La noi la Galati sa veniti (28)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paky spune:

Buna dimineata mandrelor.
Am o veste taaaaaaaaaaaaaaare bunaAm facut testul de sarcina si ce sa vezi ... 2 liniute
nici nu-mi imaginam ca o sa raman asa de repede dupa ani de anticonceptionale, dar se pare ca sunt o norocoasa.

de acum ar trebui sa ma duc la medic, grea problema ca nu stiu la care.
astept pareri de la voi.

sunt taaaaaaaaaaaaaaaare fericita dar si foarte speriata. cand am vazut 2 liniute m-a luat un tremurat de ziceai ca sunt la -20grade.
a, si colac peste pupaza am si racit
sper ca nu am dat vestea prea devreme (adica inainte de confirmarea de la doctor) dar stiu ca testele sunt sigure.
va pup si astept pareri si sfaturi.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

FELICITARI PAKY !
Ce super veste ! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos !
Cat despre doctori...Eu am fost la Dna Mataca pentru echografii si controale si am nascut cu doctorul Popa (Mataca era plecata la cursuri ). Am fost foarte multumita de amandoi.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Felicitari, Paky!! Sa fie intr-un ceas bun, sa ai sarcina usoara si bebelus sanatos!!

Daysy, daca te referi la statiunile din aria Sinaia-Predeal, nu prea stiu ce sa-ti recomand, ca n-am mai fost de mult. Ultima data cand am fost in zona, am stat la Moeciu de sus, la pensiunea Nicoleta, o sa caut linkul pe internet. Are bucatarie si poti sa-ti faci si tu ce ai nevoie pentru bebe. Cand am fost acolo, Tudor avea 1 an si ne-am descurcat. Problema a fost ca am rezervat la etajul 1, dar nu stiu ce s-a intamplat si ne-a cazat la etajul 2, mie mi-a iesit sufletul pe scari, dupa copii. La parter nu sunt camere. In schimb aveau o curte generoasa.
Ti-as recomanda-o in proprotie de 75%, e posibil sa gasesti si pensiuni mai bune. Pana la urma nu prea te-am ajutat.

Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata, tot la pranz!
Paky felicitari, heheh asa ma patit si eu, mi-a iesit din prima, nu ma asteptam, sa fii sanatoasa si sa faci un bb sanatos .....eee, imi trezesti nostalgii. In legatura cu dr. nu e cazul sa te grabesti, parerea mea, cam dupa 2 luni ar trebuie sa incepi sa mergi ....daca nu ai probleme gen sangerari, acum despre dotori ...depinde cum vrei sa nasti: normal, cezariana, dar eu nu ti-as recomandao pe dr, Docan am auzit si lucruri nasoale despreea, plus ca din cate stiu eu parca ea lucreaza la maternitatea de pe chicos ....ma insel? eu in timpul sarcinii am fost la Mataca dar de nascut am nascut cu ....ptiu ce lapsus am, sa imi fie rushine mi s-a atrofiat neuronu', seful de sectie , a Tapliuc, am fost foarte incantata de le, e meserias, are multa experienta, mi-a zis ca nasc repede desi apa mi-a rupto el , dilatatie nu aveam si asa a fost in mai putin de o ora nascusem, plus ca a stat si el langa mine cat am nascut, m-a ajutat, mi-a aratat cum sa imping , pus perne, a fumat langa mine si io muream de pofta ...despre doktori ar fi multe de spus, eu ti-as recomanda Mataca cel putin penru eco si alte controale ...a, pe mine 9 luni de sarcina nu m-a urcat niciodata pe masa Mataca a zis ca nu e necesar, doar la sfarsitul sarcinii ca nu aveam probleme, deci nu avea de ce sa ma traumatizeze, asta am apreciat eu foarte mult la ea .

Daissy dai o cautare pe net si gasesti foarte multe pensiuni pe Valea Prahovei, noi am fost cu bebu in vara asta la Predeal si am stat la Speranta, au site de net, pret negociabil, curat, mancare buna, dar .....nu mi-a plakut camera mi se parea cam intunecata.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Hai ca imi mai bag si eu putin nasul pe la voi.....ca o sa ziceti dupa ca m-am suparat.
Cu ce vreau eu sa ma plang....mai ma apucat iarasi pofta de dulciuri ....nu ca m-as panica dupa cat am slabit dar azi am papat deja si ceva paine cu dulceata si o cioco intreaga....si ceasul e deabia 1..pana diseara mai e .
In rest copilul parca mi s-a mai cumintit, eu imi caut de munca si ma apuca si disperarea ..sper pana in oct cand face denisa 2 ani sa-mi gasesc.
Acuma sa zic si eu de pe Valea Prahovei ca am cam fost in toate vara asta si inca de mai multe ori....eu am vazut raspunsurile , intrebarea nu....cel mai mult mi-a placut unde am fost ultima oara la Predeal la Vila Phoenix. Camera e 1 mil pe noapte dar au un apartament super la 2 mil cu bucatarie, living, dormitor si daca ma mergeti cu cineva e super. Da un google cu vila si gasesti site-ul lor. Cu gratare, gradina, tot ce trebuie....am stat si prin sinaia, busteni, dar aici ne-a placut cel mai mult.
Eu am scris ca am culcat plodul ca altfel ma trage de pantaloni.
gata, v-am pupat, in caz de nu mai scriu nu ma da-ti la disparuti ca sunt prin zona.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinedana spune:

Salutare fetele, si felicitari Paky!
Uite si eu va urmaresc din umbra pentru ca nu prea am timp sa scriu,mindra mea copila va merge la camin si deja am intrat in febra pregatirilor de parca ar merge la scoala. Ma uit la ea si nu-mi vine sa cred ca intram intr-o alta faza a vietii ei, nu-mi vine sa cred cit a crescut, si cum a trecut timpul.
Apropo de nasteri, Paky, sa stii ca eu am dus sarcina si am nascut prin cezariana cu dr. Serban, dar a doua oara nu as mai apela la dinsa.Si pe mine m-a dus o prietena si am mers cu ochii inchisi si rau am facut pentru ca e dura, e grabita si panicoasa.
Daca ai o mica problema, poti fi sigura ca o va face de importanta nationala si pot sa-ti spun ca eu toata sarcina am dus-o greu tocmai din cauza acestei doctorite care mi-a insuflat o frica de momentul nasterii si ce se poate intimpla, ca atunci cind a trebuit sa nasc am facut hipertensiune numai la gindul ca trebuie sa nasc!
Binenteles ca dupa aceea mi-a spus ca puteam sa nasc normal fara nici o problema, binenteles ca problema pe care o aveam si care trebuia musai vazuta numai cu operatie nu era nici pe departe ceea ce ea a crezut si binenteles ca mai pot face copii fapt de care m-a asigurat ca nu va mai fi posibil inainte sa nasc!
Daca vrei un sfat du-te la dr. Ciobotaru sau Ieremia sunt barbati dar foarte buni doctori.Dr. Ciobotaru are cabinet si la poiliclinica Romar si e un dragut.
Gata, ma intorc la copilul meu care s-a plictisit deja de desene animate.
V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Felicitari Paky!!! Gata, ai reusit, vei fi mamica..... Ti-am zis noi ca poti ramane foarte repede.... hi hi hi. Sa-ti dea Domnu o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!

Ele si Dinedana, bine v-ati reintors printre noi.

Eu am nascut cu dr. Ioana Pop si am fost tare multumita de ea. Am numai vorbe bune despre ea si eu si prietena mea care a nascut tot cu ea. E o tipa desteapta, merge des la seminarii diverse, se documenteaza tot timpul....e in pas cu evolutia medicala, si asta am apreciat la ea. Eu am din nastere o anemie mai ciudata si inca de cand eram insarcinata, ea personal m-a trimis la hematolog in spital, sa-mi fac analize, s-a documentat pe unde a putut despre tipul meu de anemie ca sa fie pregatita pentru orice si sa nu avem surprize. La fel ne-a monitorizat si pe mine si pe bebe imediat dupa ce am nascut. In plus, vreau sa adaug ca am nascut normal, dar tot timpul a stat langa mine, mi-a dat diverse injectii care sa ma ajute sa nasc (am nascut destul de greu) chiar m-a propus pentru epidurala (care se face foarte greu in spital) dar nu a mai fost cazul, ca pana a venit anestezistul deja aveam dilatia potrivita. De obicei nasterea normala are loc numai cu asistentele, dar ea a stat acolo si ma sfatuit cum trebuie sa respir, cand sa imping...chestii de-astea. Mi-a facut anestezie cand m-a cusut.... ce mai ..... am zis destul.
Alegerea dr-lui pentru nastere e o alegere grea, dar nu e nici o graba. Inainte de Pop am mai fost la 2 medici si nu mi-au placut asa ca m-am dus la ea tot din auzite, si am fost multumita. Succes Paky! Cu cat vei cere mai multe pareri cu atat vei fi mai "in ceata". Hotaraste-te la unul, vezi cum se comporta...si te decizi singura. Fiecare percepe in mod diferit, in plus ficare e compatibil sau nu cu o anumita persoana.

Wow, da am scris ceva nu gluma...Va pupik. Spor la trebi. Byeeeeee

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Buna dinmineata fetelor.

multumesc mult pentru felicitari si va pup pe toate.

cristina in ceea ce priveste doctorul la care voi merge cred ca tot la d-na pop am sa ma duc. si eu am auzit numai cuvinte de lauda in ceea ce-o priveste.
de-a lungul vietii mele am mai fost pe la cativa, dar cu nici unul nu as merge pe perioada sarcinii.

gata cafelutza???

eu am un ceai, la mine gata cu cafeaua si tigara, ... eh ... pentru o cauza nobila asa ca merita.
a, va mai spun ca sunt racita cobza, imi curge nasul ca la robinet si am niste dureri de mijloc groaznice, ca si cum vin rushi.
asa ati patit si voi??

pupici si spor la traba

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Paky , dureri din astea am avut si eu si nu sunt normale.Mie mi-a dat gravibinon si dufaston din prima luna,altfel pierdeam sarcina.
Felicitari pt bb sa fie sanatos si tu sa ai o sarcine usoara.
Eu zic sa mergi cat mai repede la medic.("mai bine decat sa repari,nu?)
Si nu inteleg de ce fugiti de maternitate????

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput

gata, m-am programat la doctor pentru miercuri 13.09.

m-am hotarat asupra d-nei doctor Ioana Pop.

apropo voi pe unde sunteti, erati mai active inainte asa imi aduc eu aminte. acum mai mereu va gasesc pe pagina 3 sau 4

la treaba fetelor, pupici

Mergi la inceput