Iasule, mandra cetate! (39)
Raspunsuri - Pagina 15
GabrielaG spune:
Andrea, bine ati revenit din concediu...
Parerea mea si zau ca nu vreau sa fie interpretata in alt sens, e doar parerea mea de mamica...nu o da pe Stefania la cresa sau daca vrei sa o dai, da-o spre vara, cand se mai incalzeste afara. Intra in colectivitate si e inca micuta. E doar parerea mea, dar stiu ca acvi il daduse pe Alex anul trecut la cresa si dupa cateva saptamani a ajuns la spital cu el. Nu ma intelege gresit, incearca o gradi particulara sau nu stiu..o bona, dar te rog nu ma intelege gresit, nu-mi fac reclama, dar parerea mea personala e ca cei mici sunt prea mici pentru cresa.
Pupici si multa sanatate la puiutii bolnaviori,
Gabriela si baietii
Multumesc pt ideea cu pasaportul, dar pers respectiva nu poseda asa ceva...
arianna spune:
Raspuns pt Mihaela,cred ca ar trebuie sa te duci sa vezi un doctor chirurg,ma gandesc ca e infectie si poate trebe drenat.
Eu zic ca apa oxigenta nu eun dezifect,la noi nu se mai foloseste,sunt alte subst antiseptice,
In concluzie sa l vada un doctor.
O zi buna
Lily
Darria spune:
Buna dimineata.
Mihaela, daca vrei un chirurg poti merge la prof. Gotzia(la sf. Maria, la etajul 2)). Noi am ajuns la el doar pt. taiatul frenului(la rec. pediatrului) dar am inteles ca este seful clinicii de chirurgie. Nu mai am nr. de tel. Are si cab. particular, daca vrei iti spun adresa.
Mai multe despre acest medic nu stiu.
Gabriela: "pile" la politie nu am.
Carmen: bafta la examen si sa ai un instructor calm.
Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)
carmenp spune:
e si parerea mea mai ales ca stefi are bunicii aici. si in materie de virusi nu cred ca intr-o gradinita particulara este mai in siguranta
quote:
Originally posted by GabrielaG
Andrea, bine ati revenit din concediu...
Parerea mea si zau ca nu vreau sa fie interpretata in alt sens, e doar parerea mea de mamica...nu o da pe Stefania la cresa sau daca vrei sa o dai, da-o spre vara, cand se mai incalzeste afara. Intra in colectivitate si e inca micuta. E doar parerea mea, dar stiu ca acvi il daduse pe Alex anul trecut la cresa si dupa cateva saptamani a ajuns la spital cu el. Nu ma intelege gresit, incearca o gradi particulara sau nu stiu..o bona, dar te rog nu ma intelege gresit, nu-mi fac reclama, dar parerea mea personala e ca cei mici sunt prea mici pentru cresa.
Pupici si multa sanatate la puiutii bolnaviori,
Gabriela si baietii
Multumesc pt ideea cu pasaportul, dar pers respectiva nu poseda asa ceva...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
carmenp spune:
andrea, stiu ca ai chemat o firma de curatenie in apartament la sora ta de care ai fost multumita, da`mi si mie pe pm, te rog, nr de telefon si cit te-a costat
edit, alex, era vb de data ta de nastere, in cazu` in care vrei s-o dai, of course, nu-i musai
daca mai e cineva de trecut pe listuta si l-am omis, trageti-ma de mineca
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
lacrabaciu spune:
Draga GabrielaG, te asigur ca la Inspectorat o vor primi cu certificatul de nastere; in cazul in care este casatorita, poate merge si cu certificatul de casatorie sau o copie xerox a buletinului pe care o are prin casa; o idee ar fi si daca ar anunta ca nu are buletinul si se va prezenta cu alt act; dar despre ce concurs este vorba, caci nu mai imi dau seama (daca stiu despre ce concurs e vorba poate stiu sa te indrum la cine sa mearga la ISJ sa vorbeasca); Eu cred ca e mai usor asa;
IN alta ordine de idei ... sufaaaaaaaar (fizic vorbind); mi s-a prajit pielea mea cea alba la mare si acum sunt ca un rac fiert si rasfiert; dau cu tot felul de chestii dar tot ustura de mor; am gasit pe la Avon un gel racoritor dupa arsuri de soare si sa zicem ca isi mai face putin efectul dar ... tot ma ustura de mor; Partea proasta este ca mica mea nu s-a bucurat de mare cum speram eu (se speria de valuri si plangea cand incercam sa o bag in apa); doar s-a jucat in nisip cu lopatica si formele aferente; in rest, poate s-a bucurat ca nu poarta pampers; dar in maxi-taxi din Constanta in Mamaia plangea in continuu si curgeau apele pe ea; calatoria cu trenul a fost, nu ca un cosmar ci ca zece cosmaruri (nu am apelat la nici o pila sa fac rost de locuri la clasa I si acum imi pare rau); am vazut cel putin 5 compartimente in care mamici cu bebelusi stateau absolut singure; am apelat la una dintre ele si m-a dat cu flit si m-am intors cu coada intre picioare la clasa a II-a;
Oricum, eu am incercat macar sa o duc pe mica; cand vedeam cat de mult se bucura la baia din cada, cat se joaca in apa ... mi-am imaginat ca nu va mai fi nimeni fericit ca ea ... si eu am interdictie de expunere la soare vreau sa va spun (evident ca am stat doar la umbra);
GabrielaG spune:
Lacramioara, multumesc mult...e vorba de concursul de pe 1 septembrie, cred ca pentru suplinitori (cei care nu s-au prezentat in vara la concurs)...amica mea a terminat psihologia sau pedagogia.
Eventual o trimite-mi pe pm nr tau de telefon sa te sune, sau spune-mi mie ce ar trebui sa-i transmit. Multumesc foarte mult...
Si matei se speria de apa cand am fost la mare...asta acum vreo 3 ani, si desi in cada se balaceste si este rac ca zodie, nici la strand nu a intrat mai mult de genunchi in apa...asa ca...iti inchipui.
Sper sa-i treaca, caci Octavian ar sta numai in apa, desi e berbec...exceptia intareste regula, nu?
Pupici si o zi frumoasa la toata lumea, desi se arata cam innourat.
Cafeaua am baut-o deja si am facut-o slaba...ca nu ma mai tin puterile la cafea tare. Ce-o fi oare? Trebuie sa ma mai uit din cand in cand in buletin?
Gabriela si baietii
mephala30 spune:
Fetele care merg azi la Teba, va rog, nu ma uitati si pe mine. Vedeti care e programul.
Carmen(37+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
aime spune:
Carmen ptr ca vremea e cam am amanat si eu si Miha plimbarea la Teba, dar dupa cate stiu eu in w-e e inchis. Sper sa ajungem maine.
aime si Vladimir
adi69 spune:
Arunc si eu o intrebare..poate nimeresc pe cineva..
Unde mai sant magazine cu haine pt grasi?Mi-ar trebui niste pantaloni..si nu ma dau in laturi nici de la ceva tricouri sau camasi..si nu mai stiu incotro sa mai apuc.
Adriana
papa-bun