Clubul nurorilor (67)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fetele, multumesc si eu de urari.

Lavi, stai linistita ca se indeplinesc dorintele chiar daca le-ai spus.

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

fete, voua va spun soacrele k nu le place ceva la tinuta voastra?
k a mea da!
acum 2 zile probam rochita neagra, aia noua si ies sa ma vada. a ramas mask si-a si-nceput "mie mi se pare prea stramta" (e mulata, dar dupa cum vedeti, nu crapa pe mine), "seara e frig rau, cu ce te acoperi?" (adik..pune-ti dracu' ceva peste alea! "cu nimic!")...si am plecat.

aseara, iar a inceput...k n-a vrut sa-mi spuna, da' ei nu-i place cum imi sta coafata..sa-mi las parul liber, k asa il tine si fi-sa...in fct de cat de cald mi se pare, imi fac coc/nu...ideea e k dak nu-mi fac, nu se mai vede spatele gol, deci stie soacra ce vrea...si k..s-a interesat care e temperatura la 60 de km de Buc si...e frig rau seara, ea nu ma vede imbrakta cu rochia aia, sa iau altceva, eventual un sacou/pulover. "da, d'ala de lana, eventual"..."pai atunci dati-mi cat am dat pe rochie si iau altceva, mai...calduros".a mai mormait "o sa vezi k-o sa-ti fie frig...fata mea si io ne-mbrakm gros".."eu ma imbrac cu ce vreau si-o sa ma inklzeask privirile altora, admirative/pline de ciuda. ma doare undeva de parerile altora". n-a mai zis nimic, da'moare..

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

frig rau la tara, acum, vara? pai spune-i ca eu am stat o seara afara in camasa de noapte si nu am patit nimic - am iesit sa ma duc ..hm ..la Wecinul Costica, si pe drum treceau niste prieteni care veneau de la popas. si m-au vazut (ca la noi noaptea sta mereu un bec aprins in curte), m-au strigat si uite asa am stat cu ei vreo 2-3 ore in camasa de noapte (acu sa nu va ganditi ca era ceva sexi , transparent. Nu, era un gen de tricou fara maneci, lunga pana la genuchi, si cu inimioare rosi ). Auzi, dar mai bine nu ii spune ca dc afla tata ce facea fata noaptea ma kilareste

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

lavi sa fii sanatoasa,iubita si tot ceea ce-ti doresti sa se implineasca...La multi ani iubita!
si pentru tatal alinei sa fie sanatos si alaturi de tine multi ani
Nadia ma bucur sa aud ca e bine cu nepotica ta
raza nu pune la suflet...uneuri nu-si dau seama ca tu poti interpreta altfel...nu cred ca sunt rauvoitori...din dragoste ptr copii o mai dau in bara uneori...nu intentionat dar se intampla...tu imbraca-te cu ce-ti place si cu ce-ti vine bine...si de frig...nu-i problema ca are cine te incalzi

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

fetele multumesc inca o data de urari!! e asa de bine sa primesti multe urari de ziua ta!!!!!

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Lavi, da' nu faci cinste cu nimic de ziua ta?

Raza, pai daca stii ca e Gica Contra de ce-i mai arati cu ce te imbraci dinainte? Pune-o in fata faptului si gata. Anyway e evident ca te imbraci cum vrei tu, nu cum vrea ea. Mie nu mi-a zis soacra niciodata cu ce sa ma imbrac si vorba ceea ca la nunta de la care am pus poze in album la soacre, am avut o rochitza scurtaaaaa (dac-asa a vrut fii-su sa ma vada, asta e). In schimb ii comenta la sotz in perioada cand inca nu eram logoditi, dar eram impreuna, si ieseam duminica la plimbare, sa se imbrace frumos, mai ales duminica, si ma dadea exemplu (vara imi place sa port fuste de matase colorate, cum e cea portocalie din pozele din Tunisia, si maieutze, si ea zicea ca eu sunt eleganta si nu cumva sa-si puna pantaloni scurti).
Si daca tot am ajuns la soacre, nu pot sa nu ma gandesc, cat de intuitiva a fost in privinta mea, stia ca i-am pus "gand rau" la fiu-sau inca inainte sa ma ceara el de nevasta.

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

vaiiiii aly imi cer scuze......
cum sa nu imediat e gata friptura din cuptor...... pana atunci un whisky (sau e prea dimineatza), un vin.., un cola , o cafea..... sau o bere rece poftiti nu fiti rusinoase......

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Lavi, fripturica... ce bine suna. Noi azi mancam junk food, ca mergem la cumparaturi si o sa ajungem prea tarziu ca sa mai gatesc. Abia maine seara/sambata ma pun pe gatit si chiar am de gand sa fac si eu fripturica.

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Mergi la inceput

aly, pana atunci ia de aici o bucata de fripturica , cu cartofi natur si salata asortata......

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Yami, delicios Lavi, mersi frumos .

Mi-am mai amintit ceva legat de stilul vestimentar si comentariile soacrelor: a mea n-a zis nici pas nici macar cand am schimbat total stilul vestimentar al sotzului. Ca ea il imbraca tot cu griuri si bejuri, si el e brunet si-i sta bestial in haine colorate. Ei lasa ca l-am trecut eu pe rosu, portocaliu, verde, bleu...

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Mergi la inceput