Clubul nurorilor (67)
Raspunsuri - Pagina 9

lavinai spune:
fetele v-am pupat!!
sa aveti o dupa amiaza placuta!! eu am plecat la cumparaturi.
Mareea iulie 2006

Nadia1976 spune:
Tocmai am vb. cu surioara mea: din fericire, multumesc lui Dumnezeu, nu e chist osos, ci s-a nascut (!culmea, au descoperit acum, la 4 ani jumate) cu o coasta "despartita" in 2; zic dr. ca e ok, ca nu e nimic grav sau care sa-i afecteze sanatatea in vreun fel.
Cherry, a simtit sora-mea cand i-a facut dus; nu stiu cum nu a simtit pana acum; a zis ca sambata arata mai mult ca o umflatura...
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

Himmelsduft spune:
Nadia, ma bucur ca e tot ok cu nepotica ta.
Somn usor fetelor, ne auzim maine.
Him
Editez, de adormita ce sint.

cherry22 spune:
Neata norici!Lavi, sa fii fericita, iubita,sa ai parte numai de lucruri frumoase!
Cum petreci azi? fata frumoasa
Nadia, ma bucur ca nu este nimic grav cu nepotica ta. Dar, totusi, cum se va rezolva problema cu coasta aia despartita? Ce au zis doctorii?
pup fetele si sa aveti o zi frumoasa ca voi!

Alynutza spune:
'Neatza si de la mine!
Lavi , sa fii fericita, iubita, sa iti dea DD
pe care il astepti cat mai repede, si sa ai bafta mare la licenta (lasa ca trece repede).
Imi permit sa mai urez un "La multi ani" tatalui meu, pentru ca azi este si ziua lui.
Ieri ne-am luat noile buletine si dupa ce-am iesit de la Politie, iubi a vrut musai sa vada sa se convinga ca intr-adevar scria numele lui de familie pe buletinul meu. A fost super mortal .
Acasa n-am reusit sa facem mare lucru, am pus doar noile lustre in sufragerie si am dat gauri pentru rafturile pentru boxe in dormitor, sper sa avem mai mult spor pe weekend.
In rest, o zi buna sa aveti! fetelor, trebuie sa-mi cer scuze, ca aseara m-am luat cu treburi si-am uitat sa ma uit in carticica de ceaiuri pentru voi (acum mi-am amintit). Dar imi pun azi reminder la telefon, ca vad ca-s uituca. Sper sa ma iertati
.
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere

bunicuta spune:
neata si de la mine
LA MULTI ANI !Lavinia sa fii sanatoasa, fericita, multa bafta la licenta si un bb asa cum va doriti.,
petrecere frumoasa.
Alynuta La multi ani si pentru taticul tau sa fie sanatos si sa-i dea DD numai bucurii.
Nadia sanatate multa nepotelei.
o zi buna tuturor

briza_marii spune:
Lavi La multi ani fericiti alaturi de sotiorul tau drag. Multa, multa bafta la licenta si cat mai putine emotii. Sanatate si tot ce iti doresti sa se implineasca!
briza_marii
poze

lavinai spune:
neatza fetele!!
multumesc frumos de urari!!! parca mi s-a induiosit inima
aly, LA MULTI ANI !! tatalului tau!!
cherry, azi nu fac nimik special sau cel putin eu nu am planuit nimik special, petrecerea e maine seara. azi am duc sa ma vopsesc, am duc la nepotzica mea de care mie asa de dor...
dorintele mele cele mai mari de ziua mea sunt : sa fiu sanatoasa ( ca atunci pot sa iau si licenta si sa fac bebe) si sa fiu mereu iubita asa!!! (upss daca le-am spus se mai indeplinesc!! )
Mareea iulie 2006

briza_marii spune:
Scuze Aly, La multi ani si pt taticul tau. Sa iti traiasca si sa fie mereu alaturi de tine, si in curand de ....nepotel/nepotica
briza_marii
poze

Raza de soare spune:
multe
si bafta la licenta, Lavi! Aly, sa fie sanatos tatal tau!
'mneata! fete, a batut Steaua!
Nunta noastra - 3 Iunie 2006