Clubul nurorilor (67)
Raspunsuri - Pagina 26
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alynutza/Alynutza.jpg)
Alynutza spune:
Fetelor, si eu astept sa apara sotziorul dupa mine din clipa in clipa, asa ca va doresc de pe acum o seara cat mai placuta!
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
camelia72 spune:
Salutare,fetelor!
doibebei,bine ai venit printre nurori...te asteptam si pe la "oltence",vad ca esti craioveanca si ne-ar face placere sa faci parte si din gasca de acolo...!
Dragelor,la noi a fost asa urat azi afara,a plouat tot timpul,sper sa nu vina toamna atat de repede!
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
Himmelsduft spune:
Vicky, LA MULTI ANI! ptr sot si nepotica, multa sanatate, multe bucurii si sa aiba o viata plina de fericire.
Buni, mersi de urari, din pacate ploua intruna si bate vantul, sa vedeti parul meu cum arata, parca as fi bagat mana in priza, noroc in oglinda. Tie spor la treba sa termini mai repede. Mie imi vin saptamana viitoare oamnenii, sper sa termine pina imi vin socrii in vizita, ca vreau liniste.
O seara placuta la toate,
Him
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alynutza/Alynutza.jpg)
Alynutza spune:
'Neatza fetelor! Poftiti la o !
Nu ma mai mir ca e asa de frig, azi dimineata am auzit la stiri ca la munte a nins... brrr
Ieri iar m-am lamurit ca una scrie in oferta de Metro si alta gasesti cand ajungi la fata locului. Din toate hainutzele care erau la oferta in pliant (camasi, pulovere, tricouri cu maneca lunga) am gasit doar tricouri cu maneca lunga si i-am luat la iubi un tricou rosu foarte dragutz, arata mortal in el. Cica erau la oferta si cearceafuri din alea cu elastic, voiam sa mai iau unul, nici urma de asa ceva pe raft. In schimb am cumparat pahare de vin si de sampanie, la cele de apa nu ne-am putut hotari, dar sunt happy ca am luat, ca servici de masa si tacamuri frumoase aveam, dar pahare pentru mese simandicoase nu. A, si am vazut in Practiker un covor absolut superb pentru sufrageria mea...
Gata, ca m-am intins ca o placinta... Hai mobilizarea, ca suntem de toata rusinica. Inainte deschideam capitol nou la 2 zile, acum nu suntem in stare sa scriem o pagina intr-o zi...
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere
bunicuta spune:
"Neata fetele si o zi cat mai calduroasa
vad ca sunt prima pe unde ati fugit toate ? vreau sa va invit la o mare, mare si fierbinte ca pana la serviciu am inghetat tun
e un frig la Buc de zici ca-i Noiembrie
cred ca din cauza frigului ati disparut de pe-aici-
ce mai faceti? cum va simtiti ? socrelele n-au inghetat?..
sa ma laud prima- ca n-am mai facut nimic pe acasa aseara - findca ploua aseara si lipsa chef de munca-
va astept la povesti
Him sper ca este mai buna vremea la voi si s-a aranjat si parul .
briza_marii spune:
neata si de la mine. Eu de azi sunt in concediu, ca aseara am primit mail de la cei de la agentie ca s-a decalat ora plecarii si in loc de 7 seara va fi ora 3 dupa amiaza. Asa ca am sunat la serv si am zis ca eu nu mai vin azi ca am o groaza de pregatiri de facut, inclusiv sa alerg dupa instalatorii aia neserioasi, ca imi e frica sa las asa fara teava, dc fac astia de pe scara incercari la conducte si ma trezesc ca ma inund?!! In concluzie, acum dau o fuga in Carrefour sa cump una alta pt drum si apoi ma apuc de bagaj
briza_marii
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
vic, iarta-ma pt ieri...la multi ani pt sot si nepotica!
fetelor, nu stiu cand voi mai intra..am niste probleme de care nu are rost sa vorbesc. aveti grija de voi!
briza am dat pm...sa ai o luna de miere superba!!!!
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
fannna2003 spune:
neata si de la mine
sunt cu ochii pe voi chiar daca nu7 intru sa scriu mereu
briza spor la impachetat
si la noi e frig...vad ca apare soarele...yupiiii poate se incalzeste...si sar na de cafea...e pe gustul meu
raza ce s-a intamplat iubita???...ce ai patit?...esti f grava...cel putin asa te simt eu...numai succese si sper sa rezolvi problema cat mai repede
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
intru doar sa spun k fizic sunt ok, alta e problema! multumesc de grija! sper sa se rezolve cumva.
Nunta noastra - 3 Iunie 2006