A apelat cineva la OPC ?sau Fugiti de Arca Blue!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Da...cunoscut...
Alta firma de TEPARI: Norvinia ( in Sphera...ei sunt din Brasov)...sa vezi acolo...intarzie si 2 saptamani livrarea, tu ai platit avans 50%...telefoane, explicatii penibile...NISTE TEPARI!
Cei rau, este ca "astia dau bine"....si te lasi fraierit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

fetelor daca mai aveti nevoie de facut mobila la comanda ,am o cunostinta care lucreaza foarte bine ,e atent la detalii .mergeti impreuna la magazinul de unde cumpara materiale ,pe la st de metrou politehnica ,alegeti ce va place ,vedeti cat costa,etc,.are dacia papuc ,el transporta ,el asambleaza,el monteaza ,nu fumeaza si nu bea nici o cafea cand merge sa puna mobila acasa la om .dar nu e cu facturi ,daca e ceva in neregula vine inapoi gratis .am scris la acest subiect ptr ca arca blue e pe langa mine .avea sediul unde se construieste planorama ,si cel despre care v-am scris locuieste tot in zona .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

aha ... ok. daca o sa mai am nevoie vreodata ....
Noi n-am mai facut nimic ... nici factura n-am primit ...... asta e, am renuntat... O sa ne facem singuri geamurile ..., asta a fost ghinionul nostru.

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

am postat de doua ori acelasi lucru, scuze...n-am reusit sa sterg acest mesaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by daniela_b

quote:
Originally posted by dianette

aha ... ok. daca o sa mai am nevoie vreodata ....
Noi n-am mai facut nimic ... nici factura n-am primit ...... asta e, am renuntat... O sa ne facem singuri geamurile ..., asta a fost ghinionul nostru.

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Nici nu te gindi sa te apuci sa faci geamuri! Suna pe doamna respectiva, explica-i ca nu esti multumita de raportul calitate/pret ( eu nu stiu ce fel de bucatarie ai comandat asa ca depinde de pretentiile pe care le-ai avut la pretul respectiv) si ca intentionezi sa suni la OPC (si chiar iti recomand sa o faci) in cazul in care nu ti se remediaza "pagubele".
Sub nici o forma sa nu treci cu vederea si sa spui "lasa sa treaca de la mine...fie un lup mincat de o oaie" pentru ca in acest fel urmeaza sa fie tratati si urmatorii clienti, fara nici un dubiu!
Din diverse motive, au inceput sa functioneze din ce in ce mai multe firme de mobilier pe comanda si cred ca avenit momentul sa se cearna profesionistii de amatori!
Din ce mi-ai descris, firma respectiva este o firma ce lucreaza de dragul banilor ( nu ca banii nu ar fi importanti) si atit.
Daca iti pasa de tine si de oamenii din jur, suna la OPC daca reparatiile nu vor fi facute pe banii celor ce au gresit.

Edit: si neaparat sa insisti sa primesti factura si daca nu, nu ezita sa faci plingere/reclamatie sau chiar sa trimiti Garda Financiara. In Romania si oriunde in lume, orice om si banii lui trebuie respectati!
Dar ca sa se intimple asta, nu ezitati sa cereti acest drept!

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Dianette - subscriu nu renunta. Ce-i asta cum adica nu-ti da factura. Fa scandal ameninta-i cu garda financiara si daca tot nu-ti dau factura chiar trimite-le garda pe cap. Iar cu OPC e simplu o data ce ai primit factura poti sa faci reclamatie chiar si on-linee. Sa stii ca eu am reclamat o data o firma de service pentru un fier de calcat pe care mi l-au tinut 3 luni la reparat si s-au dus pe capul lor si i-au amendat. Nus e poate asa ceva!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soma spune:

Sa se fi terminat problemele in Romania sau a renuntat lumea sa mai reclame??

