Iasule, mandra cetate! (39)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`poi daca azi este sf. alexandru urez si io tuturor celor care-si serbeaza ziua numelui la multi ani, sanatate, fericire si iubire, sa vi se indeplineasca toate dorintele! la multi ani si ionului meu!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

La multi ani si Ionului tau !
Da l-ai trecut acu ca fiind si Alexandru ,ca nu l-am vazut prima data pe lista?

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

lullabay...primim si gravidute si mamicutze si domnisoare si doamne si tatici si domni si burlaci si ....tot ce vreti,numai bebei nu primim.Si daca e nevoie ,facem si pe moasele si ursitoarele.Chiar ca ar ramane de pomina asa cuconiada.

aime,darling....pai io ce zic?Lasam bebeii cu tati,frati,bunici si ne vedem la vreme de seara la dezmatz.Si asa ne-am largit grupul,deci motiv sa ne cunoastem cu toatele.Iar la cuconiada,putem de exemplu stabili,o intalnire si cu sotzii,in perechi,adica.Dar ziceam ca daca cineva vrea ,poate sa vina si cu husbandul,numai ca va fi sacrificat sa danseze cu toateIdeea,precizez inca o data,e sa fie fara copilasi,sa ne relaxam si noi un pic,nu numai sa ne vedem.Sa impuscam doi iepuri.Cu bebeii dupa noi,patim ca la sedinta foto,de acum trebuie sa ma concentrez sa imi amintesc cine a fost si cine nu.Cred ca imi moare si ultimul neuron.Meritam si noi cateva ore de relaxare totala,nu?

LA MULTI ANI! Alexandrelor si Alexandrilor!!Sa fiti sanatosi si norocosi!!

Ha ha!Guguloi imi zicea tata cand eram mica.Mi-ati starnit amintiri.

Adi..daca tot te-ai innoit,trebuie sa vii la cuconada,nu?

Deci nu stiti daca la Teba sunt si haine pt adolescenti?

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexz spune:

quote:
La multi ani pt maine!!!

"gresit adrisantul", ca sa-l citez pe Caragiale. O sa-i transmit totusi lui Codrut

Mergi la inceput

quote:
Apropo de acest sfant, se pare ca nu e de foarte multi ani in calendar, imi amintesc ca mi-a povestit o colega de liceu cum a fost introdus de bunicul ei,(preot cu rang inalt in Bucuresti) nu mai stiu in ce an...

Tot ce se poate. Eu unul, am auzit de el de cand eram copil, ca ma tot felicita o bunica si nu stiam exact dece. Deci, macar 23-24 de ani "vechime in campul muncii" tot are...

Mergi la inceput

quote:
Pentru fetele care nu au fost pana acum....n-o sa va para rau,a fost extraordinar de frumos.De aceea am si ramas nostalgice,cele care am gustat din distractie.Cine vrea sa vina si cu partenerul,no problem...va fi mai animat.Si primim si tatici
Deci....propuneri de o zi anume?

In cazul asta... I'm in! Numai sa fie intr'o zi imediat dupa leafa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

quote:
Originally posted by alexz

quote:
Pentru fetele care nu au fost pana acum....n-o sa va para rau,a fost extraordinar de frumos.De aceea am si ramas nostalgice,cele care am gustat din distractie.Cine vrea sa vina si cu partenerul,no problem...va fi mai animat.Si primim si tatici
Deci....propuneri de o zi anume?

In cazul asta... I'm in! Numai sa fie intr'o zi imediat dupa leafa...

alexz & Codrut
Ridente dicere verum

Nu lasam o leafa acolo....doar daca vrei sa comanzi ceva bunatati 'blonde' care sa danseze pe masa si ballentines de 30 de ani
Dar cu frumusetile noastre e mai greu,sa se hotarasca la o zi.Poate le dai si tu un ghiont barbatesc

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Eu zic multumesc de urari, caci Mateiul meu e si Alexandru.
Apoi zic si eu tuturor Alexandrelor, Alexandrilor, Andrelor...care astazi isi sarbatoresc ziua numelui:
Alex a lui acvi, Alexandru Ionut al lui Carmenp, Alex a lui L_Carmen si Andrei, fetita Tinei Tache si bineinteles lui Alexz, taticul de pe forumul nostru. La multi ani puiuti, sa fiti fericiti si sa cresteti mari.
Coconiada abia o astept...haideti repede pana nu incepe scoala, gradi, etc...
Dana, aveau fetele dreptate, nu a fost cu intentie...la tine facem intalniri cu BB-i si trebuie sa recunosti ca ti-ar placea si tie o sueta, asa sa nu fii gazda, sa nu trebuiasca tot timpul sa fii ocupata, sa te relaxezi, sa fii servita, intr-un cuvant sa-ti fie bine.
Pupici la toata lumea si o zi frumoasa,
Gabriela si baietii
P.S. Fetelor, care lucrati intr-un mediu unde sunt mai multe doamne, as putea trece pe la voi la serviciu sa va arat niste cosmetice Refan?
Saptamana asta e reducere si ma gandesc ca poate sunteti interesate. Mersic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuelaan spune:

Buna, dragele mele mamici si burtici
Eu sunt ELA am 28 ami si sunt nascuta pe 29 11 1978 o sagetatoate cam zapacita dar tare romantica puiu meu este Daria nascuta pe 23 03 2006 o berbecuta cuminte dar tare mofturoasa dar de, are cu cine semana.As vrea sa-mi recomandati un pediatru bun eu am umul dar nu sunt multumita deloc.Va pup si va doresc o zi minunata

Mergi la inceput

quote:

Nu lasam o leafa acolo....doar daca vrei sa comanzi ceva bunatati 'blonde' care sa danseze pe masa si ballentines de 30 de ani

Nu prea beau whisky si prefer sa comande altcineva "bunatatile blonde"

quote:
Dar cu frumusetile noastre e mai greu,sa se hotarasca la o zi.Poate le dai si tu un ghiont barbatesc

Ca sa dau apa la moara la dictonul cu "barbatii, betivi, porci, violenti"? Neeee!...... Las' sa ia altcineva castanele pe tema asta. Altminteri, din punctul meu de vedere, orice zi dupa 11 sept. e perfecta. Fiind insa o data destul de indepartata, mai degraba las pe altcineva sa propuna o data rezonabila.

Mergi la inceput