Iasule, mandra cetate! (39)
Raspunsuri - Pagina 22

mariussimiuc spune:
Originally posted by Nora[/br]
quote:
Zi-i ca acum te bucuri si de copilul ei si de al tau si vei compensa cu toate bucuriile de care n-a avut ea parte
Cat despre blesteme...i se intorc tot ei,neavand parte nici de copil ,nici de nepot.Si o are si pe fiica-sa...ce rau ii mai poti dori?

Miha

Nora__ spune:
quote:
Originally posted by alexzquote:
Nu lasam o leafa acolo....doar daca vrei sa comanzi ceva bunatati 'blonde' care sa danseze pe masa si ballentines de 30 de ani
Nu prea beau whisky si prefer sa comande altcineva "bunatatile blonde"quote:
Dar cu frumusetile noastre e mai greu,sa se hotarasca la o zi.Poate le dai si tu un ghiont barbatesc
Ca sa dau apa la moara la dictonul cu "barbatii, betivi, porci, violenti"? Neeee!...... Las' sa ia altcineva castanele pe tema asta. Altminteri, din punctul meu de vedere, orice zi dupa 11 sept. e perfecta. Fiind insa o data destul de indepartata, mai degraba las pe altcineva sa propuna o data rezonabila.
alexz & Codrut
Ridente dicere verum
ete na!Acum vrei sa iti comande si altii.Io zic sa nu te lasi in baza noastra,ca cine stie ce pocitanie iti aducem

Cat despre apa la moara...aia curge oricum si daca esti barbat,iei si castanele aferente

Acum incep io cu alta replica des auzita:" Offfff...barbatii astia"....cand credeam ca ma bazez si io pe un ajutor,fuge dom'le.
Gabriela are dreptate,daca incepe scoala,e mai greu.Ia vorbiti voi diseara cu consortii si vedeti cand sunt ei disponibili.Voi ii hraniti,ii culcati eventual daca se culca mai devreme si ei raman doar sa le vegheze somnul.
Nora
Comorile Norei

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

alexz spune:
quote:
ete na!Acum vrei sa iti comande si altii.Io zic sa nu te lasi in baza noastra,ca cine stie ce pocitanie iti aducem
Ok, ok. Hai, ca ma multumesc cu voi

quote:
Acum incep io cu alta replica des auzita:" Offfff...barbatii astia"....cand credeam ca ma bazez si io pe un ajutor,fuge dom'le.
Adica?? Eu am oferit o varianta, dar mi-am exprimat totodata disponibilitatea pt o alta mai buna. Of!

Nora__ spune:
"Ok, ok. Hai, ca ma multumesc cu voi "
loooooooooooooooool....prima senzatie a fost ca te multumesti cu pocitaniile de noi
"Adica?? Eu am oferit o varianta, dar mi-am exprimat totodata disponibilitatea pt o alta mai buna. Of"
Cand vorbeam de ajutor,ma refeream sa impulsionezi doamnele in mod direct.Da,ai sprijinit ideea cu o varianta,dar nah...ma gandeam si eu ca poate faci galerie mai bine ca mine si gasesti argumente mai bune.
(Si acum alex va zice:"Offff...femeile astea,ce imbarligat gandesc si nu stii niciodata ce vor de la bietii barbati ...si oarecum ar avea dreptate,uneori)
Nora
Comorile Norei Noi doi
Costume carnaval
Noutati
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

alexz spune:
quote:
loooooooooooooooool....prima senzatie a fost ca te multumesti cu pocitaniile de noi
Stii vorba aia, ca nu exista femeie urata, ci bautura nu-i destula?

quote:
Cand vorbeam de ajutor,ma refeream sa impulsionezi doamnele in mod direct.Da,ai sprijinit ideea cu o varianta,dar nah...ma gandeam si eu ca poate faci galerie mai bine ca mine si gasesti argumente mai bune.
No, apai cu ce argumente poti sa vii intr'o discutie cu femeile?? Ca sa poti veni cu argumente, ar trebui ca cel/cea caruia le expui sa le poata si intelege, nu?

