Iasule, mandra cetate! (39)
Raspunsuri - Pagina 11
mariussimiuc spune:
Daria si Carmen,multumesc pentru urari. Ce bine e sa primesti urari in avans!
LA MULTI ANI,Fabian! Sa cresti mare si frumos!
Vin cu o propunere.Haideti sa facem in cap de lista sau la coada,unde vreti voi,o...nominalizare cu sarbatoritii lunii respective.Sa nu mai ratam evenimentele importante si sampania virtuala! Ce spuneti?E greu?
Gata,am fugit la treaba ca sa nu mi-o iau!
Va pup
Miha
anca_oana spune:
Salut fetelor,sunt Anca si sunt noua pe aici.Ma treceti si pe mine in lista?M-am nascut pe 10 03 1973 si am doi copii Ioana-Diana de 6 ani si 7 luni si Stefan-George de 7 luni si 2 sap.Merci.
herra spune:
bun venit, Anca!
mariussimiuc spune:
Bine ai venit Anca! Te asteptam la povesti!
Miha
GabrielaG spune:
I'm home...Am ajuns cam acum o ora, am mers prin Pasul Tihuta, Vatra Dornei...va fi o sosea super cand va fi gata...acum se construieste la greu si am avut ataea semafoare din cauza asta...Oricum , bine ca am ajuns cu bine.
Pupici la toata lumea.
LA MULTI ANI FABIAN!!!
Bine ai venit prinmtre noi Oana si sa-ti traiasca puiutii.
Gabriela si baietii
mess0804 spune:
Am si eu o intrebare (ca de obicei postez aici numai cand am ceva de intrebat.... dar va citesc zilnic si imi beau ... apa plata cu voi )
Deci intrebarea: parca auzisem ca este targ de animale prin Iasi: vrea cineva sa-si ia un catel si nu stie de unde (la magazinele de specialitate am inteles ca-i tare scump). Multumesc anticipat pt raspunsuri
Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.
mariussimiuc spune:
Undeva pe la piata @ Baieti,dar nu stiu exact unde.Prietenii nostri si-au luat un papagal de acolo.Daca doresti intreb.
Miha
Darria spune:
Anca: bun venit.
Mess: nu e indicat sa cumpere animalut din piata pt. ca nu stii ce cumperi. Mai bine sa caute anunturile in ziar si sa vada si parintii puiului chiar daca nu vrea un animalut cu pedigree.
Sau: pe internet.
Mai sunt anunturi la cabinetele veterinare(de obicei medicul cunoaste parintii) sau la farm. veterinare.
Sa iti dau un exemplu: cineva a vandut in piata pui de cocker metisi: mama cockeritza si tata ciobanesc german. Bineanteles ca nu i-a spus asta cumparatorului.
Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)
Darria spune:
Revin cu o intrebare si o rugaminte: vb. cu ceva timp in urma de tamplarie pvc cu termopan la 30 euro m2. Vreti sa imi dati nr. de telefon?
Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)
herra spune:
LA MULTI ANI, MIHAELA!!!