Clubul nurorilor (67)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

mie soacra tot timpul cand imi luam cate o fusta scurta, pantaloni scurti, imi zicea ca bine fac ca doar acuma is tanara si am ce arata .......

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

asa soacra sa tot ai...... si nici macar nu stiu sa o apreciez cum trebuie!!!

fla pe unde umbli??
cherry, ai de lucru?? si eu as avea de invatzat dar azi nu am chjef, nici maine.....de sambata ma apuc...

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Sunt in graba mare, n-am apucat sa citesc dar vreau musai sa urez multi ani fericiti Laviniei.
La multi ani si pt tatal tau Alynutza si sa sti ca nu te-am uitat cu nr de tel, dar Mircea a incercat sa dea de fratele tipului sa il ceara si e de negasit. Azi il mai bat la cap.

tuturor si revin cat pot de repede.

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fla, nu-i bai, ca nu era chiar asa graba mare. Te astept sa revii, poate reusim sa punem la cale intalneala .

Lavi, bine zice soacra ta, are dreptate.

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

fla, multumesc frumos!! ca de obicei esti o scumpa!!!

fetele eu am plecat , am programare la cofor si al manichiura. ne auzim mai spre seara.
va pup pe toate!!!

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

a mea n-a zis nici pas nici macar cand am schimbat total stilul vestimentar al sotzului. Ca ea il imbraca tot cu griuri si bejuri, si el e brunet si-i sta bestial in haine colorate. Ei lasa ca l-am trecut eu pe rosu, portocaliu, verde, bleu...

Iuhuuuuuuuuuuu!...mi-ai inseninat ziua, Aly. asta mi-a amintit de ziua in care (proaspat mutata), i-am facut curat puiului in sifonier. am crezut k moare cand a vazut k ii arunc chilotii luati de ea, d'aia comunisti, c-o dunga alba, una bleumarin sau cu model turcesc . s-o fi vazut cum il intreba "da' ce, o lasi? nu mai ai nevoie de ei, k ia uite, n-au nimic, nu sunt rupti!" aah, imi venea sa mor!

si acum, de fiecare data cand asez la uscat d'aia albi, moderni, comentez, cik ii spun puiului..."bine k ai scapat de aia, k tare urati mai erau...cum naiba i-ai putut purta?"

cat despre haine, tricouri urate rau...n-a mai avut tupeul sa caraie..zicea macar sa le dau de pomana, ceea ce am si facut. iar acum, de ziua lui nu-i mai ia nimic , ii da bani, k sa-i aleg eu.
da' tot mai am de lucrat cu sor'sa... i-a adus de ziua lui un tricou, o "frumusete"
fanna, la asta cu inklzitul nu m-am gandit.. mersic de idee!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

am crezut k moare cand a vazut k ii arunc chilotii luati de ea, d'aia comunisti, c-o dunga alba, una bleumarin sau cu model turcesc . s-o fi vazut cum il intreba "da' ce, o lasi? nu mai ai nevoie de ei, k ia uite, n-au nimic, nu sunt rupti!" aah, imi venea sa mor!

sa fi fost in locul tau il "convingeam" sa si-i arunce el singurel, cu manutza lui, atunci sa-i fi vazut fatza la soacra-ta...

Familionul sotzului s-a dat usor pe brazda, adica daca au vazut ca i-am schimbat paleta coloristica in vestimentatie, au trecut si ei pe culori mai vesele. Ce nu-mi place foarte tare e ca ma suna sa ma intrebe ce sa-i cumpere cu diverse ocazii, si eu cateodata abia am idei pentru mine...

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Parca te si vad, cu parul prins cucui in vf capului aruncand bratul de chiloti . Si la noi a fost faza cu aruncatul, dar la noi au fost ziare de sport!! Avea bubu meu la el in camera un raft intreg de ziare de sport de pe vremea lu mos ion roata, de prin '80 stranse si legate cu sfoara. Eu primul lucru cand m-am mutat i-am zis ca nu pot sa dorm ca miroase a praf si a hartie veche (erau maronii de la vreme). Nu va spun ce figuri a facut socaramea ca stia ca ale sunt sfinte, la ei in casa nimeni nu se atingea de colectia de ziare, dapai sa le mai si arunce. Se inrosise toata la fata si imi zicea ca ce am facut cu ziarele lui. si eu senina i-am spus ca le-a aruncat singur ca miroseau a praf

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

him, am vazut urarea ta pt ziua mea si mi te inchipuiam stand pe vaporas, plimbandu-te pe dunare si trimitand asa o adiere de vant cu miros sarat pana aici in Buc asta prafuit si incins

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by briza_marii

Parca te si vad, cu parul prins cucui in vf capului aruncand bratul de chiloti . Si la noi a fost faza cu aruncatul, dar la noi au fost ziare de sport!!

asa si eram! si faza cu revistele cu (al meu nu le are cu sportu'...doar asa, rar, cate un meci important, k ala de-aseara) e alta poveste...si alt motiv de ras..

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput