Imi recomandati o gradinita buna in zona Mall Vit
Raspunsuri - Pagina 2
dicirstea spune:
Am vazut o gradinita pe splaiul unirii, langa Toyota, cam vav de Mercedes, dar pe malul dambovitei. Arata dragut, dar am vazut-o din masina.
ioana v spune:
Baietelul meu, Stefan, este la gradinita Branduselor ( de stat), care se afla chiar pe strada Branduselor, chiar langa mall. Este in grupa mare si suntem foarte multumiti de educatoare si directoare. Initial a mers la o gradinita particulara, cu pretentii, fitze si o caruta de bani, dar dupa o saptamana avea deja cosmaruri si era din ce in ce mai amarat. Aici s-a acomodat din primele zile, educatoarele sunt super, ingrijitoarele si bucataresele, de asemenea. Invata o multime de lucruri, inclusiv engleza. Au cursuri optionale, care se platesc separat; costul sedintei este 4 ron.
O recomand cu toata inima! Inscrierile au inceput deja, din cate am vazut.
Ela2001 spune:
Pimpa sint interesata de gradinita Camy pt. ca e in apropierea casei mele. Ai putea, te rog, sa dai citeva detalii despre aceasta gradinita (ce conditii sint,citi copii sint in grupa,cum e mincarea,cum e educatoarea,ce activitati au copiii,daca ii scoate afara...).
Ela2001 -
bebitzei Diana Andreea (22.10.2004)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001
Ioana75 spune:
Ela, eu am fost sa vizitez gradinita Camy pe "neve", fara sa anunt inainte (sa nu se "pregateasca"). Au o curte mare-mare, e mult beton dar in fatza au si iarba, camere mari; mincarea parea OK din ce mi-a zis. Pentru ca e la inceput, aveau o singura grupa de copii, cu virste de la 1 an si 5 luni la ... estimez 4 ani (erau niste fetite mari). Asta poate fi si ok sau nu, depinde cit de mare este copilul tau.
Eu am inca gradinita asta pe lista, mi-e foarte convenabila ca locatie. Sa-mi zici te rog daca va inscrieti acolo
.
ioana v, am incercat sa vizitez gradinita de stat de pe Brinduselor, dar nu am reusit sa trec de paznic.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Ela2001 spune:
Ioana eu vreau sa merg sa vb cu directoarea de la Camy;am tot sunt zilele astea si n-am gasit-o,poate reusesc azi.Tu ai vb cu ea? Patroana zicea ca directoarea de la ea e fosta directoare de la gradinita Brinduselor - asa e?
Jucarii au, ca in poze camerele par cam goale?
Tu stai in zona (pt. mine ar fi aproape de casa)? Eu am vazut si Mell, mi-a placut,dar nu-mi convine faptul ca nu-i culca la prinz.
Ce gradinite mai ai pe lista in zona asta?
Apropo la Brinduselor sint 40 de copii in grupa.
Ela2001 -
bebitzei Diana Andreea (22.10.2004)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001
LYADA spune:
Eu am baiatul tot la Mica Printesa, ii merge mult mai bine anul asta, poate unde este mai mare, vine si imi spune ce se intampla si pot sa il incurajez, sa ii explic sau sa discut cu directoarea, dupa caz.
Anul trecut cat am studiat zona, nu am gasit gradinita care sa imi placa mai mult, pe toate criteriile pe care le consider eu importante. Camy arata bine, insa sigur nu au copii de varsta lui Tudor, 5 ani (am si vazut ca a postat cineva in sensul asta).
Ioana75 spune:
Ela, la Mell am sunat sa vorbesc cu directoarea, si mi-a zis ca pot veni in vizita dupa 18:30 (copiii pleaca la 18). Mi s-a parut foarte suspect ca nu pot sa vad ce se intimpla cu copiii, asa ca nu m-am mai dus. Cum sa nu-i culce la amiaza? Fata mea nu rezista sigur fara somn ziua. Si eu stau in zona, citeva minute distanta
.
La Camy directoarea ne-a spus CV-ul ei (am intrebat-o noi
), a zis ca a fost directoare 2 ani, ca e la master la Matematica; nu mi-a zis unde a fost directoare, intreab-o tu. Ce mi-a placut e ca erau in saptamina de invatat "pisica", si aveau o plansa mare pusa la loc vizibil (ti-am zis, am mers in vizita fara sa anunt). Aveau jucarii, camerele sint foarte foarte inalte si poate de aia par golashe. Tinem legatura
. Fata mea a mers la Acorns (miine e ultima zi) dar din multe motive m-am decis sa o retrag de la ei. Sper in curind sa o inscriu la alta gradi.
Bianca, sotul a vizitat Mica Printesa asta toamna; i s-au parut periculoase scarile pe care se urca pentru a ajunge la dormitor (fetita noastra e mica, nu are 2 ani, deci pericolul de accidentare e mare). As vrea detalii despre actul educational: ti se pare bun, lucreaza mult cu copiii, ii stimuleaza? Stii ce invata in fiecare saptamina, primesti raport scris de la gradi?
LYADA spune:
Ioana,
Scarile mi s-au parut si mie periculoase. Tudor a mers doar de la grupa mijlocie. Cand am cautat acum 3 ani gradi nimic nu m-a multumit suficient cat sa las copilul meu pretios
chiar si la program scurt.
Primesc fisa saptamanal, vineri, inclusiv cu ce fac la engleza. Conteaza mult ce educatoare prinzi, mie combinatia de acum (au pe cinea mai mereu si o alta Miss la engleza) mi se pare ok. Ii invata, insa am uneori senzatia ca este o presiune sa invete tot si bine, au sistem de buline negre, rosii si abtibilduri. Tudor e speriat rau de cele negre, oricat incercam noi acasa sa le mai diminuam importanta.
La grupa mijlocie nu prea i-a placut si eu obtineam greu de la el informatiile. Acum, azi dimineata de exemplu imi spune: trebuie sa stiu PERFECT lunile anului in romana, altfel Miss a spus ca NE MANANCA (accentuand haios cuvintele cu pricina, exact ca Miss
).
Am repetat lunile si a plecat mai cu curaj catre gradi. M-a intrebat pe drum ce inseamna expresia. Eu glumisem acasa ca sigur ca va mananca, asa se si explica de ce e Miss asa solida (ea fiind tare slabuta).
Deci, la mijlocie cautam alta gradi, la grupa mare sunt multumita. Nu foarte, am facut o singura sedinta cu parintii in sept, la inceputul anului. As fi vrut sa mai avem una in martie de exemplu.
Ioana75 spune:
Bianca, multumesc fumos pentru detalii. Stiu foarte bine cit de mult conteaza educatoarea grupei. Eu nu sint de acord cu bulinele negre, doar cu cele rosii; o sa ma duc sa vorbesc cu educatoarea de la grupa mica, poate o conving sa renunte la cele negre
. E simpatic Tudor, ma bucur ca se simte bine.
monu spune:
Noi am vizitat gradinita Camy saptamana asta tot pe neanuntate. Din ce am mai vazut aceasta e cea mai convenabila ca distanta de casa, transport copil, conditii. Asa ca de luni fetitza mea cea mare va merge la Camy. Am niste emotii!!! Pana la urma in afara de Pimpa cine mai are copilul la Camy?
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia