Iasule, mandra cetate! (39)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by alexz
5 ianuarie 2006. Cum nu e la profil??

cred ca se referea (Carmen) la data ta de nastere.

vezi pe prima pagina cum ne-am "prezentat" fiecare...

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexz spune:

quote:
[cred ca se referea (Carmen) la data ta de nastere.

No, scuze, da' la asta chiar nu ma gandisem. Nu mi se parea relevant. Altminteri, de sf.Irina, 1978

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Adi, mersi.
Covorul e nou, am nevoie doar sa-l spele (ca l-a pisat Iustin toata vara si tot nu s-a invatat la olitza)...

Carmen(36+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Alex, cum e Codrut? Sper ca mai bine. Sa ne spui si noua ce a avut de fapt. Oricum, ai scapat niste "virusi febrili" printre taste si au ajuns la mine, sau Ruxi a facut febra din solidaritate cu Codrut, nu stiu, cert e ca acum ne luptam si noi cu asta...Nora stie, ca dimineata am chemat-o disperata sa vina sa stea cu copiii la Centru, iar eu m-am dus cu domnisoara inferbantata la doctor... Noricelu',saru'mana...

Fetele, multam de incurajari, asa sa fie cum ziceti voi! Am o mare rugaminte la voi toti: spuneti cunostintelor, colegilor si rudelor de noi, povestiti-le parintilor de scolari ca avem afterschool si parintilor de prescolari ca inlocuim cu succes gradinita (poate dati de unii care nu au gasit loc in alta parte) si parintilor de aniversati ca organizam petreceri pt copii...nu se stie de unde sare iepurele, poate vreun coleg chiar e intersat. Eu multumesc anticipat...

Primavara 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Mi-e bine la Cluj si nu ma dau plecata dupa cum vedeti...Dar maine sigur plecam de dimineata ca sa ajungem cu bine. Apropos, stie cineva cum e drumul Cluj Vatra Dornei sau prin Borsec, Bicaz, Coada lacului?(mai citesc dimineata sa ma informez).
Despre covoare stiu ca am vazut un anunt la o spalatorie de masini deschisa mai nou in zona Tesatura, cum vii de la Casa sindicatelor si o iei prima la dreapta, dupa farmacie, brutarie si un internet cafe...e o spalatorie noua. Nu va pot spune nimic altceva, decat ca scria acolo ca spala covoare si mochete.
Dana, multa sanatate la puiut...
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

O intrebare: aveti idee cand e primul targ TIMITEX? Pe undeva prin octombrie parca, nu?

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Buna dimineata.

Am avut ieri un mic sarbatorit, imi pare rau ca nu am observat la timp: Fabian sa cresti sanatos si sa ai parte de tot ce e mai bun in viata. La multi ani!

E posibil ca maine sa nu fiu pe net asa ca transmit acum urarile
Mihaela(mariussimiuc): La multi ani! Tot ce iti doresti pt. tine si cei dragi sa se indeplineasca si multa sanatate in familie.

Liliana: nu stiu cand vine targul dar cam pe atunci e organizat. In schimb iti spun cand vine pt. bebelusi(te vad pe la parintii intreaba si cred ca ai un gand ): 5-8 octombrie la sala polivalenta.

Astazi vom sta in casa, nu prea e bine, planificasem altceva.
Un sfarsit de saptamana placut va doresc, in masura in care se poate datorita vremii.

Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Darria, stai fara griji, ca nu am cum sa fac nici un bb pe avioane, A. pleaca sapt viit, marti si ne mai videm de Craciun, deci ...

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

La multi ani Fabian pt ieri , sa crsti sanatos di frumos si norocos.
La multi ani si pt maine Mihaela si sa fii fericita si sanatoasa! Si mult noroc!

Si eu vreau o adresa pt spalatoria de covoare, e musai pt doua din ele...
Gabriela, drumul Cluj-Borsec era bun pe la sfarsitul lui iunie, nu vad de ce ar fi rau acum... Si de acolo, pe la coada lacului... sunt portiuni mai proaste dar scurte, 1-2 km cel mult, a fost refacut de curand. Te asteptam home...

Dana, hello! Sanatate lui Rucsi si numai bine. Multumesc inca o data.

Aproppos. Stiti sa faceti ciorba de burta? Sotul meu e mare amator asa ca am de gand sa ii fac o surpriza, insa doar el e mester bucatar in ciorbe de burta, eu nu am facut niciodata...
Trebuie sa ajung acasa si sa caut cartea de bucate aia groasa si veche de Sanda Marin, parca asa o chema... ca pe la ine in familie inafara de noi doi +copilul nimeni nu e amator de ciorba de burta si nu are experienta in domeniu.

Numai bine, va las sa termin mai repede si sa ajung acasa mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

LA MULTI ANI FABIAN!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput