Iasule, mandra cetate! (39)
Raspunsuri - Pagina 16
Darria spune:
Adriana, mai nimerit pe mine eu am gabaritul depasit La mag. pt. grasi nu gasesti hainute frumoase. La hala era un magazin dar nu au cine stie ce, depinde de ce anume cauti - de aici nu mi-a placut nimic. Mai era unul parca prin Tatarasi dar nu stiu exact locatia.
Vine acusi targul de textile(cred ca sf. sept. incep oct.) si o sa iti gasesti marimi mari.
Astazi ploua, e sarbatoare si nu pot face nimic prin casa, asa ca bazai pe net
Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)
cenia spune:
SAluti! Ia sa mai intram si noipe la iesenii nostrii dragi. Noi tot avem nunti si ne nuntim ca tot ploua cu ele de ceva timp!
Am fost si noi la Teba dar nu prea am avut ce lua erau body-uri si deja vine frigul. nu erau cu mineca lunga. am luat doar tricouri albe faine.
DAnna: pai inainte de a administrare antibiotic fa-i antibiograma sau cum se cheama, ca habar nu am, sa fii sigura ca nu dai gres. Ca sa nu ia antibiotice care nu nimeresc tinta! dr. mea de fam ii spun: fara antibiotice! se uita chioris la mine dar stie ca sunt incapatinata si informata de pe internet.
Alex: merci fain pentru promptitudine. Mai bine 250 ml lapte ca nu "dauneaza grav sanatatii"!
amironeanu:de pe 4 septembie incepem si noi cresa!!!!
Stiu parerile referitoare la cresa dar eu incerc. din foarte multe motive nu pot apela la o bona deocamdata. incep serviciul din primavara si vreau ca pina atunci sa se adapteze cu copii, cu bolile copilariei.
La teba e deschid parca pina la 17 zilnic, simbata pina la ora 13 si duminica inchis.
adi: magazine pt grasuti sunt asa: pe Stefan cel mare unde a fost Exclusiv sau Irina schroeter, hala centrala etaj doi unde sunt manechine cu gravide(aici sunt chiar deosebite) si unul in tataraasi(facea reclama la radio).
la lac
niste poze
GabrielaG spune:
Adi, eu am vazut in tatarasi, pe langa piata Chirila (de fapt vizavi) cred...n-am fost niciodata, doar am vazut din trmavai si am spus ca musai tb sa merg sa-i caut sotului una alta. sper sa ajung in una din zile... Da-mi si mie de veste daca vezi ceva interesant.
Pupici,
Gabriela si baietii
alexz spune:
quote:
Alex, am intrebat la cresa (cresa nr. 8 din Tatarasi), primesc copii de la 1 an in sus.
Numai dela un an in sus? Dar daca sobolanelul meu arata la 8 luni ca la 5 ani?
alexz spune:
quote:
edit, alex, era vb de data ta de nastere
20 oct.1978, of! Vroiam sa vad si eu daca localizeaza cineva varsta ;)
alexz spune:
quote:
Unde mai sant magazine cu haine pt grasi?
Era la un moment dat un magazin dintr'asta in Podu Ros, langa agentia BRD, la parterul urmatorului bloc, pe linia tramvaiului 1/5. Si prin Siraj este un stand cu haine XXL, dar trebuie umblat oleaca pana il gasesti...
Darria spune:
Cum deocamdata nu am ce face iar strumfita doarme, bantui pe net.
Am o rugaminte la voi: am nevoie de niste fotografii cu locurile importante din Iasi(palat, mitropolie, case memoriale, etc...). Aveti salvate in calc? Sau: de unde as putea sa le iau moca de pe net?
Foto cu vechiul Iasi am.
herra spune:
quote:
Originally posted by aime
dar dupa cate stiu eu in w-e e inchis.
eu stiu ca e deschis de la 9 la 14, dar trebuie sa verifice cineva!
si intrebarea mea pe ziua de azi: o cofetarie in orasul asta unde nu se fumeaza?! pe unde gasesc?!
ca tot ma plang ca nu ies nicaieri, asa ca mi-ar place sa scot baietii la o cofetarie, unde sa nu mi-l afume pe cel mic...
Lacra, imi pare rau ca v-ati chinuit asa la mare si pe drum; e foarte greu fara masina cu copil mic...nu era preferabila plaja din Constanta? cum faceai cu programul de somn?
Darria spune:
Am gasit cateva foto din Iasi pe iasi.ro
Hera: la Ana(langa Bila nu palat) nu am vazut nici un fumator dar nu mai fac prajituri stralucite, totusi sunt bunicele. Erau mai bune cele de la Select.
alexz spune:
quote:
o cofetarie in orasul asta unde nu se fumeaza?! pe unde gasesc?!
Sunt doua cofetarii 100% pe langa Billa, cum mergi spre Gara. Ultima oara cand am calcat pe-acolo, nici macar bere nu vindeau, daramite sa se mai si fumeze!