Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

fetele mele dragi am facut greseala sa ma uit pe suplimentul de jurnalul national....doamne ce mancaruri
ce logoree am si am mai monopolizat si forumul asta..si ce?macar sa ramanem pe prima pagina..

dolores 25+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Ama.lia stai linistita. Si mie mi s-a spus ca am lichid in exces, de aceea burtica e cam mare, dar nu e nimic rau, grav, etc. Se regleaza pe parcurs. Cel putin mie asa mi s-a spus. Daca ai alte informatii da si mie....

Laura si bebe strumf 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Lavinia daca chiar vrei fotoliu balansoar, am vazut la Sortem (cand cautam mobila pentru casa mea cea noua ), la iesirea din pasajul Pacurari, nu este foarte scump (parca 1.5mil)si era chiar fainut.

Laura si bebe strumf 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Noi stam la casa si ni s-a mai intamplat sa gasim intrusi,de asta mi-a fost mai mult frica.Eu m-am dus usurel la usa camerei si am incuiat-o sa nu auda sotul si sa rada de mine ca sunt fricoasa.
Nu te simti vinovata..suntem aici ca sa ne sustinem si sa oferim un umar celorlalte,nu?
iri si Moni sunt in Costinesti, si fac plaja,mananca si ies seara.Nu m-am uitat cap coada,am prins faza asta,cand a vorbit cu nu stiu ce instructor de fittnes sa pregateasca pt moni exercitii speciale de graviduta ,dupa care a luat ea telefonul si a dat directive mai precise.Oricum Iri e topit se vede pe fata lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Amalia pe mine m-au intrebat ambii, adica si dr gineco si dr de familie daca ma simt bine si daca am nevoie de concediu medical sau macar program redus. Medicul de familie chiar a insistat sa nu ma chinui (pe mine ma apuca durerile de spate groaznic dupa ora 2 de la statul pe scaun) si daca simt nevoia trebuie doar sa-i dau un telefon si el imi pregateste adeverinta si mi-o si trimite la birou
Leyla 24+

quote:
Originally posted by ama.lia

Buna dimineata burticute!

Stiti cumva cum se face hartia prin care medicul recomanda scurtarea programului de lucru al gravidei la 6 ore? si daca trebuie sa o dea medicul de familie sau ginecologul?

Amalia 25+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Multumesc Laura,pe net gasisem numai de la 5 mil in sus.
Si eu stiam ca nasol e sa nu ai lichid suficient.Care e problema daca ar fi prea mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Laura, esti tare draguta...multumim...stiam si am si specificat asta in fiecare mesaj, ca administrarea de globulina anti-D se face doar in cazul in care copilasul este pozitiv...Nu am inteles ce ai vrut sa spui prin: "Pentru persoanele cu incompatibilitate de Rh se face vaccinul in timpul sarcinii doar daca apare Rh pozitiv."...probabil ai vrut sa spui ca vaccinul se face doar daca la dozare apare ca dezvolti anticorpi...aici bineinteles ca ne referim la sapt. 28...daca dezvolti anticorpi in sarcina...vaccinul e degeaba... nu stiu si nici nu vreau sa ma gandesc ce ar insemna asta! Globulina administrata in sapt 28 te fereste timp de 12 saptamani de acesti anticorpi pe care ai putea sa-i dezvolti pana la sfarsitul sarcinii...Asa...inca o intrebrae: Am citit undeva ca de fapt nu trebuie sa platim acest vaccin dupa nastere...medicul curant ar trebui sa se ocupe de hartogaria necesara si sa-l administreze GRATUIT!! Ce ziceti de asta??? Cunosc si caz in care nu s-a platit niciun leu...oare ce lege/directiva sau altceva specifica acest lucru ca sa stiu sa le-o bag sub nas in cazul in care fac figuri???!!!!
Laura, despre Mg nu stiu ce sa-ti zic...de ce nu dai un tel la medic sa-l intrebi? -ici

Oana 22+ cu Denis Cristian
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Of, mai e cineva care sa se "laude" ca la 24 de saptamini nu a pus nici un kil in plus?
De fapt am gust amar in gura permanent si asta imi anihilieaza orice pofta de mincare...Daa o tin tot asa...
Ieri am facut si o indigestie si ( de la ceapa cruda, probabil) asa ca la toata greata s-au mai adaugat si diaree, dureri de cap, un soi de criza de bila, nu stiu ce sa mai iau/fac etc..

tare ma simt depasita si mai am aprope 4 luni...

Ruxandra cu bb TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

lavinia.Pdaca tu te gandesti asa ca la 35 va fi doa rin clasa 1......eu ce sa ma gandesc ?? cand va fi copilul meu adolescent eu sunt f aproape de pensie:(( ?? chiar m-am uitat la pozele din album si toate sunte-ti asa de tinerele si frumusele :) chiar vroiam sa va spun asta odata si odata :) asta este adevarul .... dar totul se intampla cu un scop ! asta stiu sigur !
pupici
D25+

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Mersi Madaluta pt info. Sper sa ajung si eu pe acolo sa ma uit, dar nu stiu cand o sa-mi fac timp. Cadita nu cred ca mai iau pt ca o am pe cea de la Diana.
Nasol cu musafirii. Eu (de fapt sotul ca el are prieteni si neamuri prin tara) i-am lasat sa inteleaga ca anul asta nu prea e loc de ei. Si chiar nu as putea sa fac fata la serviciu + copil mic(Diana)+bb in burta +casa. Doar socrii o sa vina prin sept., dar ei sunt destul de intelegatori si nu ma solicita prea mult.

Lavinia nu e nici un secret. Eu am mai pus poze, doar ca prefer sa le tin in albumul personal. Uite
aici sunt niste poze mai recente.

Pupici la burtici

Luly 24s cu si Diana (04.12.2003)

Mergi la inceput