Nora__ spune:
quote:
Originally posted by alexzquote:
Stii vorba aia, ca nu exista femeie urata, ci bautura nu-i destula?
Pai io ce ziceam de visichi-ul ala?Cu cat e mai vechi,cu atat vezi mai frumos...deci te protejam.Apreciaza solicitudinea si buna intentie
quote:
No, apai cu ce argumente poti sa vii intr'o discutie cu femeile?? Ca sa poti veni cu argumente, ar trebui ca cel/cea caruia le expui sa le poata si intelege, nu?
Sa inteleg ca tu aprobi tot ce ti se sugereaza,chiar daca nu-ti convine,doar pt ca adversarul nu ar putea pricepe argumentele tale?Hmm....deci esti un sot perfect pt nu comentezi nik
Na belea...in loc sa facem front comun,am ajuns la lupte interne.Offff...
As zice ca doamnele pot intelege niste argumente ce ar invita la relaxare,dar e drept...trebuie sa stii sa le aduci
alexz & Codrut
Ridente dicere verum
Nora
Comorile Norei

alexz spune:
quote:
Pai io ce ziceam de visichi-ul ala?Cu cat e mai vechi,cu atat vezi mai frumos...deci te protejam.Apreciaza solicitudinea si buna intentie
Ok, ok. Argument valabil. Ai 1-0.
Sa inteleg ca tu aprobi tot ce ti se sugereaza,chiar daca nu-ti convine,doar pt ca adversarul nu ar putea pricepe argumentele tale?Hmm....deci esti un sot perfect pt nu comentezi nik

quote:Na belea...in loc sa facem front comun,am ajuns la lupte interne.Offff...[/quote]
N'am spus niciodata asa ceva, fereasca Al de Sus... In ce priveste "sotul perfect", hmmm. Cum sa zic eu ca sa ma intelegi matale... am o vorba: sunt un prieten excelent, un amant rezonabil si un sot execrabil...
Da' cine-a vorbit de lupte interne? Mai intepam si eu asa, finut

quote:
As zice ca doamnele pot intelege niste argumente ce ar invita la relaxare,dar e drept...trebuie sa stii sa le aduci[/quote]
No comment, ca iar sunt inteles gresit. Of, uite-asa o sa incep sa sufar de mania persecutiei.

acvi spune:
LA MULTI ANI,CELOR CU NUMELE DE ALEXANRU,ALEXANDRA,ANDRA,ALEX!!!!
VAd ca avem ceva sarbatoriti astazi!!Al meu e la regim de austeritate ca ne-a terminat(e pedepsit pe termen nelimitat) ..asa ca i-am pregatit si ziua pe masura
(nu ne-a lasat insa inima sa trecem cu totul cu vederea aceasta zi!!!
CItesc ca vreti sa puneti de o cuconiada..acum cind nu pot si eu bea un paharel de Campari!!
Carmen,datele pt Timeea-Andreea-10 august 2006
(o sa am de dat explicatii cind va creste de ce i-am pus doua nume asa asemanatoare
).
Eu din pacate abia mai reusesc sa citesc cite ceva pe forum,incerc sa ma obisnuiesc cu viata de 2*mamica..care-i "cumplit" de frumoasa...dar trece .... ca am inteles ca primii 18 ani sint mai grei!!
Miha multa sanatate lui Robert!!
Gabi&co

Nora__ spune:
"No comment, ca iar sunt inteles gresit. Of, uite-asa o sa incep sa sufar de mania persecutiei."
Nu conteaza,dezlegam noi toti,toate intelesurle gresite,la un pahar de campari,cand o da Domnul sa facem cuconiada aia si sa devenim toti prieteni excelenti.
Se pare ca a dat logoreea peste mine,azi,ca sa compensez toate absentele din ultima vreme.Si mai si persecut singurul tatic destul de curajos sa se bage intre mamicile vorbarete
Nora
Comorile Norei Noi doi
Costume carnaval
Noutati

alexz spune:
quote:
Nu conteaza,dezlegam noi toti,toate intelesurle gresite,la un pahar de campari,cand o da Domnul sa facem cuconiada aia si sa devenim toti prieteni excelenti.
Se pare ca a dat logoreea peste mine,azi,ca sa compensez toate absentele din ultima vreme.Si mai si persecut singurul tatic destul de curajos sa se bage intre mamicile vorbarete
Nu-mi place Campari

Si poti s'o mai spui o data pe-aia cu persecutia!