Iasule, mandra cetate! (39)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

am modificat dupe te-am zarit ieri prin hala, erai cu catalina, mama ce s-a inaltat

quote:
Originally posted by adi69

La multi ani si Ionului tau !
Da l-ai trecut acu ca fiind si Alexandru ,ca nu l-am vazut prima data pe lista?

Adriana
papa-bun

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexz spune:

quote:
Apoi zic si eu tuturor Alexandrelor, Alexandrilor, Andrelor...care astazi isi sarbatoresc ziua numelui:
Alex a lui acvi, Alexandru Ionut al lui Carmenp, Alex a lui L_Carmen si Andrei, fetita Tinei Tache si bineinteles lui Alexz, taticul de pe forumul nostru.

L-ai uitat pe Codrin-Alexandru al meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Buna ziua.
Pe scurt ca sunt varza acum.

La Multi Ani! celor care poarta numele de Alexandru, Alexandra, Alex, etc.. Sa fiti sanatosi, norocosi si tot ce va doriti sa se indeplineasca

Lula: lasa-l sa fie mai maricel, sanatos sa fie, mai rabzi tu un pic pana pe 6
Adriana: multumesc frumos pt. ajutor dar ramane pe altadata cand voi avea nevoie de mai multe poze. Deocamdata s-a rezolvat: a fost fratele meu prin oras si a fotografiat cate ceva(de fapt el are nevoie de ele) si o sa mai primesc foto de la Alexz.

O zi placuta tuturor.

Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Nora
Mihaela...multa sanatate lui Robert,sper sa se rezolve fara multa durere.Ah...ce mai face soacra?

Ah...soacra?Probabil ca bine...la altii,iar mie imi ureaza de bine.Cica,sa ma bucur de copilul meu asa cum s-a bucurat ea! Cred ca de asta trag acum ce trag...ma ajung blestemele din urma!

LA MULTI ANI pentru toti Alexandrii si Alexandrele noastre!

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

modificat in lista!

quote:
Originally posted by alexz

quote:
Apoi zic si eu tuturor Alexandrelor, Alexandrilor, Andrelor...care astazi isi sarbatoresc ziua numelui:
Alex a lui acvi, Alexandru Ionut al lui Carmenp, Alex a lui L_Carmen si Andrei, fetita Tinei Tache si bineinteles lui Alexz, taticul de pe forumul nostru.

L-ai uitat pe Codrin-Alexandru al meu...

alexz & Codrut
Ridente dicere verum

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

nu-i bai, am modificat si la voi, mai aveai oleak si-i nimereai in aceasi zi

quote:
Originally posted by anca_oana

Merci Carmen si scuze nu mi-am dat seama.Ioana-17 01 2000 si stefi-15 01 20006.

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

La multi ani!!! lui Codrut-Alexsi si...si scuzele de rigoare. De-acum am retinut, sa traiti, nu mai uitam.
O zi frumoasa tuturor sarbatoritilor si sa petreceti frumos. Eu pun de o pizza si o prajiturica.
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexz spune:

quote:
La multi ani!!! lui Codrut-Alexsi si...

Asa mai merge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belnicol spune:

Bine v-am regasit!
Pentru inceput multi, multi ani frumosi si sanatosi pentru puiutii (si nu numai) care se sarbatoresc azi. Si multi pupici intirziati pentru sarbatoritii pe care nu am apucat sa-i felicit.

Pe aici a mers treaba, nu a apucat sa citesc mare lucru, mai mult in diagonala, dar am sa incerc sa recuperez.
Am vazut ca sint bolnaviori micutii, multa, multa sanatate si pupici sa treaca relele.

Am absent motivat sa stiti. Dupa ce m-am intors de la mare mi-a crapat PC-ul, apoi am avut vreo saptamina musafiri dupa care am fost noi musafiri la cineva la tara inca vreo 5 zile, si in sfirsit am ajuns aseara in iasi, obositi, prafuiti si cu dor mare de casa.
Ce sa spun, lui Matei i-a priit tare la tara, a fugarit "coco"=cocosul, a tras "mau"=pisica de coada (ce-i drept pisicii nu i-a displacut), statea toata ziua afara si alerga de ne punea seara pe toti in fund de oboseala. Mai, de unde au zgitiile astea atita energie si dorinta de cunoastere nu pot sa inteleg. Si pe chestia asta m-au distrat gazdele, oameni de virsta a doua, care nu au mai avut de mult bebelusi prin preajma. Din "obraznicule" si "dam bataie" nu-l mai scoteau. Ce vrei, umbla baiatul peste tot, trebuia sa cunoasca si sa traiasca exerienta din plin. Cred ca si-au facut cruce cind am plecat. Dar eu am ales partea buna a lucrurilor si am fost multumita ca a vut parte Matei de mult aer, miscare si mincare sanatoasa, ceea ce se si cunoaste in tonusul lui. Bineinteles ca nu am scapat de chinul figurilor la masa, dar am avut noroc de un Logan care era parcat in curte, pe care l-am folosit pe post de ... multe, ca numai acolo ii puteam da sa manince.
Am ajuns la concluzia ca trebuie sa-i luam neaparat o casa la tara si o masina la baiat!
Va pup.

Nicoleta si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by Nora
Mihaela...multa sanatate lui Robert,sper sa se rezolve fara multa durere.Ah...ce mai face soacra?

Ah...soacra?Probabil ca bine...la altii,iar mie imi ureaza de bine.Cica,sa ma bucur de copilul meu asa cum s-a bucurat ea! Cred ca de asta trag acum ce trag...ma ajung blestemele din urma!

Zi-i ca acum te bucuri si de copilul ei si de al tau si vei compensa cu toate bucuriile de care n-a avut ea parte
Cat despre blesteme...i se intorc tot ei,neavand parte nici de copil ,nici de nepot.Si o are si pe fiica-sa...ce rau ii mai poti dori?

LA MULTI ANI pentru toti Alexandrii si Alexandrele noastre!

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput