cautasem pe "cautare" dupa krem a la krem si m-a dus la un capitol mai vechi de-al Nataliei si dupa ce am citit 10 pag si n-am gasit nimic am renuntat sa mai caut

cookie, imi plac perdelele tale ; cat despre condus - avem acelasi stil, tot uda leoarca ma dau jos din masina dar ai sa vezi dupa un timp ce soferite relaxate o sa fim

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Salut fetele,
Dar vad ca v-ati pus rau pe prajituri. Eu una nici nu mananc dulce(decat ciocolata cu menta) si nici nu-mi place sa le fac. Dar dupa ce v-am tot citit mi s-a facut o pofta.......
Vilma vrem sa mergem pe Valea Prahovei si n-as vrea sa ma duc la ghici. Plecam si cu Dragos si as vrea sa stiu ca am conditii.
Paky eu am nascut anul trecut cu d-na dr Ioana Pop. E o tipa la vreo 30 si ceva de ani si tare bine m-am impacat cu ea. Poate ca am fost pe aceeasi lungime de unda. Are si cabinet particular. Daca nu vrei o tipa tanara poti incerca la colega ei de cabinet D-na Dr Dumitriu(sau Dimitriu) nu stiu exact. Pt nastere normala stiu ca Pop e ok dar nu pt cezariana ca are mana grea (asta din ce am auzit pe la pacientele ei). Pt cezariana e ok Dimitriu. Prietena mea va naste cu Dimitriu si pana acum a fost ok. Ea trebuie neaparat sa faca cezariana. In general daca nu sunt pb toti doctorii sunt buni, ca acum la cabinete au echo si vad cam tot, doar in cazuri de pb putini stiu sa se descurce. Eu am avut o sarcina cu pb si Pop s-a descurcat de minune. Plus ca daca nasti normal importanta e moasa si mai putin dr. Asta iti spun din mica mea experienta.
Mama da ce logoree am......
Cookie bravo!!!! Asta a fost inceputul, acum cred ca urmeaza bataia pe masina asta in cazul in care n-aveti decat una(cum e cazul la mine)
Va pup!!!

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Maaaamaaaaaaaaa,da'v-ati pus pe bucatareala rau de tot!Eu nu prea mai stiu ce mancaruri sa fac,asa ca inventez.Nu va spun cu ce placere faceam mancare inainte de a-l avea pe Andrei....Acum nu mai am timp nici de mine,dar de mancare!!!Dar cum trebuie sa si mancam.....il mai las singurel pe Andrei si fac repede ceva de-ale gurii.
Parky ,eu am nascut cu d-na dr.Docan.Are si cabinet particular in Tiglina.Ea m-a asistat si tot cu ea am nascut.e o dulce.Eu am avut probleme cu sarcina si 8 luni am fost in concediu.A spus ca ea raspunde.Nu pot sa-i reprosez decat faptul ca (dar asta e relativ) nu m-a trimis sa fac cariotipul.Dar cum Andrei are sd mozaic,ma indoiesc ca iesea ceva la analize.Asa ca ti-o recomand cu toata inima.Cat am stat cu baiatul in spital a venit la mine in salon si s-a interesat de mine si de baiat.Este fff dulcica.Am vorbit cu ea orice,si la al 2-lea bb tot la ea ma duc.
pt voi si spor la bucatareala.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput