Iasule, mandra cetate! (39)
Raspunsuri - Pagina 18

Darria spune:
Rosa: Teba este fosta fabrica de tesaturi, Victoria, este vis-a-vis de Moldoplast. La intersectia Tatarasi cu zona industriala, pe partea dreapta cum mergi spre baza 3. Este chiar in statia de tramvai.
Aveau hainute si pt. 6 anisori, mai incolo de rafturile pt. 6 ani nu am mai fost. Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)

Danna_36 spune:
Herra, o cofetarie unde prajiturile sunt foaaaarte bune e Tufli, pe Lapusneanu. fumatul nu este interzis acolo, dar sunt zone delimitate, in dreapta parca fumatorii si in stanga nefumatorii. In plus, proprietarii se lauda ca aerisirea e foarte buna si mirosul de tigara nu se simte (acum i-am sunat si asa mi-au spus). Eu nici nu am vazut sa se fumeze, de fapt...
Sa inteleg ca intr-una din zilele astea se face "cuconiada" la Teba?...
Primavara 2006

prettysunshine spune:
quote:
Originally posted by Darria
Rosa: Teba este fosta fabrica de tesaturi, Victoria, este vis-a-vis de Moldoplast. La intersectia Tatarasi cu zona industriala, pe partea dreapta cum mergi spre baza 3. Este chiar in statia de tramvai.
Aveau hainute si pt. 6 anisori, mai incolo de rafturile pt. 6 ani nu am mai fost.Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)
Multumesc,Darria,dar mai era ceva mai incolo de rafturile pentru 6 ani

Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

alexz spune:
quote:
Sa inteleg ca intr-una din zilele astea se face "cuconiada" la Teba?
Ca sa nu mor prost si incult, totus, ce inseamna "cuconiada"?

lullabay spune:
Buna seara dragi iesence!!!!
Imi pare rau pt toti copilasii bolnaviori unsa le treaca!!!
Aveti grija sa nu mergeti la Teba la ora pranzului ca s-ar putea sa fie inchis...eu asa am patit si nici nu afiseaza nicaieri ca ar avea ora de masa...eu am facut drumul degeaba!!!
Noi maine mergem la control sa vedem cat mai sta "guguloiul"asta e noua porecla pe care a dat-o sotul...
Cand e Sfantul Alexandru?Am si eu un finut Alexandru sa nu ratez... 38+

GabrielaG spune:
Eu intru acum sava salut: vecinica mea a nascu o fetita de 3,5 kg, a doua fetita si eu am baut un gin...si...s-a urcat la cap.
In Tatarasi magazinul cu haine pt grasi si grasuti (asa scrie pe el), e chiar langa Ateneu...in seara asta am vazut bine.
Alexz...coconiada...e o intalnire de mamici si nemamici pe forum la un pahatr de vorba, Campari, un dans, o tigara si etc...si face foarte bine...zau(fara BB-i si soti)...cel putin asa a fost pana acum.
Rosa, eu am vazutr hainute si mai mari,la Teba...stiu ca i-am cautat lui POtto un trening.
Chiar, hai sa punem de o intalnire...daca nu cuconiada adevarata, macar asa la Dana o intalnire...
Pupici si noapte buna,
Gabriela si baietii

Darria spune:
Rosa: nu mai uitat mai departe, ca am ramas la pampersciosi. Ne grabeam si nu am avut timp de studiat magazinul, doar ce am vazut in trecere.
Lula: bafta la eco, mai aveti un pic si o sa aveti cavalerul in brate. Nu stiu cand e sf. Alexandru. Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)

alexz spune:
quote:
Cand e Sfantul Alexandru?Am si eu un finut Alexandru sa nu ratez...
Daca nu ma inseala memoria, maine. In varianta ortodoxa, fireste.

alexz spune:
quote:
si eu am baut un gin...si...s-a urcat la cap.
Io-te la ele! Si cica noi suntem betivi

quote:
la un pahatr de vorba, Campari, un dans, o tigara si etc...si face foarte bine...zau(fara BB-i si soti)
...asta cam suna a misoandrie, dar ma rog...

lullabay spune:
Multumesc alex!!!!La multi ani pt maine!!!
Darria multumim..din pacate nu facem echo...doar control din ala nesuferit..pe masa 38+