Imi recomandati o gradinita buna in zona Mall Vit
Mamica a doua minuni de fetite asteapta cu mult interes recomandarile voastre pentru o gradinita buna in zona Mall Vitan.
Si daca stiti si un after sclool ... nu am cuvinte de multumire
Raspunsuri
papadie spune:
Daca ai deschis un subiect cu gradinitele din zona nu mai deschide alte subiecte despre fiecare gradi!
Multumesc pentru intelegere si succes sa gasesti cel mai bun locsor pt puisori!
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
Lala_D spune:
http://www.micaprintesa.ro/
Am auzit lucruri bune despre ea si are si after school 
O zi excelenta tuturor !
Lala.
ganda spune:
O alta sugestie ar fi www.gradinitabell.ro. Au si after-school. Nu e chiar in zona dar merita sa incerci. Succes!
LYADA spune:
Eu am avut copilul la grupa mijlocie la Mica printesa. Din fosta grupa cu care am inceput au ramas maxim 5 copii, adica 10 au plecat (in special din cauza educatoarei slabe alocata grupei).Editez sa spun ca am discutat cu directoarea si raportul e invers, au ramas destui copii in grupa.
Caut o alternativa acum pt grupa mare si pregatitoare in aceeasi zona si din pacate, tinand cont de cele pe care le-am vizitat anul trecut, acum 2 ani, si de ce scrie pe forum de restul, nu prea exista.
Am cautat si chiar nu m-a multumit nimic mai mult decat ceea ce deja avem.
Merg saptamana asta sa vizitez una noua (Voinicel), desi nici sa fiu prima serie la o gradinita abia deschisa nu ma prea incanta.
Tu ce ai decis pana la urma?!
Ioana75 spune:
Ma intereseaza si pe mine o gradinita in zona Mall Vitan. In afara de Mica Printesa si Acorns nu stiu sa existe alta gradi particulara la o distanta rezonabila de mers pe jos de Mall (~ max 30 min). Praslea cel Voinic e pe Pache Protopoescu, prea departe; la fel si Bell. Nu am localizat Voinicel (am gasit una pe net cu acest nume dar in sectorul 6).
Multumesc anticipat pentru orice indicatie de gradinita in apropiere
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
nella spune:
Pe str. Braduselor ,la max. 200m de Mall este gradinita Rasarit cu regim lacto-vegetarian si care are o dotare deosebita si ofera un program edicativ deosebit.Singura problema este ca se fac programari pt. inscriere.
Fiica mea s-a simtit f. bine la aceasta gradi.
pimpa spune:
Baietelul meu, 2 ani si 11 luni, merge la Gradinita Camy situata langa Mall la capatul dinspre "Timpuri Noi" al strazii Branduselor.- www.gradinitacamy.ro. Gradinita s-a deschis in Octombrie 2006.
Sa nu zic intr-un ceas rau, pana acum totul mi se pare ok.(in ciuda "y" din denumire...).
Succes la cautari!
Ioana75 spune:
Nella, pimpa, va multumesc frumos pentru informatii, este prima oara cind aud despre aceste gradinite.
O sa postez aici ce detalii mai aflu, pentru ca si alti parinti sa poata avea acces la ele.
Nu am reusit sa gasesc nici o informatie pe net despre gradinita Rasarit, decit pe site-ul unei educatoare de acolo (careia i-am scris, dar nu am primit inca raspuns).
La Camy am sunat, au fost foarte politicosi si ma voi duce sa-i vizitez. Primesc copii de la 2 ani, fata mea va implini in curind 1 an jumatate, dar daca ma duc si vorbesc direct poate ii conving
.
La distanta de ~30 min este si Kids Club, linga Baby Acorns, pe Moise Nicoara - insa a primit un review prost la subiectul unde se dau note gradinitelor.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
tomdin spune:
quote:
Initial creeata de dana22
Mamica a doua minuni de fetite asteapta cu mult interes recomandarile voastre pentru o gradinita buna in zona Mall Vitan.
Si daca stiti si un after sclool ... nu am cuvinte de multumire
salut. Stiu si eu o gradinita buna in zona asta: "Diana Kindergarten". ma bucur daca ti-am putut fi de folos.