Iasule, mandra cetate! (39)
Raspunsuri - Pagina 17

alexz spune:
quote:
am nevoie de niste fotografii cu locurile importante din Iasi(palat, mitropolie, case memoriale, etc...). Aveti salvate in calc?
Daca ai da o lista mai detaliata, ar fi ideal. Niste poze dintr'astea mai am eu. Dau la schimb cu Iasul vechi

herra spune:
vai de mine, ce rusine...mi-am adus aminte ca i-am promis lui Aime un CD cu pozele din vechiul Iasi inca inainte de a pleca in concediu...
mai amintiti-mi prin PM, cine mai doreste, ca eu la facut CD-uri am 2 viteze, se pare, incet si foarte incet.
ma ocup cat de repede (dupa inchiderea asta de luna).

aime spune:
Cristina no problem, nu fuge Iasul de aici , vechi, nou...aici e...si merci de info cu Teba, misto ca-i deschis si sambata.

emanuelaan spune:
buna ne primiti si pe noi in clubu vostri
ma numesc am o fetita Daria de 5 lunite nascuta pe 23 martie 2006 va pup dulce

alexz spune:
quote:
si merci de info cu Teba, misto ca-i deschis si sambata.
Mey, oameni buni, da' eu tot nu m-am lamurit cand e deschis... Nu mai bine ar scrie cineva pe forum programul?

mariussimiuc spune:
Alex,a scris Cenia programul mai sus.
Am fost dimineata la cei de la Sanoptic,dar m-au chemat dupa amiaza.Cica nu e problema de pediatru,ci de chirurg.Mi-au facut programare la dr Aprodu.Spun doamnele de acolo ca e conferentiar dr si unul din cei mai buni chirurgi din tara.Sa speram ca totul va fi ok.
Va pup
Miha

alexz spune:
quote:
Pai, eu am inteles asa:
L_V pana la 9-17
S 9-13
D inchis
Saru' mana. Ca acusi vine sf.Alexandru si sa-i iau lui Codrut macar un biberon de bere, ceva...

Darria spune:
Pe scurt acum ca nu am timp.
Program Teba(am fost astazi acolo): luni-vineri: 9-18 iar sambata 9-13.
Alex: o adresa de e-mail sa-ti trimit poze(Iasul vechi). O parte le am din retea iar o parte de aici, de la fete.
Vreau orice imagine se poate cu Iasul dar sa fie clara(ca o fotografie recenta). Pe iasul.ro nu sunt clare si parca sunt vechi. Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)

prettysunshine spune:
Fetelor,unde e Teba?Tot am auzit de el,dar n-am fost niciodata.Au numai haine pentru copii mici sau si pentru cei mai mari?
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.