A apelat cineva la OPC ?sau Fugiti de Arca Blue!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ohooo..nu-mi vine sa cred, am crezut ca doar eu am luat teapa cu ARCA BLUE. Sa va spun patania mea. M-am dus cu mare incredere sa-mi fac un dulapior pt baie, din acela pt lavoar pe blat, luasem deja lavoarul de la Romstal si aveam nevoie doar de un dulap simplu, 2 usi, un raft pe mijloc, nimic complicat. Toate bun, platesc avansul, nu-mi da nici o factura, imi spune ca dulapul va fi gata peste 5 zile. Conditia..sa aduc lavoarul la ei, sa vada exact cum il decupeaza pt racorduri, sa nu avem surprize la fata locului. Vin a doua zi cu lavoarul, in cutie, cum il luasem de la Romstal, il scoatem, ne uitam la el, ne intelegem la ce inaltime sa vina, etc. Uitasem sa va specific, lavoarul costase DOAR 1500 ron!!!!!. Las lavoarul la ei si plec. Trece o saptamana, sun, imi spun ca n-au avut nu stiu ce material, dar ca in 2 zile e gata. Tac, inghit si trec cele 2 zile. Bineinteles ca n-au sosit, sun din nou, iarasi scuze, vin in 2-3 zile, etc. Mai trece inca saptamana, sun nervoasa, vb cu patroana, isi cere scuze, ii zic ca ma sterg undeva (scuzati expresia) cu scuzele ei, daca pana a doua zi nu vin cu dulapul vin eu sa-l iau. In fine, vin a doua zi cu dulapul, fara polita din interior, cu alte picioare muult mai inalte decat stabilisem si cu lavoarul meu. Ei bine acum incepe nebunia. Scot lavoarul din cutie si observ ca era super ciobit intr-o parte, desi cand l-am lasat era nou-nout, intact, etc. M-am albastrit va dati seama, vorbeam totusi de 1500 de ron, nu de vreo bagatela de suma. Dau din colt in colt baietii, ca ei nu stiu, ca asa l-am adus, ca sa vb cu patroana, etc. Nu le-am dat nici un ban, mai aveam sa le dau inca 385 de euro, sun, patroana imi zice ca-l repara. ii spun ca eu vreau lavoar nou, nu reparat, i-l dau pe ala sa faca ce vrea cu el, ii trimit factura de achizitie prin fax, sa-mi cumpere alt lavoar. Trec 2 zile, vad ca nu se intampla nimic, sun din nou si "doamna" imi inchide tel in nas. . Halal profesionalism. N-au mai venit nici pana in ziua de azi dupa restul de bani, intre timp mi-am luat alt lavoar, mi-am luat singura polita si alte picioare si cam asta a fost aventura. Le-am facut plangere la OPC si Garda Financiara, OPC-ul mi-a raspuns acum cateva zile, cica vor investiga. Sa vedem ce-o iesi. Pana una alta....FUGITI DE EI CAT PUTETI!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Astia de la Arca Blue sint niste nesimititi.

Uitati de patanie am avut si eu cu ei acum vreun an ( a fost un al subiect pe DC ):

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96410&whichpage=2

Am sa fac anti-reclama cit pot la firma Arca Blue 2000.
Am avut nevoie de o usa glisanta.
Trec peste cele 3-4 saptamini in care am asteptat degeaba usa (nu avem contract, nu putem face acum, venim noi la dvs sa luam masuri samd).
Cind in sfirsit au venit cu usa (fara un telefon in prealabil sa vada daca e cineva acasa ) era taiata gresit: era prea scunda si prea lata.
Dupa 100 telefoane si drumuri au inteles in sfirsit care era problema, ca nici asta nu pricepeau ca au taiat gresit lemnul, au catadicsit sa refaca usa dar cu 1 mil in plus. Adica tot eu am platit greseala lor.
Am facut-o... ca aveam nevoie de porcaria aia de usa.... dar altceva nici ca mai fac la ei. Si este pacat ca lucrau foarte frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu mi-am facut toata mobila din casa la NORVINIA si am fost tare multumita de ei, n-au intarziat absolut deloc, ba din contra au venit si mai devreme decat discutasem, totul e montat cum trebuie, singura "buba" au fost consolele de la niste polite de sticla, uitasera baietii sa le ia cand au venit la montaj. Dar au venit a doua zi si au remediat problema. Poate depinde cu cine lucrezi de la ei, noi am lucrat cu d-ra ANDRA.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Buna fetelor
Sa ma inscriu si eu in club!
La mine e altfel ca sa zic asa...dar in esenta rezultul e acelasi!
Am facut imensa greseala de a alege de pe internet in tip sa ne faca mobila din lipsa de timp (are site) vorbim cu el ...ii trimitem schitele tot ...ne trimite raspuns cu pretul, vine ,masoara si el -ce sa mai ne-a facut o impresie f. buna!Ne spune ca daca ne hotaram sa facem contract ...dam 50% avans si mobila e gata fix intr-o luna.Cam mult dar cum noi eram in zugraveli am acceptat! L-am lasat pe om in pace a trecut luna ( ce a picat exact in per. Pastelui) sunam persoana...si de aici incepe balciul:ba ca are multe comnezi, ba ca i-au plecat 2 oameni...etc.
Sapt. viit. e gata! Buun...vine vineri...telefon de la el ioc! Sunam...nu e gata..mai dureaza-miercuri!Sunam miercuri - sambata si tot asa... pret de 2 luni!( timp in care am stat cu hainele in pungi si cutii!!!!)nu va mai spun cati nervi consumati...stress si altele!
Dupa lungi parlamentari/ amenintari...rezultatul a fost dezastruos: nu mai vrea sa ne mai aduca nici mobila si nici banii nu mai vrea sa- i returneze!Intre timp si-a inchis si telefonul.Acum o saptamana am depus plangere la OPC personal m-am dus pe str. Transilvania nr. 2.Am lasat o copie a contractului incheiat si am completat o foaie cred ca plangere se numea in care precizam exact ce vreau( BANII INAPOI)caci intre timp am comandat alta mobila care a sosit in 8 zile !!
Marea mea dilema: nu am factura si chitanta pe contract ...ci doar semnatura lui.
Am insa CNP-ul si datele din C.I. mai putin adresa ( pe care insa am scris-o cand i-am verificat buletinul) . El insa nu locuieste la adresa din C.I. ci in alta parte ( alt sector) unde chiar a fost sotul si a dat avansul si unde s-a semnat si contractul!Am si acea adresa! Practic nu mai am niciun tel. pe care sa-l sun....si nici la mail-uri nu raspunde!
Astept un raspuns de la OPC care intarzie insa caci nr. de tel. nu mai este alocat dar am lasat totusi adresa unde locuieste!
La ce alta solutie credeti ca mai trebuie sa apelez?
Eu nu ma las chiar ma gandesc serios sa-l dau in judecata dar nu ma pricep nicicum. Un prieten jurist mi-a spus ca actiunea se depunde la judecatoria de care apartine paratul cu C.I. ...alt prieten potitai mi-a zis sa fac o reclamatie la sectia de politie de care apartin si sa se incadreze la penal! Habar nu am cum o fi mai bine!
Oricum de lasat nu ma las...de stiu ca o sa rezolv cine stie cand nu vreau! Asa cum el si-a batut joc de timpul, nervii , bunavointa noastra si s-a folosit de banii munciti de noi eu nu pot sa ma las!
Numai ca sunt constienta de faptul ca traiesc in Romania si s-ar putea ca sa mor cu dreptatea in mana si sa nu pot rezolva nimic!
Ce sanse am sa-mi recuperez banii? Firmele de recuperare datorii sunt oare de incredere?
M-am gandit si va rog sa nu ma condamnati sa pun pe cineva sa mi-l bata mar sau sa-i sparg geamurile de la masina/ tai cauciucurile....dar nu suntem facuti pt. asa ceva...are si un copil...pur si simplu nu putem!suntem niste oameni normali care muncim pt. fiecare leutz si nu dorim sa fim bataia de joc a nimanui!
Va rog sa ma scuzati pt. pomelnicul scris dar efectiv m-am descarcat ca nu mai puteam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Citind postarile voastre imi dau seama ca am scapat ieftin cu mobila facuta in intregime pe comanda. Dupa ce am depasit stadiul de a gasi niste firme care sa lucreze pe comanda (desi marea majoritate aveau aceasta reclama in realitate la foarte multe doar culoarea era comandata, ei lucrand doar la dimensiuni standard) am dus schitele si am discutat pretul. O parte din mobila (livingul si bucataria)a fost facuta la firma Caroline - Pitesti si au fost mai mult decat profesionisti - au respectat termenul, mobila e bine finisata si conform schitelor, au venit o armata de oameni care au montat totul in 30 de min.
Pentru cea din dormitoare nimic nu a fost gata la timp si aproape in intregime a fost refacuta. Mi s-a parut incredibil faptul ca niste oamenii care asta faceau nu erau in stare sa masoare corect si sa citeasca o schita. Norocul nostru ca patronul respectiv a refacut totul fara prea multe comentarii, iar mobila refuzata de noi, doar datorita dimensiunilor a introdus-o la vanzare in propriul magazin.

Dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Pe mine m-a ajutat enorm OPC, intr-o problema similara cu a voastra, cand avocatul imi spusese ca juridic nu rezolv nimic, indiferent pe cine dau in judecata; castig procesul dar nu am cum sa ecuperez banii-firma falimentase. Cum, necum, dupa un an de anchete( am depus plangere si la politie) mi-am recapatat banii numai cu ajutorul OPC.
Personal consider ca-si fac treaba, eu am reclamat pe telverdele lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Georgeasca

Astia de la Arca Blue sint niste nesimititi.

Confirm si noi am patit-o cu Arca Blue, pana la urma am rezolvat-o in proportie de 90%, tot cu amenintari la Protectia Consumatorilor,patroana, madam Petrescu e de o nesimtire crasa, pacat ca nu am cautat info despre ei inainte,am dat peste subiect cautand mobila pt bebe, daca cineva imi poate recomanda o firma "de calitate", va rog trimiteti-mi PM cu datele de contact

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007

Mergi la inceput