Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Melinda.....tie iti dau 100000000 de ....deja eram asa de ...ca-mi venea sa ....a-ti uitat de mine.........multumesc melinda pentru urari....si eu iti doresc tie la fel....sa avem o sarcina usoara si bebei sanatosi....

alexandra 28 + cu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

roxana c. scuza-ma dar chiar m-ai facut sa rad.....rad cu hohote..mii de scuze dar ai fost haioasa rau.....si imi pare rau ca am bagat frica in voi..nu asta a fost intentia mea si nu stiu daca te consoleaza cu ceva...dar si mie mi-a fost frica sa ma trezesc sa fac pishu..si mi-am trezit sotul de data asta...

dolores 25+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.

Mergi la inceput

alex cum sa uitam de tine..dar cineva trebuia sa dea tonul nu..indiferent cine ar fi fost si la ce ora..nu mai fi supi.....este ziua ta si trebuie sa fii cea mai fericita...eu sunt asa de stresata cu vedeniile mele incat sunt pe alta planeta, dar asta nu inseamna ca te-am uitat....multi pupici

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis spune:

alexandra si cipi tot ceea ca va doriti sa se implineasca, sa aveti parte numai de bucurii, bebei sanatosi si frumosi.

in legatura cu tema zilei eu nu stiu ce sa zic, cred ca e o problema pe care o va hotari medicul, daca el spune ca e necesara inducerea nu cred ca as putea sa il contrazic, doar stie el mai bine ca mine.Ce va fi va fi.

moni 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

vezi am scris mesajul ala inainte de a vedea ca de fapt nu a-ti uitat de mine................multumesc....roxana,laura,adinazot,dolores,luly....pentru urari....cred ca nu o sa mai apuc sa intru.....e o furtuna afara.....

alexandra 28 + cu
poze

Mergi la inceput

furtuna???????????aici e soare..nu e la fel de cald dar tot e soare

quote:
Originally posted by alexandra_25

vezi am scris mesajul ala inainte de a vedea ca de fapt nu a-ti uitat de mine................multumesc....roxana,laura,adinazot,dolores,luly....pentru urari....cred ca nu o sa mai apuc sa intru.....e o furtuna afara.....

alexandra 28 + cu
poze

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Dolores, stai linistita, asta-i adevarul, n-ai vazut si cu mainile amortite, si cu alte probleme, e suficient sa apara la una, ca dupa aia se tine lant la toate. Cred ca forumu-i de vina, bata-l vina!

Vreau sa va rog si eu ceva: sotia varului meu, cel la care-am fost la nunta acum o luna, e , si se lupta cu greturi d-alea adevarate, nu poate manca decat biscuiti, altceva nu-i intra. S-a programat la ginecolog abia miercuri, pana atunci m-a intrebat pe mine ce am luat ptr greturi, dar eu stiu numai de Gassex, care in cazul meu n-a avut niciun efect. I-am spus de biscuite luat pe stomacul gol, pana sa se dea jos din pat, tot pe la voi am auzit, dar altceva mai stiti? Ca-i mult de cand ma plangeam si eu de greturi, nu mai stiu.Maica-sa si bunica-sa, au "incurajat-o" spunandu-i ca amandoua au avut sarcini toxice si pana la 4 luni s-au luptat cu greturi, dar ce greturi....Si saraca de-abia a facut testul cu cele 2 liniute, deci are 5-6 sapt, va dati seama cand a auzit ca pana in luna a 4-a....s-a ingalbenit la fata

Roxana26+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare burtici

Am mai crescut si noi cu o sapt,suntem mai mare acum
Ne pregatim pt mai tarziu cand vom merge la ecografie sa vedem cum sta treaba pe acolo prin burtica

Alexandra,Cipi -si multi multi nastere usoara

In Iasi si e racoare afara

V-am pupat

bamboletta 28+ bebelina
"poze"

Mergi la inceput

roxana eu nu am luat nimic pentru greturi desi au fost puternice..doar ca nu am varsat...am mancat lamaie si mi-am facut limonada...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

La Multi Ani Alexandra_25 si Cipi_13!!!!!!!!!!!!!
Numai bucurii, sanatate si impliniri!!!!!!!!

Pupici

Ana 29+ cu

Mergi la inceput