Imi recomandati o gradinita buna in zona Mall Vit

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Monu la ce grupa va merge fetitza ta?

Am vizitat si eu gradinita Camy; camerele sint mari,curte mare (pacat ca-i asfaltata),nu mi-au placut scarile(sint destul de abrupte),nu mi-a placut ca le dau dulciuri la masa de prinz(eu nu sint de acord sa-i dea copilului bomboane,biscuiti cu crema,napolitane etc)- asta ar fi un motiv f important pt care n-as duce-o la gradinita asta.
La grupa mijlocie erau 6 copii inscrisi si prezenti;la grupa mica cica sint 10 copii inscrisi, dar eu n-am vazut nici unul (era clasa goala);la grupa mica erau vreo 4 pitici.
La baie nu au wc-uri mici,ci din acelea mari de adulti.
Si nu-mi place ca cei de la grupa mijlocie trec prin clasa grupei mici ca sa ajunga la baie.

Ela2001 - bebitzei Diana Andreea (22.10.2004)

http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

buna,
va fi la grupa de pitici. nici mie nu mi-au placu scarile si nici topoganul mare din curte. de dulciuri le-am spus sa scrie pe lista sa nu ii dea - oricum nu prinde masa de pranz. iar la wc la pitici nu mi s-au parut a fi de adulti.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

monu, succes la gradi, asteptam detalii de pe 'teren'. Poate din mai vor fi colege fetele noastre (a mea are 1 an si 7 luni acum).
Ela, inteleg ca sint mai multe grupe acum... Eu cind am fost copiii stateau toti la parter in camera a 2-a (nu in cea cu mese).

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Monu fetitza mea e mai mare decit a ta si nu o mai poti pacali - cind o sa-i vada pe ceilalti mincind dulciuri, o sa vrea si ea.
Referitor la wc-uri au ma refeream la cele de la parter unde e grupa mica (astea sint de adulti,cele de sus nu mai stiu cum erau).

Ioana la grupa mica nu era nici un copil, desi directoarea a zis ca sint 10 copii; sa fii plecat chiar toti acasa mai devreme?

Ioana ce gradinite ai mai vazut? Care ti-a placut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pimpa spune:

Ela 2001 iata cateva amanunte despre gradinita Camy:
- la inceput a fost intr-adevar o situatie de "devalmasie" intrucat erau putini copii;
- acum sunt 3 grupe: mini ( cred ca 8copii), mica (8 copii), mijlocie (aproximativ 6).
- baietelul meu tocmai a implinit 3 ani si a fost repartizat la grupa mica numita si grupa "fluturasilor".
Cand am luat decizia de a alege aceasta gradinita m-au pus si pe mine pe ganduri: curtea betonata cu toboganul urias din metal, scarile destul de abrupte care duc la etaj si faptul ca nu exista o sala de mese (mananca in sala de clasa la masute pe masura.)Ceea ce m-a convins sa trec peste aceste neajunsuri a fost atitutdinea "patronului" care a recunoscut deschis aceste chestiuni, nu a incercat sa devieze discutia de la ele si nici nu a venit cu argumente de genul - la alte gradinite e mult mai rau.

Cat priveste aspectul salilor de clasa, al jocurilor si jucariilor - pot sa stai linistita totul este nou si in cantitati suficiente.

Un alt punct pozitiv este personalul auxiliar suficient - baietelul meu nu a mai facut pipi pe el (la gradinita anterioara tot particulara aceste accidente erau frecvente si mi se explica faptul ca exista o singura ingrijitoare la 2 grupe si nu poate sa faca fata) si nici nu a mai venit acasa cu hainutele murdare dupa masa de pranz. Semn ca sunt destul doamne sau domnisoare care supravegheaza chestiunile "administrative (pipi, caca, papa);

Pentru mine o alta chestiune importanta este ca pot sa aduc copilul la gradinita incepand cu ora 7:30.

Nu este de neglijat faptul ca orice zi in care copilul lipseste de la gradinita nu se plateste deloc. Daca merge doua saptamani intr-o luna platesti efective doua saptamani. La gradinita frecventata de noi anterior ni se inapoia doar alocatia de hrana ( transportul si restul erau bun platite).

Si in final, dar nu cel mai putin important - baiatul meu se duce cu placere la gradinita. Povesteste ca au facut castel, s-au jucat cu plastelina, canta tot felul de cantecele si recita poezii invatate la gradinita. Cam o data pe saptamana primim "mostre" din creatiile lui si poezii, cantecele din perioada respectiva.

Eu, avand in vedere varsta lui, nu prea ma preocup de limbi straine, programa MEC, activitati extracuriculare. Sunt multumita ca si-a dezvoltat vocabularul, si-a facut prieteni si este integrat in"gradinita mea" asa cum o numeste el.

Pentru orice alte detalii iti stau la dispozitie.

Pimpa

Mergi la inceput

Ela, in zona nu am mai vizitat nimic, pentru ca nu stiu ce sa mai vizitez. Am mai vizitat pe linga serviciul meu, in nord - dar mi-am dat seama ca e mai bine pe linga casa in situatia mea (astept bb2 in vara).
pimpa, multumim pentru detalii. Le stiam si eu, dar le uitasem. Mare avantaj financiar cel cu zilele lipsa care nu se platesc.

Mergi la inceput

Pimpa multumesc pt. detalii.
Intr-adevar, gradinita Camy are destule avantaje, dar are si citeva aspecte negative(de ex. dulciurile de la prinz).
Ne potzi da citeva amanunte despre activitatea copiilor? Ce optionale se fac?

Mergi la inceput

Ola, azi a fost prima zi de gradinita. Alexia s-a comportat exemplar. Nu a plans deloc iar la plecare ar mai fi stat. Eu am fost cu inima cat un purice dar m-am linistit cand am vazut-o de acasa pe camera. A fost cuminte si s-a jucat. Se pare ca ii place si mai vrea sa mearga. Cu dulciurile, am lasat o lista cu alimentele pe care copilul nu are voie sa le manance. Nu stiu ce sa zic. Important este ca Alexia s-a simtit bine si nu a facut scandal si mai vrea sa revina. Asta din partea unui copil care de la nastere si pana in prezent a stat numai cu mami.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

monu, ma bucur sa aud ca a fost asa bine! Ca sa fiu sigura ca am inteles: gradinita Camy are supraveghere cu camere video, poti sa vezi de acasa pe net ce fac copiii?

Mergi la inceput

Ioana da, au supraveghere video. In momentul in care iti inscrii copilul la gradi, iti dau ei adresa si apoi acceptul si te poti uita. Am fost mult mai linistita din cauza asta. Fiind prima zi am stat cu grija dar vazand tot timpul senzatia aia nasoala de despartirea de copil s-a mai atenuat un pic.Si nu a mai trebuit sa stau pe tel sa imi spuna ce face sau daca plange dupa mine.
Dar vezi ca ai acces doar in camera unde se afla copilul.
mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput