Iasule, mandra cetate! (39)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Am fost in aceasta dupa amiaza la control cu Robert.Ne-a dat antibiotic si duminica trebuie sa mergem la spital pentru radiografie si in functie de rezultat vom intra sau nu in operatie! Dar mai mult ca sigur vom intra,ca cica "nu-ti trebuie mana de expert ca sa-ti dai seama ca acolo se afla un corp strain!" Offf...
Din mai multe surse,ca am dat in seara asta la telefoane de-am zapacit,am aflat ca dr Aprodu ar fi cel mai bun chirurg din Iasi.Speram ca vom trece cu bine peste acest hop.

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ela, bine ai venit!

Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arianna spune:

Buna fetelor,eu vin vineri in romania la iasi aterizez,sper sa fie totul ok.
Daca reusesc am sa aduc cateva reviste de bucatarie pt cine intereseaza
O zi buna
Lily

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Am fost in aceasta dupa amiaza la control cu Robert.Ne-a dat antibiotic si duminica trebuie sa mergem la spital pentru radiografie si in functie de rezultat vom intra sau nu in operatie! Dar mai mult ca sigur vom intra,ca cica "nu-ti trebuie mana de expert ca sa-ti dai seama ca acolo se afla un corp strain!" Offf...
Din mai multe surse,ca am dat in seara asta la telefoane de-am zapacit,am aflat ca dr Aprodu ar fi cel mai bun chirurg din Iasi.Speram ca vom trece cu bine peste acest hop.

Miha

Miha, eu cred ca nu trebuie sa iti fie asa teama, ii va face doar o mica incizie pentru a scoate aschia, sau ce-o fi acolo. Tinem pumnii cu totii, sa decurga totul repede si bine. Apoi va asteptam la joaca!

Referitor la intalnire, daca aveti chef sa ne vedem la mine cu Campari si alea-alea la purtator, invitatia pe care v-am facut-o mai demult ramane valabila oricand. Mese, muzica si spatiu pentru dans exista dupa cum stiti, nu stiu ce v-ar mai trebui ca sa va lasati convinse (poate sa ma interesez cand mai vin in Ro Chippendale si sa ii invit si pe ei?)

Adi, magazinul din Tatarasi e acolo unde zice Gabi si anume langa Ateneu, dar nu e grozav. Oricum, merita incercat, eu nu am mai intrat de un an...

LA MULTI ANI! tuturor Alexandrilor si Alexandrelor, mici si mari de prin zona! Apropo de acest sfant, se pare ca nu e de foarte multi ani in calendar, imi amintesc ca mi-a povestit o colega de liceu cum a fost introdus de bunicul ei,(preot cu rang inalt in Bucuresti) nu mai stiu in ce an...

Gabi, sa-ti traiasca proaspata vecina, sa creasca mare si sa fie sanatoasa! Da' cum vine aia cu: "daca nu o cuconiada adevarata, macar o intalnire la Dana"...Adica la mine ce-i lipseste ca sa fie "adevarata", ha? De voi depinde sa o faceti intr-un fel sau altul, adica daca veniti cu copiii si stati de fundul lor, sau ii lasati acasa. Na, ca am zis-o!)

Primavara 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_oana spune:

Merci Carmen si scuze nu mi-am dat seama.Ioana-17 01 2000 si stefi-15 01 20006.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Neatza frumoaselor si frumosilor!

Ingros si eu randurile celor cu copii cu febra 40 grade.Am avut duminica musafiri si Rares s-a foit cand in casa cand pe balcon,cred ca a fost si curent si a facut un rosu in gat de toata frumusetea.

Apropo de Teba....sunt si lucruri pt 12-13 ani?Mai bine zis pt adolescenti,ca fiica-mea e cat mine la marimi.Poate imi gasesc si eu cate ceva,atunci .Cad pantalonii de pe mine si tot fur cureaua husbandului

Cuconiada....daca ne mai lungim mult,parca vad ca migreaza toata lumea din tara si tot n-o mai facem.Haideti sa stabilim si noi o zi.Dar chiar asa,cum zicea Gabriela...doar noi,fara bebei,ca altfel nu ne tihneste nimic,alergand dupa ei.Si o facem seara,sa aiba cine sta cu ei.Pentru fetele care nu au fost pana acum....n-o sa va para rau,a fost extraordinar de frumos.De aceea am si ramas nostalgice,cele care am gustat din distractie.Cine vrea sa vina si cu partenerul,no problem...va fi mai animat.Si primim si tatici
Deci....propuneri de o zi anume?
Inca ceva....am observat,cand s-a mai organizat cuconiade sau se discuta despre ele,o retinere a fetelor noi de a participa,crezand ca exista un grup gata format si exclusivist sau poate se gandeau ca nu s-ar simti bine,dat fiind ca sunt noi.Toate am fost noi la un moment dat si multe ne-am cunoscut live exact la cuconiade.Deci...curaj!
Caaaaarmeeeeeeeeeeen... (carmenp)....baga si tu o sustinere aici,ca stii mai multa lume.Ia si fugareste fetele la un campari!

Mihaela...multa sanatate lui Robert,sper sa se rezolve fara multa durere.Ah...ce mai face soacra?

Danna...cum se mai simte Ruxi?I-a trecut febra?Va mai astept pe la mine.
Cat despre intalnirea la tine,e foarte frumos,dar fiind un loc asa prielnic copiilor,mamicile sunt tentate sa vina cu bebeii si tot nu le tihneste.Asa,in alt loc,le fortam sa se distreze fara copii.Si chiar tie ti-ar prii sa iesi undeva ,fara copii si fara sa fii gazda,ca ai tras si tu destul.In plus....stii tu...senzatia aia de iesit in oras,gatit,motzat,dans,muzica...campari,ca si asa stam destul in casa sau la serviciu,sau la fundul bebeilor.Sa ne facem si noi de cap o noapte sau juma' de noapte
Deci propun sa mergem in oras si apoi ne intalnim la Dana sa schimbam impresii

Gabriela...mai baga si tu o sustinere!Sa-ti fie de bine ginul!

Offff...si saptamana asta trebuie sa rezolv cu repartitoarele...deci iar incep cu muncile in casa...ce m-am saturat de rasturnat casa si pus la loc.Poate la Craciun ma linistesc si eu.

Ce o fi cu Raluca si Oana?Ca nu le-am vazut de mult.

Va pup si sa aveti o zi linistita!

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Buna dimineatza!!!
Va invit la o cafea sau un ceai sau un bol cu cereale si lapte :))) ca eu din asta pap!!!!
Miha hai ca o sa treceti cu bine si peste hopul asta!!!!
La multi ani de Sf.Alexandru tuturor sarbatoritilor!!!
Si eu si eu as participa la cuconiada..primiti si gravide la termen???...cu riscul de a naste???
Danna are dreptate Nora ...mai bine in oras decat sa fii gazda...asa iti prieste si tie!!!
Noi am fost la control...si ne vedem pe 6!!!!Pe 6?????Eu nu vreau sa stam atata...ca o sa fac un elefantel de 5 kile pana atunci...da ce sa ii faci daca e puturosel...seamana cu minne :))))))

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

'neata!

eu savurez o si va invit si pe voi
Miha, ce rau imi pare de Robert, mititelu', prin ce tre sa treceti, da poate o sa fie usor.Sanatate multa, multa!

Nora, da bine ca mai aparusi si tu, sanatate la puiul cel mic. N-ar fi rau sa ne intalnim, da eu seara chiar n-am cu cine sa-l las, decat tot cu tati . Asa o dupa amiaza la Dana, e mai simplu, ptr mine, da...cum hotarati , ma supun.

La multi ani, alex! si numai bine.

Herra, sa nu uiti sa schimbi la Acvi, s-o treci si pe bebelusa Timeea.

De Belnicol (Nicoleta)si Matei mai stiti ceva? N-a mai intrat. si nici inimioara....pe Cristina (palmyrah) am dat-o la disparuti...fara urma...Cristina ce faaaaaaci?
o zi buna va doresc!

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Ela si Anca, v-am trecut in listuta insa lipsesc datele de nastere
edit, acvi da si tu datele la printesa ta
edit la edit, declar deschis sezonu` la cuconiade

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Darria,eu am un CD despre Iasi,daca te intereseaza il dau cu imprumut,sau daca ajungi la Danna ,ea l-a copiat deja..

Lullabay,ce chestie..noi tot asa i-am spus Catalinei cat a fost in burtica..guguloi..si dupa ce a aparut ,porecla s-a modificat in gugu mic, gugsi sau gugs..ca mai apoi din guguloi sa devina printesa lu' mama..

Gabriela,am fost ieri prin oras,pe Stefan cel Mare la mag XXL mi-am gasit pantaloni trei sferturi(blugi)si aveau si tricouri si camasi mari si pt barbati,dar cam marisoare preturile..Mai bine treceam intai pe la Hala ,unde am gasit mai multe feluri de pantaloni si mai ieftini.Acum astept alte fonduri sa mai am ce cheltui.De unde nu credeam ca-mi gasesc ceva de imbracat..acum nu mai am bani sa cumpar.. si am gasit chiar si pantaloni care-mi erau mari..sa vezi ce ma mai minunam..
Magazinul de grasi din Tatarasi il stiam ,dar n-am vazut niciodata ceva mai dragutel pe acolo.

Miha,sanatate la cel mic,poate-i trece cu antibiotice sa nu mai fie nevoie de operatie..

Ariana,bun venit in tara!

La multi ani Alexz , Alexandru Matei(gabrielag) si Alexandru Marius Mihael(l-carmen) !

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput