Clubul nurorilor (67)
Raspunsuri - Pagina 27
bunicuta spune:
ma bucur ca ati aparut
Briza spor la treburi- si o luna de miere superba in Grecia
Alynuta- asta e cu reclama in Romania -asa te atrag magazinele sa-i vizitezi- ca tot cumperi ceva daca ajungi acolo.
La noi a iesit soarele dar tot este frig - pana la prinz poate se mai incalzeste-asa e la munte a nins asa ca iarna e tot mai aproape.bir ca nu-mi place frigul
Razuca-sper tot toata inima sa rezolvi problema-bafta multa sa dea DD.
Fannna bine ai aparut ce mai faci? ce fac copiii ?-
fetele m-am binedispus ca am ascultat-o la radio pe Cleopatra Stratan cu o melodie frumoasa "GHITA" E O DULCETA DE FATA (la emisiunea lui Morar si Buzdugan).
ne vedem mai tirziu ca iar plec cu ceva treburi -
multi tuturor
Alynutza spune:
Briza, spor la facut bagaje si sa ai o luna de miere super!
Raza, sper sa-ti rezolvi problemele.
Buni, asa e, intr-adevar am cumparat dar tot numai lucruri de care aveam nevoie. Din fericire si paharele erau la oferta, insa nu le-am vazut in pliant. Spor la treburi.
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere
fannna2003 spune:
si mie imi e draga cleopatra...e o dulceta..
baietii mei asteapta sa inceapa scoala...a fost maaaare vacanta...sa vad ce face cel mic...e in primul an la litere!!!
ce ma enerveaza...nu raspunde nimeni la politie...vreau sa aflu ce cate imi trebuie in caz de pierdere a C.I....tre sa- i fac celui mare buletinul...bineinteles ca toata vara am stat si acum intru in criza de timp
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez
fannna2003 spune:
gata ...am gasit
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez
preda_vicky spune:
pe-aici. Multumesc pt. urari, nu am sarbatorit ca nu ne mai arde de asa ceva. Caut femeie sa stea cu socrul meu, pt. ca nu se simte bine, mama e din ce in ce mai deprimata din cauza ca nu mai poate merge.
In schimb, am fost o , am copt ardei pt. iarna si pt. zacusca. Tot era frig afara, numai bine m-am incalzit la aragaz!
Raza, si sa rezolvi repede problemele. Daca te pot ajuta cu ceva, da-mi PM.
Briza, si tie, drum bun si vreme frumoasa in honey-moon.
Him, cum se mai simte Leo?
pt. toate noricile.
http://community.webshots.com/user/viki39
Alynutza spune:
Vicky, ce harnicutza ai fost... E foarte buna zacusca, dar eu nu mai pot sa mananc, asa ca nici nu mai fac. Mama pune in congelator ardei copti si vinete si isi face iarna cate o portie mica, nu mai prepara cratitza de 20 de litri si pus la borcan ca pe vremuri... Dar tin minte ca tare imi mai placea cum mirosea in casa... Imi pare rau pentru socrul si mama ta, sper sa se faca bine amandoi.
Fetelor, restul pe unde v-ati ascuns?
Nunta noastra de vis
Luna de miere
Alynutza spune:
Briza, mersi mult!
Nunta noastra de vis
Luna de miere
briza_marii spune:
ms de urari fetelor.
aly npt. mi asa mi-a spus cineva de la "miresici" si eu nu am mai stat sa verific. am zis ca mai bine sa fie totul OK decat sa ma cine stie pe probleme la vama.
razuco bafta multa si tin pumnii sa aud vesti bune cand ma intorc.
eu inca mai am de strans una alta dar mi se facu' o foameeeee asa ca am bagat niste aripioare condimentate la cuptor si garnitura cred ca ii pun pe instalatori ca la ora 11 dimin mi-au zis "intr-o ora venim".......
briza_marii
poze
Alynutza spune:
Mda, am intrebat pt ca pasaportul nu l-am schimbat inca, si s-ar putea sa mai "scapam" la o excursie in afara, insa asta destul de repede si nu prea as avea chef sa ma stresez sa-mi schimb pasaportul cu taxa de urgenta. Mai vad eu ce si cum.
Cu mesterii nasol, asa fac toti, habar n-am cum masoara ei timpul, dar cu siguranta nu ca si toti oamenii normali.
Nunta noastra de vis
Luna de miere