Imi recomandati o gradinita buna in zona Mall Vit
Raspunsuri - Pagina 4
Ela2001 spune:
Monu cum e la gradi? S-a acomodat Alexia? Ii place?
Eu inca nu m-am hotarit, dar inclin si eu spre gradinita Camy (e cea mai apropiata de casa).
Daca ai putin timp liber, te rog, povestete-ne cum e la gradi (cred ca mai sint si alte mamici interesate).
Ela2001 -
bebitzei Diana Andreea (22.10.2004)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001
Ela2001 spune:
Mamicile care v-ati dus copiii la gradinita Camy, va rog sa reveniti cu amanunte despre aceasta gradinita, ca sa stim si noi celelalte daca merita sa ne ducem copiii acolo sau trebuie sa ne ferim de ea.
Va multumesc.
Ela2001 -
monu spune:
Buna,
din motive obiective nu am avut timp sa raspund.
trebuie sa mentionez de la inceput ca Alexia nu mai merge la gradinita din motive de sanatate care nu au legatura cu gradi. asa ca ce scriu acum e din experienta noastra de 3 zile state acolo.
Transportul - dus-intors cu masina gradinitei. au fost foarte draguti si au cumparat scaun de masina pentru Alexia. Asa ca daca e vreun parinte care da copilul acolo sa stiti ca aveti scaun special de masina.![]()
Supraveghere on-line pe web cam. Eu am fost mai linistita ca vedeam ce face si cum era tratata.
Mancarea - parintii primesc vinerea meniul pentru sapt urmatoare. Daca sunt alimente cu care parintii nu sunt de acord sa le primeasca copiii sau au interdictie din motive medicale, se afiseaza la bucatarie si copilul nu primeste. inclusiv dulciurile au acelasi regim. Bucataria e curata ca am vizitat-o. Mancarea e ok.
In sala unde era fata mea, mai corect camera buburuzelor (grupa mica mica), era cald si f placut. Au jucarii, carti se pot uita la dvd cu desene sau la diverse filmulete in timpul orelor de engleza. Aveau o educatoare si o ingrijitoare, foarte sufletiste. Alexia se lipise de ingrijitoare, o fata tanara si care se pare are lipici la copii.
Nu a fost o problema faptul ca noi inca purtam pampers. I-am dus olitza ei la gradi (pt kk) si era schimbata de pampers cand era plin. baia era curata si aveau si reductor. acum ma refer la baia de sus. mai este o toaleta jos pentru grupele mai mari dar pe aceea nu am vazut-o.
Activitati - era totusi la grupa mica mica
se jucau individual, din juma in juma de ora (aproximativ) erau pusi pe sacunele la masute si mai colorau, se jucau cu plastilina sau lipeau hartie colorata. li se mai citea din carti si mai povesteau. (sa nu radeti dar in alea 3 zile, am stat cu ochii lipiti de calculator
)
Cat a stat acolo Alexia nu a plans deloc dupa mami si s-a simtit f bine. Chiar incepusem sa o las si in masina singura fara probleme. la inceput am mers cu ea ca sa nu se sperie.
in mare, fatza de ce gradinite am vazut pana ne-am hotarat unde sa o dam, la camy e ok. singurul meu pitic e un topogan mare si urat din curte unde din pacate nu e iarba ci beton. mai aveam un pitic, scarile care duceau la camera buburuzelor dar mi s-a spus ca usa sta inchisa si sunt supravegheati asa ca nu au cum sa o ia singuri pe jos.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Ela2001 spune:
Monu multa sanatate fetitzelor
Ela2001 -
buciurlerica spune:
Monu, Pimpa v-as ruga mult sa reveniti cu date despre gradi Camy.Mai aveti copii acolo? Cineva a scris ca s-ar schimba educatoarele la fiecare doua luni. Eu ma grabesc sa inscriu fetita acum peste vara, si avand un copil timid, educatoarea este f.f.f.importanta.Va rog din suflet sa-mi raspundeti.Pe mine ma intereseaza grupa mijlocie. Are cineva copilul la Camy la grupa mijlocie?
Rozi spune:
Va rog sa-mi explicati si mie, mai exact, unde este gradinita Camy. Am cautat pe pmb, pe harta, si nu au harta adresei respective.
Ioana75 spune:
Rozi, de la intersectia Foisorului cu Zizin mergi pe strada opusa lui Zizin citiva pasi si o vezi.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
oanapnsc spune:
O gradinita recent deschisa este Gradinita Vise (pe str. Sarafinesti), in Vatra Luminoasa. Nu ti-ar fi f. departe si arata nemaipomenit. Directoarea pare o persoana o.k. (copilul ei se afla printre membri grupi mici, ceea ce mi se pare o garantie in plus ca ceea ce se intampla acolo este in regula). Au supraveghere video on line!!! Bucatarie proprie, o curte f. cocheta si, nu in ultimul rand, un zambet si o vorba buna pt. fiecare. Eu mi-am inscris copilul acolo pt. clubul de vara si am de gand sa-l las si din toamna. Atentie insa ca, din cate stiu, la grupele mica si mijlocie nu prea mai sunt locuri (o prietena de-a mea a incercat sa-si inscrie fetita si i s-a spus sa vina cu documentele pana la sfarsitul lunii iunie)! Bafta multa!
www.gradinitavise.ro
monu spune:
Buna, imi pare rau cate mai pot ajuta dar nu mai am fetitza acolo. am retras-o din motive de sanatate mai ales ca mai am un bb mic acasa. iar din toamna nu o mai dau acolo pentru ca nu mi s-a parut corect cum au pus cei de acolo problema privind taxa de rezervare a locului.
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Rozi spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Rozi, de la intersectia Foisorului cu Zizin mergi pe strada opusa lui Zizin citiva pasi si o vezi.
Multumesc, Ioana, am reperat-o!