La noi la Galati sa veniti (28)
Raspunsuri - Pagina 14
paky spune:
Capitanul unei corabii de balbaiti, urmarind in zare cu binoclul:
-Re...re....repede, om la apa !
Sar balbaitii in mare si-l scot pe unul in ultimul moment.
A doua zi:
-Re...re.....re......repede, om la apa!
Iar sar toti balbaitii si scot pe unul gata sa se inece.
A treia zi:
-Re.....re.....re...
Sar toti balbaitii in apa, iar capitanul:
-Re....rechini!
ciristina_serban spune:
Super Paky!!! M-ai binedispus!
Ai dreptate, fetele erau mai active. Sigur e o perioada mai incarcata acum, mai ales ca vremea mai tine putin cu noi, si e cam pacat sa nu profitam de ea, sa iesim la o plimbarica cu piticii. Ai sa vezi, cand va veni bebe o sa profiti imediat de vremea buna.
Apropos de bebe, ai vreo preferinta? Te simti mai potrivita in rolul de mamica de fetita sau de baiat? Sotul tau ce parere are? Sa ne spui cum a decurs vizita la doctor. Sanatate multa!!!
Cris si bb Razvan (23.11.2004)
paky spune:
buna dimineata fetelor.
azi sunt vesela, mi-a trecut cat de cat reaceala.
Cristina imi doresc cu fiecare fibra din corpul meu sa fie fetita. si sincer mi-e cam teama de reactia mea daca o sa fie baiat. am visat prea mult timp la o fetita.
la doctor ma duc abia miercuri. am o prietena care este in luna a 5 a si se duca la bucatanski si tot incearca sa ma convinga si pe mine. nici nu am idee ce sa fac. de dr. pop ioana am auzit mai multe lucruri bune decat despre bucatanski, dar asta are mai multe experienta. nu stiu, mare dilema.
sa te intreb ceva" la dr. ioana pop trebuie sa te duci cu niscai cunostinte ca sa beneficiezi de atentia ei totala???
hai ca va pup, tipa un coleg sa-i dau ceva, vb mai tarziu.
alinam spune:
Neata
La multi ani Marielor!
eu am felicitat toate marile cunoscute in august, oare trebuie sa o mai fak si azi?
Paky noi suntem active in salturi :), sa dea DD sa fie fetitza, asa cum iti doresti tu, eu te inteleg foarte bine ca si eu tot fetitza imi doream, avea si nume, la baiat nici nu ma gandisem, nici nu vroiam sa imi pun roblema, pe la 5 luni la eco cand i-a vazut sexul ... am inceput sa plang, curgeau lacrimile pe patul doktoritei mamamama, da uite ca am un baiat frumos, sanatos si nu stiu daca l-as da acum pe 10 fetitze, sotul incerca sa ma consoleze ca urmatorul va fi fetitza si i-am zis: nu exista urmatorul, tu nu vezi ca nu esti in stare sa faci fete , dar sa speram ca fetitza va fi. (daca e baiat cand se naste iti dau o gramada de incaltaminte super de baietei, ca eu sunt tembela si i-am luat lu fiimiu numai incaltari de piele pe care le-a incaltat maxim 3 luni ca ii creste labutza ceva de speriat, adika practik noi ca el nici acum nu merge in picioare).
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
paky spune:
felicit toate sarbatoritele si toti sarbatotitii !
la multi ani, sa traiti cu numele.
pupici si s-aveti o zi superba.
ciristina_serban spune:
La multi ani dragele noastre Marii!!!!!
Paky, in legatura cu d-na dr. Pop, eu nu m-am dus cu recomandari. Bineinteles ca la prima vizita nu m-a ridicat in slavi, abia ne cunosteam, insa a fost draguta atat cat putea fi la prima intalnire. Oricum poti sa-i spui ca vrei sa fie doctorita ta pe parcursul sarcinii si ca ai nevoie de sfaturi si indrumari...fiind prima sarcina, si vei vedea ca va fi ok. Pe masura ce vei merge de 2-3 ori se va inchega o legatura intre voi, mai apropiata. De ex. mie imi povestea de baietelul ei, de barbat-su...eu am simtit-o ca pe o prietena. Nu am mai intalnit doctori care sa povesteasca despre viata lor!! Mai depinde si ce fel de om esti tu... daca esti o fire lipicioasa sau distanta...
La bucatanschi nu ti-as recomanda sa mergi, eu am fost inainte de a merge la Pop si nu mi-a placut de ea.... nu a parut interesata sa ma ajute desi i-am spus ca am nevoie de un medic care sa ma monitorizeze pe parcursul sarcinii. Ma chema din nou la ea abia peste 6 luni in conditiile in care la momentul cand am fost la ea aveam in jur de 4 luni, si in timpul asta mi-a recomandat sa merg la medicul de familie. Asta clar nu m-a atras la ea. E o mare spagarita si atat. Parerea mea.
Pupici si sa aveti o zi frumoasa!
Cris si bb Razvan (23.11.2004)
Crisa-77 spune:
La multi ani si Sa traiti cu Numele,Marii!!!
Noi din nou cu tratament.Andrei a facut febra deodata:39.2.Si nu-i trece cu nimic,ba i-a mai aparut si o umflatura la gat-ganglionii. Crying or Very sad Asa ca azi incepem cu gentamicina,augmentin de care luam deja si nurofen Crying or Very sad Embarassed Shocked .Sper sa-i treaca. Rolling Eyes
_
Ceva Frumos pentru noi.Sper si pentru voi:
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url#comments
_
Suntem si noi pe aici.
Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)
http://community.webshots.com/user/krysadi
Crisa-77 spune:
Cine erge maine in Gradina Publica???
Va asteptam.
pt voi.
Azi i-am facut prima injectie
viorica avram spune:
Buna seara mandrelor!
v-am tot citit dar n-am mai intrat pt ca imi gasesc ocupatii.in seara asta n-am alergat pe faleza si de aceea am reusit sa stau un pic de vorba,pt ca in toate serile alerg 1.1/2 pe faleza fac tot felul de exercitii pt ca am instructor personal care vrea sa ma vada slaba si sexi.2 zile pe saptamana seara merg la dansuri de societate,nu va inchipuiti ce relaxant si bine e!apoi cu fetita si job-ul cel de toate zilele si mai trebuie sa stau si cu sotul sa nu-l neglijez dar ma simt bine.n-am timp sa ma plang.voi?ce faceti?
am vazut ca paky e insarcinata si cu ocazia asta o felicit!
in privinta dr ginecologi eu votez cu Ciobotaru de la Romar.e medicul meu de 3 ani si sunt foarte multumita de el.
cristina iesim maine seara sa ne relaxam undeva?stii tu... daca vrei apeleaza-ma pe mess.
va pup si mai vb
noapte buna!
Viorica
Ingerasul meu Shalini
Crisa-77 spune:
Am uitat sa precizez ora:intre 13 si 16.