Clubul nurorilor (67)
Raspunsuri - Pagina 12

bunicuta spune:
Ca sa va amuzati
De ce varsa blondele apa pe computer
Ca sa navigheze pe Internet
De ce umbla 3 politisti si un caine pe strada
Ca sa aiba 12 clase si o limba straina
Cica la politisti are loc un examen de promovare
Un subofiter se agita si afla ca la examen intrebarea este cine a scris Luceafarul.Se agita sa afle dar nu reuseste si se duce la sublocotenent
Dom sublocotenent am o intrebare
-cine a scris Luceafarul
-Ba, nu stiu
Se duce la colonel
Aceeasi intrebare
-Ba, nu stiu dar am un prieten profesor de liceu ... intreaba si afla ca Eminescu
Ii spune politistului si acesta ca sa nu uite scrie pe un biletel si-l baga in pantof.
La examen este intrebat , si fericit scoate biletelul din pantof si raspunde:
-CLUJEANA S.A.

briza_marii spune:
quote:
Originally posted by bunicuta
sunt doar glumite nu vreau sa supar nici blondele nici politistii.
o perioada si eu am avut suvite bolnde si sotul meu imi zicea ca mi-a iesit mintea prin par, dar sincer eu nu m-as supara sa fiu bolnda si sa aud bancuri cu blonde (la fel si cand aud bancuri cu ingineri). Iar politisti sigur nu avem pe aici pe forum, poate doar niscaiva spioni

Fetelor ce ma fac, ca deja mi-am facut a doua cafea si tot nu ma pot concentra la ce am de munca. Ba mai mult, m-a amuzat asa de tare imaginea cu Razuca aruncadn chilotii lu' puiu incat am inceput sa rad cu lacrimi spre surpinderea sefului meu, care se tot uita mirat la mine
briza_marii
poze

bunicuta spune:
Briza esti draguta dar m-am gandit sa nu supar pe cineva- am vrut doar sa va amuzati-
pentru ca plec va doresc o dupa-amiaza frumoasa.
Si Briza spor la munca-poate isi face efectul cafeaua bauta.- fetele si inca odata LA MULTI ANI -pentru Lavinia si tatal Alynutei.

cherry22 spune:
Buni
Lavi, te-ai facut gigea?
Fla, esti musafiricioasa?
Briza, zici ca avem spioni printre noi? Pai, ce e rau in asta, apelam la ei sa ne spioneze soacrele Ce ziceti? Asa mai aflam si noi una, alta despre socroseniile noastre
Cate o spinilor din partea mea
pup fetele

Alynutza spune:
bunicuta, dupa-masa frumoasa si tie!
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere

cherry22 spune:
Aly, La Multi Ani tatalui tau! Sa fie sanatos si sa se bucure de viata inca 100 de ani!

Alynutza spune:
Cherry, multumesc
Azi o sa trecem si pe la soacra-mea, sa vedem cu mai e cu mana.
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere

impreuna spune:
N-am musafiri dragutelor, ci mult de lucru in gospodarie
Azi am umblat sa le scot poze si neamurilor sotului k sa nu mai aud "cantece" si sa fiu cu inima impacata ca nu mai ies discutii.
Ieri mi-a adus sotul un tel. frumos, cica prima surpriza de ziua mea
Apropo de imbracaminte si soacra-mea comenteaza. Si de freza, ca sunt cu suvite blonde (buni, nici eu nu ma supar ca n-am de ce, nici chiar dc eram politista blonda, si mai sunt si de langa Clujana:)))) si mi-ar prinde bine sa nu-mi mai fac, ca imi ard parul si raman cheala
Inclusiv la nunta a comentat ca o vecina a avut la nunta o rochie mult mai frumoasa decat cea pe care mi-o cumparasem, ca avem cam aceeasi masura si am putea-o ruga sa mi-o imprumute. Asta dupa ce facusem un drum la BUc. si mi-am cumparat o rochie care mi-a placut mult. Noroc cu maica-mea ca a avut rabdare sa ii explice ce si cum, ca altfel o
Va pupez, am vrut sa zic mai multe dar am mintea scurta la ora asta. dc e cazul, revin:)
Fla (sotie si mamica fericita)

Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by briza_marii
nu ma pot concentra la ce am de munca. Ba mai mult, m-a amuzat asa de tare imaginea cu Razuca aruncadn chilotii lu' puiu incat am inceput sa rad cu lacrimi
da' ce rad eu acuma...

(de ce nu exista emoti ala cu rad cu lacrimi?

edit: pup fetele si pe Briza-n mod special..fatoooo, ma omori!
Nunta noastra - 3 Iunie 2006