Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 4
dolores spune:
chinico si aelita, va multumesc din suflet pentru incurajari si pentru ca nu mi-ati sarit in cap....
mai stiti ceva de alex, dandusa,aka, cuscra cleo, ruxandra_sb, cristina, fatima...etc etc etc??????????
dolores 25+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.
Laura13 spune:
Cu toata nebuneala am uitat sa schimb samnatura. Am mai crescut cu o saptamana INTREAGA!!!!!!!!!!
Laura si bebe strumf 28+
alexandra_25 spune:
Buna dimineata fetelor......eu sunt bine....dolores...multumesc de intrebare.......va citesc de dimineata dar nu am avut timp sa va raspund.....azi e zi de audiente si e jale pe aici.....atata aglomeratie....
Azi ar trebui sa am o zi fericita dar se pare ca serviciul ma streseaza asa de tare ca nu ma pot bucura.....
Oamenii astia nu inteleg ca eu nu am putere sa-i ajut......nu depinde de mine mersul in primarie.....dar lasa ca trece....asa a fost si vineri,si ieri si azi si speram sa se remedieze dar se pare ca e din ce in ce mai rau.....ca ma enervez si imi iau un concediu medical si ii las balta.......si asa mai am putin pana la prenatal....
Va pupic pe toate si revin mai tarziu......
alexandra 28 + cu
poze
Dbunny spune:
Imi inghesui si eu burtoku printre voi ca sa ma dau mare cu rezultatele de la eco de aseara...am vazut BB. De 3 ori o trebuit medicu sa-i incercuiasca putzuloiul ca eu tot nu mi-am dat seama. am vazut rinichii, inimioara, toate arteriile posibile, osutele picioarele, mainilor, chiar si vezica! I-am vazut mutritza dulce, cu nasuc mare ca a lu tati , ecografia nu era 3D asa ca... ne facem ca n-am vazut nimic nu care cumva sa se supere BB pe noi. Cica toate merg pe roate, cupilu-i in grafic, avem 900 de grame. Placenta e bine, lichidu amniotic e bine. deci..pe cai ca se filmeaza !!
Cat despre tema zilei: prietena mea a nascut acum 3 sapt la 41 sapt+ 5 zile, medicii aici nu-ti induc nimic...zic ca pana la 42 de sapt ii normal sa duci...dar saraca amica mea... ultimele 2 saptamani nu mai avea stare, mai ales cu caldura asta, cu zgarciuri la picioare, cu maini umflate, cu burtoi pan la nas, nopti nedormite... of of of... si acum bb- Romeo (nume original i-o pus ehhh?) are colici, colicul lactantului care cica dureaza pana pe la 3 luni...deci...alte 3 luni de nopti nedormite.
Eu ma tot gandesc...avand in vedere ca bebica al meu a situat cam jos... ca poate se grabeste unpica...si iasa pe la 38 -39 de sapt...cioara malai viseaza
merg sa va vad pozicile voaste sh-apoi mai vb.
Pup guliile
Dbunny26+5 cu Logan, Daniel, Enrique....sau Alejandro in burtika..
melinda25 spune:
Buna mamicutelor,
am intrat doar sa le spun LA MULTI ANI lui Alexandra si Cipi!!!!!
Va doresc multa multa sanatate, fericire, bebelusi frumosi si sanmatosi!!!
Melinda 25+ Dominik
luly spune:
La multi ani, Alexandra . Sa fii fericita, sanatoasa , sa tii se indeplineasca toate dorintele si sa ai un bb asa cum iti doresti. Petrecere frumoasa
Luly 24s cu si Diana (04.12.2003)
dolores spune:
alex si cipi la multi ani mamicutelor frumoase, sa dati nastere unor copii sanatosi, frumosi si destepti..si nu in ultimul rand norocosi...va pup si sa fiti fericite si sa ramaneti la fel de frumoase....
dolores 25+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.
adinazot spune:
ALEX,CIPI va doresc LA multi Ani,fericiti si cu bb sanatosi si frumosi!!!
Adina 27+Alessia
poze
Adina diverse
Laura13 spune:
Alexandra si Cipi sa va dea DD, bebelusi sanatosi, frumosi si cuminti! Multa sanatate, fericire, bucurii si tot tot tot ce va doriti!!!!!!!!!!!!!
Si multiiiiiiii
Laura si bebe strumf 28+
roxana c. spune:
ALEXANDRA si CIPI, LA MULTI ANI , tot ce va doriti sa se implineasca, sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi.
CHINICO, cel mai bine este sa te duci sa faci analiza ptr listeria si te vei linisti. Nu te mai gandi aiurea ca pun batul pe tine, ai auzit?
Voi ce stiti in legatura cu imunitatea care ti-o da listeria? Stiam ca cica da imunitate, iar in urma cu putin timp am gasit pe-aici, pe forum ca totusi nu da imunitate. Hai ca ma zbarlesc la Chinico si incep eu
Dolores, am uitat sa-ti spun ieri, dar mi s-a facut pielea gainii cand citeam cele scrise de tine, iar azi-noapte m-am trezit sa ma duc ...stiti voi, (unde ma duc de 2-3 ori pe noapte), si-mi era frica sa ma uit spre geam
Dbunny, ma bucur ca totu-i OK si ca i-ai vazut si prelungitorul. Sa stii ca ma gandesc si eu cu putina teama ca daca atunci cand voi merge la eco nu va mai fi prelungitorul acolo? Dar totusi 3 doctori mi-au confirmat ca este, dar de-atunci a trecut o luna si ceva....cate nu se pot intampla intr-o luna
Roxana26+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)