Firma se numeste SERCO MANAGEMENT SRL . Au reprezentanta la Spheracenter
Am facut contract cu avans 40% acu 1luna jumate. Nu am apucat sa luam nici factura. Ne-au aburit si cu aia Termen de executie pana la 10 ian. Sunam aproape in fiecare zi; " ca e gata, ca e aproape gata ca speram ca maine. ba vineri ba....Ca suna=l pe Laurentiu, ba pe Alexandru " INCREDIBIL ce obraz pot sa aiba unii oameni. Mi-e greu sa definesc asemenea specie.
Teparii teparilor! Dar nu se lasa baiatu', promit!
Este nevoie si de chitanta ca sa reclami la OPC?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

da am apelat la OPC cand cei de la termopane refuzau o interventie pretizand ca e departe, dar n-a fost departe cand am contractat lucrarea?

m-au sunat cei de la OPc pt confirmarea plangerii facuta pe internet, apoio m-au rugat sa le trimit pe mail facturile si chitantele precum si contractul, iar in 2 saptamani m-au sunat cei de la termopane, ca vezi ca puteam rezolva problema si astfel decat cu OPC-ul
"cum? am intrebat eu, daca de 3 luni refuzati sa veniti"
intr-o saptamana remediau problema
asa ca se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soma spune:

TEAPA a-la Romanika

bbaietii nu mai raspund la telefoane au inchis sediile- de la Spheracenter si mai aveau ei si gata! ciau, ciau Bubi!

daca-mi spunea cineva ca in anu 2006 se mai dau tunuri din astea nu-l credeam
Am scris la OPC www.anpc.ro/ dar deja cred ca e treaba de politie.

Un site util inainte sa iei tzeapa. Sau macar sa vezi cu cine ai de-a face inainte de a da banu:
http://www.recom.ro/
bagi
nume firma, numar de inmatriculare sau cod unic de inregistrare

la mine, Maradonistii stam cam asa:

SERCO MANAGEMENT SRL
Judet :Ilfov, Loc :BRAGADIRU J23/2157/2005,R18168369
stare firma:
> functiune
> sediu expirat 03.01.2007

SERCO DESIGN SRL
Municipiul Bucuresti
BUCURESTI SECTORUL 6 J40/10657/2005,R17692771
stare firma:
>deschidere procedura cf.L64/1995 republicata
>sediu expirat 27.10.2006

hai sa vedem opinii; unde vedeti locul unor compatrioti ca acestia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

quote:
Originally posted by ileana

Da...cunoscut...
Alta firma de TEPARI: Norvinia ( in Sphera...ei sunt din Brasov)...sa vezi acolo...intarzie si 2 saptamani livrarea, tu ai platit avans 50%...telefoane, explicatii penibile...NISTE TEPARI!
Cei rau, este ca "astia dau bine"....si te lasi fraierit!

ileana

Intr-adevar Norvinia este o firma de kko,mi-am facut la ei mobila de bucatarie si dressingul, am luat si o groaza de electrocasnice ariston de la ei, deci a fost o comanda de cateva mii bune de euro, am dat comanda in octombrie caci m-au convins ca va fi gata pana in Craciun insa au intarziat ca nesimtitii pana anul urmator in februarie.Eram insarcinata in luna a noua, m-am mutat de Craciun in casa noua si nu am avut bucatarie si dressing 2 luni.
Norvinia este de tot rasul,nici penalitatile alea infime din contract nu ni le-au calculat sa ni le scada.Cand au venit sa monteze in februarie, gresisera la productie un corp pentru ca uitasera ca acolo venea masina de spalat vase-pe care dealtfel o luam tot de la ei.Am asteptat alte cateva saptamani sa vina prostii cu alt corp.
Cand ii cautam asteptand mobilierul, nu mai raspundeau pe mobile, cand sunam pe fix la showroomul din Home design mall, dadeau scuze patetice.
Oamenii lucreaza pe picior mare pentru hoteluri, blocuri de apartamente noi asa ca nu-i cautati caci va trateaza cu dosul daca aveti un contract de pana in 10000 euro, cum am avut noi.
Si oricum, finisajul si montajul sunt groaznice-mi-au zgariat parchetul de bambus, au pus plita stramb, au proiectat aiurea si nu pot scoate sa spal tavita de la scurgatorul de vase, tot din proiectare defectuoasa -desteapta de Andreea-mare proiectant- nu pot deschide un dulap decat in unghi de 30 caci mai mult loveste in soldat.Mai sunt multe, oricum nu merita nici pe sfert banii, sa nu mai vorbesc de timp.
Asta e firma NORVINIA din Brasov.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput