Clubul nurorilor (67)
Raspunsuri - Pagina 28

Alynutza spune:
Fetele, bye, ca plec spre casa!
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere

Himmelsduft spune:
Briza, o luna de miere superba si
Buni, parul imi e aranjat acum, vremea e mai buna, adica iese mai des soarele, cu toate ca e frrrrig, va trimit si voua cite o raza de soare...
Aly, f bine ca ai reusit macar cate ceva sa cumperi. Sa le folositi cu placere. Si aici e cam aceeasi poveste cu reclamele, numai ca aici am mai multe magazine de acelasi fel unde pot incerca. Dar cateodata nici asa nu mai gasesc ce vreau ptr ca ajung la magazin dupa ora 16.30 si sint vandute deja lucrurile. Asta mai ales lunea si joia cand sint la Lidl si Aldi oferte.
Vicky, in primul rand multa sanatate mamei tale, imi pare rau. Cred ca ai si tu multe pe cap, multa putere sa treceti peste asta. Leo e ok, obraznic ca intotdeauna. Trebuie in weekend calarit sa ii iasa gargaunii din cap, ca peste saptamana il lonjam mai mult.
Raza, bafta sa rezolvi repede problemele.
Oare cand se intoarce Flavia, ca mi-e dor de ea.
Sun, si tie, saracuta, sa stii ca ma gandesc la tine.
Lavi, spor la invatat, esti motivata.
Oare ce fac: Cherry, Nadia, Olim, Roxanicea? si restul fetelor,
Him

lavinai spune:
bauuu
am intrat doar un pic sa fac prezenta. v-am citit dar nu am putut sa va scriu din cauza emotiilor pe care el am.
raza, sper sa ti se rezolve problema.
him uite si tie un al fata draguta.
briza, distractie faina, vreme buna si o luna de miere de "miere"
offf maine am licentza.....parca nu imi vine sa cred..... ca a trecut si facultatea!!! sper sa fie totul bien si sa vina odata maine ca nu mai rezist, fie ce o fi dar sa treaca timpul mai repede....
va pup pe toate si ne mai auzim......
Mareea iulie 2006

doibebei spune:
buna seara fetelor!va pup
si va urez numai bine la toate.
Briza, sa ai vreme buna si sa te distrezi si pentru noi!
Raza, sanatate maxima si noroc exagerat!
Him, cati ani are Leo?Baiatul meu,Adrian are 2 ani si jumatate.
Lavinai bafta multa! sunt sigura ca o sa fie totul ok!lasa emotiile deoparte !
imi pare rau ca nu pot intra mai des.

Himmelsduft spune:
Lavi, bafta maine la licenta, tin pumnii si ma gandesc la tine.
Vad ca eu sint singura pe aici, asa ca
Him

fannna2003 spune:
neata! vad ca-s prima....nu-mi vine sa cred
va invit la o un
si ptr cine e amator (sau profesionist)
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez

Alynutza spune:
'Neatza!
Lavi, bafta multa la licenta! Tinem pumnii, insa eu sunt convinsa ca va fi foarte bine!
Him, Flavia cred ca se intoarce saptamana viitoare, cam de luni ar trebui sa fie acasa.
Doibebei, Leo al lui Him e un calutz...
Fanna, mersic de cafelutza, e buna. La tigarica, pas, ca nu le am cu astea.
Fetelor la toata lumea fara exceptie si
ca azi e vineri!
Nunta noastra de vis
Luna de miere

briza_marii spune:
inca nu am plecat asa ca am intrat sa va salut. Brr ce frig e...si eu mi-am pregatit pt autocar tricou si pant trei sferturi.....sper sa nu ajung la greci in ritmuri de "rock", batzaind in toate partile din cauza frigului....Hai ca exagerez, dar inca nu am baut cafeau si nu pot gandi limpede. Deci aruncati si mie una, nu conteste de care calda sa fie!!!
lavi bafta bafta.. mult noroc si Doamne ajuta!
briza_marii
poze

Alynutza spune:
Lasa Briza, ca la gretzili o sa fie cald. Mie mi se pare ca si la noi s-a mai incalzit putin, desi dimineata chiar cand m-am ridicat din pat si-am vazut cerul super innorat m-a luat cu tremurici. Cand va intoarceti? Sa stiu daca are cine sa-mi dea infos despre cum a fost vremea/etc pe cand mergem si noi.
Nunta noastra de vis
Luna de miere

bunicuta spune:
'Neata si de la mine
Lavinia bafta multa -cred ca esti la facultate dar tin pumnii sa termini cu bine.
Briza stai linistita ca o sa fie cald -se indreapta vremea si pe la noi -la greci o sa fie super -drum bun si distractie maxima
Him o raza de soare se chinuia mai devreme sa apara la Buc sper sa reuseasca ca o asteptam cu drag.
Vicky multa, multa sanatate mamei si socrului ,sa dea DD sa fie bine.
fetele saptamana viitoare voi fii acasa- am primit 5 zile de concediu dar.. stati nu ma felicitati ca am zile "lucrative" acasa sa termin cu santierul.
asa ca va doresc un wk excelent si o saptamana minunata
si pentru ca o sa fie Sf Maria pe 8 Septembrie urez de acum celor ce poarta acest nume(inclusiv eu)LA MULTI ANI!,
si [b]Biancai-Maria sa creasca mare, sa fie sanatoasa, sa-si bucure parintii.
tuturor