Iasule, mandra cetate! (39)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

MUltumesc pt raspunsuri cu privire la inramatul tablourilor!!!!
Cred ca pe cel din piata unirii il vazusem eu.Avem un tablou..de fapt mult spus un tablou ..cand am fost in spania un artist arab ne-a desenat numele in limba lor si vroiam sa il inramez ca arata tare bine!!!
La multi ani Mihaela!!!!!Si prietena mea ce mai buna e nascuta azi..dar in 78..ma gandeam ca poate ii fac vreo surpriza si nasc azi..da baiatul meu face cum vrea el..nu cum vreau eu:)))si apropos de prietena mea..e cea mai aiurita pers pe care o cunosc...dar...si cea mai norocoasa!!!!!Si mie mi-e tare draga!!!
Darria eu am pus un geam termopan dublu :unul fix si unul oscilobatant parac 1,5 pe 1,2 cu 5 milioane..de la firma romconstruct am gasit anuntul in ziarul evenimentul.au facut treaba buna si repede aveau cel mai rapid termen de executie de pe o zi pe alta..eu am fost multumita...si sunasem in prealabil cred ca la peste 10 firme..am fost multumita ca nu au facut mizerie tare multa.La targul de bebei vreau si eu...sper sa pot..ma gandesc ca mai bine las pana atunci lucrurile mai importante de achizitionat..sper sa nu fiu dezamagita.
Anca bine ai venit pe forum!!!!
Gabriela bine ai revenit acasa!!!Eu auzisem ca drumul pana la vatra e aiurea rau de tot..tb sa mergem la o nunta...si cand am auzit ca tb sa facem 4 ore pe drum am zis pas..nu de alta dar nu vroiam sa nasc pe strada.
l_carmen2003 eu nu sunt prea mare bucatareasa...din contra am facut o singura data ciorba de burta...am cumparat burta gata curatata si feliata de la metro si in prealabil am fiert si niste oase sa ii dea gust..dupa care am pus burta acolo...a iesit buna zic eu...nu m-as fi incumetat sa curat eu , sa o fierb si sa o tai.

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Carmen, cumnata mea face o ciorba de burta delicioasa. Ia o cutie de ciorba de burta conservata (se gaseste la Metro) si apoi o drege cu ce mai trebuie: smantana, ou, otet, usturoi si iese o bunatate. Spor la treaba. Carmen ti-am trimis un pm.
Mess, acum vreo luna cred, era Adusca "mamica" vreo 13 pui de caine si stiu ca voia sa vanda din ei. Poti face o incercare, avea si poza cu parintii cainelui.
Mihaela, LA MULTI ANI!!!, sa fii iubita si fericita! si petrecere frumoasa.
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Mersi de raspunsuri. O sa-i spun. Ideea e ca tocmai ia murit catelul (pekinez, l-a calcat o masina) si ar fi vrut sa cauta altul... Nu cred ca vrea catel cu pedigree, vrea doar catel

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexz spune:

[quoteAlex, cum e Codrut? Sper ca mai bine. Sa ne spui si noua ce a avut de fapt. Oricum, ai scapat niste "virusi febrili" printre taste si au ajuns la mine, sau Ruxi a facut febra din solidaritate cu Codrut[/quote]
Pana la urma, numai el stie ce a avut, ca medicii n'au putut sa cada de acord. Cert este ca a avut un fel de intoleranta la proteinele din lapte, asa ca l-am trecut pe Humana SL, pe baza de soia. Febra i-a trecut, la fel si majoritatea petelor cari ii aparusera peste tot. Cu alte cuvinte si-a revenit la normal.
Imi pare rau insa sa aud ca unii copii s'au simtit datori sa faca si ei febra, din solidaritate cu Codrut. El n'a cerut asa ceva, saracul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Miha, si aici si -ici

Carmen, ciorba de burta, reteta mea: 2 oase de vita (rasol, din cele cu carnita pe ele), se fierb cu sare, 10 boabe de piper, 2 foi de dafin, pana se desprinde carnea de pe oase (pe care eu o folosesc la alt fel de ciorba). Se scot din zeama, se strecoara zeama si se pun la fiert in zeama legumele(1-2 morcovi, 1 ardei gras, 1 patrunjel, o bucata de telina, o ceapa). Cand au fiert legumele, le scot si le fac cu blenderu, pasta rezultata o pun in zeama (ca sa iasa groasa, la restaurant o ingroasa cu faina). Adaug burta (din aceea curatata si feliata) mai fierb cam juma de ora (eventual mai completez cu apa), apoi mai pun cam o juma de kil de smantana grasa batuta cu 2 oua intregi), un pahar de otet (100 ml), 7 catei de usturoi pisati. Cine vrea isi mai pune si cand serveste otet si usturoi. Se devoreaza alaturi de un ardei iute.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Mihaela, LA MULTI ANI! buni si fgrumosi!

Anca, bun venit!

Eu sunt tehuie de cap, e a treia zi de cand ne luptam cu febra. Ruxi nu tuseste, nu stranuta, nu ii curge nasul, nu are scaune proaste, nu-i fie de deochi, dar are din belsug...febra. Am dus-o la doctor, nu se asculta nimic la plamani, nu are rosu in gat, doar nasul infundat... avand in vedere ca a luat antibiotic acum o saptamana, acum ne-a pus doar pe antitermice. O noapte si o zi a avut febra continuu, cea mai mica de 38.5 cu toate antitermicele si impachetarile pe care i le-am facut. S nu statea mai mult de 2 ceasuri la valoarea asta, se ridica la 40 imediat. N-am mai intalnit asa ceva. Si acum are febra, dar macar tine efectul antitermicelor mai multe ore...
Revin cand 'om fi mai bine...

Primavara 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inimioara76 spune:

LA MULTI ANI MIHA!!!

Bun venit Anca sau Oana?

Dana multa sanatate lui Ruxi. Ne gandim la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexz spune:

quote:
are din belsug...febra. Am dus-o la doctor, nu se asculta nimic la plamani, nu are rosu in gat, doar nasul infundat...

Cam la fel ca si Codrutul meu. Probabil ca nu vin cu nik nou, dar la al meu i-am dat la 4 ore Panadol, Nurofen si Eferalgan (o data Panadol, dupa 4 ore Nurofen, dupa alte 4 ore - Eferalgan si dela capat). In final, i-a trecut cu Paracetamol (cate un sfert de tableta, o data la patru ore)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Salutare fetele
Imi recomandati si mie un cabinet stomatologic bun in Iasi?

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

quote:
Originally posted by alexz

quote:
are din belsug...febra. Am dus-o la doctor, nu se asculta nimic la plamani, nu are rosu in gat, doar nasul infundat...

Cam la fel ca si Codrutul meu. Probabil ca nu vin cu nik nou, dar la al meu i-am dat la 4 ore Panadol, Nurofen si Eferalgan (o data Panadol, dupa 4 ore Nurofen, dupa alte 4 ore - Eferalgan si dela capat). In final, i-a trecut cu Paracetamol (cate un sfert de tableta, o data la patru ore)...

alexz & Codrut
Ridente dicere verum

Si eu tot la 4 ore: Nurofen si Algocalmin...panadolul si toate celelalte pe baza de paracetamol nu au efect la noi.

Am uitat sa ii spun LA MULTI ANI! lui Fabian.

Gabriela, cum a fost in vacanta? Cand incepi lucrul si unde e noul sediu?

Primavara 2006

Mergi la inceput