Iasule, mandra cetate! (39)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Noricelu', cum e Rares, ati scapat de febra? La noi e mai bine, febra s-a dus, a mai ramas antibioticul...N-am mai zis nik te frica sa nu zic ca-i bine si sa o deochi, ptiu, ptiu, ptiu...

Despre Raluca nu mai stiu nici eu nimic, dar parca spunea ea ca nu are acces la net prea des, nu?...Oana...nu stiu, ori nu mai are net deloc, ori pur si simplu nu mai vrea sa intre...Nicoleta a aparut(bine ati revenit!)iar Cristina (Palmirah) a fost zilele trecute pe la mine, cu Mihnea (frumusel nevoie mare baiatul asta, blondut si cu niste ochi luminosi!!)... Nu e cazul sa o dati disparuta, e doar in concediu, iar de luni e din nou la munca si sigur intra sa ne salute

Referitor la cuconiada, inteleg ca nu vreti la mine...ziceti atunci unde si cand. Hai, propuneti cele care va pricepeti, dar poate ne hotaram repede, ca daca incepe scoala...

Alexz, eu nu am inteles, pana la urma esti si tu Alexandru, sau doar Codrut? (Cand te-au felicitat fetele ai raspuns ca e gresit adisantu', pentru ca apoi sa povestesti cum te felicita o bunica, cu ani in urma...ori am pierdut eu firul pe undeva?)

Primavara 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexz spune:

quote:
Alexz, eu nu am inteles, pana la urma esti si tu Alexandru, sau doar Codrut? (Cand te-au felicitat fetele ai raspuns ca e gresit adisantu', pentru ca apoi sa povestesti cum te felicita o bunica, cu ani in urma...ori am pierdut eu firul pe undeva?)

Nu, n'ai pierdut firul nicaieri. Il innodasem eu fara sa fiu atent. Am o bunica ortodoxa (cea cu felicitarile) si am avut una catolica (iar Sf.Alexandru in varianta catolica este in februarie, nu azi). Codrut-Alexandru e botezat ortodox (deh, vox nevasta&socri, ca eu l'as fi lasat in pace sa se decida el cand va fi mare), asa ca felicitarile mergeau la el. Sper ca am fost suficient de explicit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Hmmmmmmmmm...acu' ma gandesc eu...cum sa-i zicem la intalnire,daca vin si tatici?Ca doar nu-l facem cucoana...asta daca nu cumva vrea sa urmeze exemplul lui Miluta Gheorghiu

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexz

quote:
Nu conteaza,dezlegam noi toti,toate intelesurle gresite,la un pahar de campari,cand o da Domnul sa facem cuconiada aia si sa devenim toti prieteni excelenti.
Se pare ca a dat logoreea peste mine,azi,ca sa compensez toate absentele din ultima vreme.Si mai si persecut singurul tatic destul de curajos sa se bage intre mamicile vorbarete

Nu-mi place Campari Oribil de dulceag!
Si poti s'o mai spui o data pe-aia cu persecutia!

alexz & Codrut
Ridente dicere verum

Deci nici eu nu beau campari,nu-mi place.Dar a ramas faza cu campari de la alta cuconiada.Deci campari e simbolul cuconiadei.dar poti bea si apa plata cu lamaie,poate...poate apare grupul manechinelor ce se imbata cu apa
Si mai zic o data aia cu persecutia....offfffff...ete cata blandete si intelegere este pe mine azi...si nu ma apreciaza nimeni...

Danna,Rares e mai bine,multumesc de intrebare.I-a scazut febra,dar continuam tratamentul.
ba vrei SI la tine...dupa petrecere,sa schimbam impresii.Dar ti-am zis..la tine vine lumea cu copilasii si incepe fugareala dupa ei.
Cat despre o zi anume,io vin oricand,numai joia si sambata viitoare nu pot,ca am un botez.Io as opta pt vineri,dar sa vedem daca ne putem organiza asa repede.Na....ca am propus!

acvi...bine ai revenit si pupici la cei mici.Care 18 ani????Ha!Ai vrea tu.Poate urmatorii 50...ca ai sa-i dadacesti si cand or sa fie ei bunici

Nora

Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Nora

Hmmmmmmmmm...acu' ma gandesc eu...cum sa-i zicem la intalnire,daca vin si tatici?Ca doar nu-l facem cucoana...asta daca nu cumva vrea sa urmeze exemplul lui Miluta Gheorghiu

Mey, pe undeva ar fi o idee. Da' ma mai agata vreunul si nu mai ajung la beuta

Mergi la inceput

quote:
Si mai zic o data aia cu persecutia....offfffff...ete cata blandete si intelegere este pe mine azi...si nu ma apreciaza nimeni...

Cum nu? Da' te-a injurat careva pana acum?

quote:
Cat despre o zi anume,io vin oricand,numai joia si sambata viitoare nu pot,ca am un botez.Io as opta pt vineri,dar sa vedem daca ne putem organiza asa repede.Na....ca am propus!

Vineri ar fi perfect. In fond, care-i problema cu organizarea? Stabilim un local (Master Club e ok, de exemplu?) si o ora (21.00) si gata!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexz

quote:

Cum nu? Da' te-a injurat careva pana acum?

Nu pe fatza...poate doar tu,in gand.Si cum stie un barbat sa injure,nu stie o gashca de femei
Oricum,apreciez finetea ironiei

quote:

Vineri ar fi perfect. In fond, care-i problema cu organizarea? Stabilim un local (Master Club e ok, de exemplu?) si o ora (21.00) si gata!

Pai nu e vorba de cluburi (aici cu Master Club m-ai inchis),localuri sunt.Cand ziceam de organizare,ma refeream la organizarea de acasa,sa-si aranjeze fiecare treburile cu piticii si cu sotzii.Ora 21 e perfecta.Dar vad ca fetele tac chitic.

alexz & Codrut
Ridente dicere verum

Nora

Mergi la inceput

quote:
Nu pe fatza...poate doar tu,in gand.Si cum stie un barbat sa injure,nu stie o gashca de femei
Oricum,apreciez finetea ironiei

Mersi de compliment. N'am obiceiul sa injur ca la usa cortului...

quote:
Pai nu e vorba de cluburi (aici cu Master Club m-ai inchis),localuri sunt.Cand ziceam de organizare,ma refeream la organizarea de acasa,sa-si aranjeze fiecare treburile cu piticii si cu sotzii.Ora 21 e perfecta.Dar vad ca fetele tac chitic.

Azi e miercuri. Teoretic, mai sunt doua zile de organizare. In fond, ziua de vineri a fost propusa de o fata, asa ca presupun ca se poate aranja cazarea kinder-ului sau eventuale alte detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacrabaciu spune:

Iesence, ieseni, eu sunt super incantata de ideea cuconiadei dar intreb si eu asa, ca un pisoias plouat ... unde mergeti voi se poate servi un suc in loc de nu's ce vin spuneti voi acolo, nu? ca eu nu beau alcool si gata si nici cafea nu tolerez ... scuze ... dulciurile au ramas alinarea mea ...
Nu as vrea sa par o povara pt nimeni ... Cred ca vineri e o propunere de milioane, nici nu e week-end ca sa zici ca vai neglijezi familia, nici prea in miezul saptamanii nu e ... Numai ca nu stiu unde e clubul despre care scrieti voi ...

Mergi la inceput

quote:
dar intreb si eu asa, ca un pisoias plouat ... unde mergeti voi se poate servi un suc in loc de nu's ce vin spuneti voi acolo, nu? ca eu nu beau alcool si gata si nici cafea nu tolerez ... scuze ...

Miaauuu... Logic ca se poate bea si suc in loc de alcool. Eu propusesem Master Club (asta e in Tudor, la parterul facultatii de Chimie, cum mergi pe splai Bahlui) dar se poate gasi orice alta varianta. Ma gandisem la Master Club in ideea ca este un spatiu amplu, cu tavanul inalt, asa ca fumul de tigara al unora se poate disipa inainte sa ajunga sa fie inspirat de o graviduta. In fine... Si care-i ideea cu povara, mey? Of!

Mergi la inceput