Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

da, asa e. imi pare rau..tot inainte sa fie bine...o sa avem timp sa tot iesim si cu bebe si in afara de asta e bine ca are cine sa te ajute. te pup si ai grija de tine

quote:
Originally posted by adinazot

Dolores,zic ca nu ma pot misca pt ca eu trebuie sa stau mult in pat,situatia mea e mai delicata,eu am mai tot scris despre ea,am colul scurt si intredeschis la exterior si nu imi permit sa fac nici un fel de efort.TRebuie sa ramana asa cat mai mult si sa nu se deschida mai tare ca atunci e nasol.Asa ca nu am mai iesit din casa de 6 luni decat la doctor.Imi e dor si mie sa ma plimb pe la magazine sa fac una alta,dar inca vreo 2 luni jumate nu oi muri.

Adina 27+Alessia

poze
Adina diverse

dolores 25+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.

Mergi la inceput

asiza eu am luat sterilizator si ca voi alapta si ca nu voi alapta....dupa catev aluni bebe va bea ceai, suculetz de fructe si altele...si de ce sa nu-mi usurez munca, viata

lavinia gasesti rapuns la intrebarea ta...in mesajele anterioare..pana la urma ce e rau in asta??? mie mi s-a parut potrivit cu multe sau cu putine....de dus inapoi nu-l mai duc..asa ca veronici poate veni la mine cu biberoanele pentru cei 2 bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Dolores,nu am vrut sa te supar.Am glumit,doar,era de inteles ca nu vei folosi chiar 8.Imi cer scuze daca a sunat a persiflare.Normal ca e foarte bine ca ti-ai luat, si iti vom da dreptate dupa ce vom avea bebeii.
Inca o data scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Asiza,eu nu consider ca esti egoista ,doar ca fiecare se adapteaza la situatie.Eu deja m-am obisnuit ,mai ales ca stiam ce ma asteapta dinainte de a ramane gravida.
Si mie imi amortesc mainile,am tot felul de dureri,constipatie,hemoroid...dar astea sunt nimic,nici nu le mai bag in seama,stiu doar ca sunt normale in sarcina si le iau asa cum vin...Sper numai ca rezultatul final sa fie unul fericit.
Dolores

Adina 27+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

lavinia cred ca sunt exagerata uneori....normal ca a fost o gluma..si mai ales ca suntem de atata timp imreuna pe forum si nu are ce sa caute rautatea intre noi...cred ca sunt eu prea sensibila acum..te pup...si inca ceva..daca tot am spatiu pt 8 biberoane te astept si pe tine la mine

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

salutare!
Va scriu si eu pe fuga intre doua serii de musafiri...Of abia astept sa se termine vara k sa scap si eu de musafiri.Pana anul acesta nu ma deranjau, ci chiar imi faceau placere, dar acum eu cred k ar fi trebuit sa isi dea seama k imi este mult mai greu sa ii primesc si sa ma ocup de ei... Si pe deasupra nici nu ma pot apuca de amenajarea dormitorului lui bb caci as face santier in tot apartamentul si ne-ar fi si mai greu... Cand citesc k v-ati apucat deja de cumparaturi , iar eu inca nu am facut nimic, nimic....ma apuca pandaliile, eu care eram asa nerabdatoare sa cumpar totul.Mai am destul timp si de-acum inainte, dar as fi vrut sa vad mai rpede amenajat dormitorul si apoi sa incep cu celelalte lucrusoare.
Iuly: parca tu intrebai unde se gasesc in C-ta bureti pt cadita lui bb.Eu am vazut in 2 magazine :unul pe Stefan cel Mare vis a vis de Altex(Tomi, Toni-nu am retinut exact numele magazinului)si in altul undeva intre Cecul mare si magazinul Antoniadi.Aici avea o cadita cu tot cu acest antiderapant si costau cam 1,2 mil.
Asiza: Am vazut k intrebai de o lista a analizelor ce trebuiesc repetate. Uite mie ce mi-a prescris medicul:
-hemoleucograma
-APTT
-glicemie
-uree
-TGP
-Ca ionic
-sumar de urina
-urocultura
Ceea ce nu stiu eu si as vrea sa intreb fetele ,este daca le-au mai fost recomandate si altele si in ce saptamana sau luna trebuiesc ele facute. Mie dr mi-a zis k la urmatorul control sa vin cu rezultetele, dar din cate am citit eu , aceste analize se fac incepand cu luna a 7-a, iar eu nu voi intra in 7 luni pana atunci.

Si in legatura cu alaptatul voiam sa va intreb ceva: oare sunt metode sau anumite alimente pe care trebuie sa le consumam acum k sa avem lapte dupa ce nastem? Oare de ce anume depinde laptele matern, caci eu imi doresc din tot sufletul sa alaptez natural si sa nu ma chinui cu biberoane si strerilizatoare.La ce sani am, ar fi mare pacat sa nu am si lapte, desi stiu k nu e direct proportionala cantitatea laptelui cu marimea sanilor...
Va pup si va las, desi as mai vrea sa scriu, dar se apropie venirea musafirilor si tb sa termin pregatirile...Nu stiu cand va mai pot citi caci pleca tocmai duminica...

Madalina 23+
cuburtika aferenta,

Mergi la inceput

Aseara i-am vazut pe columbei vreun sfert de ora.Si zicea Iri ca Monica ar fi in luna a 4a.Nu ar fi trebuit sa aiba o burtica mai serioasa?
Am realizat ca o invidiez putin ca la 19 ani va avea un bebe.Cand va avea 35 el e deja adolescent.Ce fain.La mine va fi abia in clasa I.Ata ete, sanatosi sa fim.

lavinia 26

Mergi la inceput

Dolores,as fi venit eu si acuma,sa te iau de manuta noaptea si sa merem la fereastra aia.Aseara, am auzit si noi un zgomot si nu stim ce a fost si m-am gandit la tine .

Mergi la inceput

chiar...sa stii ca eu de multe ori prefer sa ma uit la emisiuni idioate (asa le numesc unii) in locul stirilor de la ora 17 sau 19...alea nu sunt informatii..pana mea..numai crime, violuri, incendii, furtuni etc etc...decat sa ma indispun mai bine ma uit la prostanaca de moni si iri...aseara am pierdut emisiunea...ce mai ziceau ? cum se mai comportau? dar emisiunea tablou de nunta urmareste cineva??si p-asta am pierdut-o..imi povesteste si mie cineva??

lavi doamne ma simt vinovata ca v-am povestit ca uite acum parca fiecare aude cate ceva.....cred ca te-ai speriat nu???si eu as vrea sa vii si sa-ti arat ce si cum cu fereastra aia...oricum daca vreodata ai drum prin bucuresti sper ca nu ocolesti sterilizatorul si sa vii cu biberoanele te pup

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Salut fetele!
Ma bag si eu in seama cu vaccinul. Pentru persoanele cu incompatibilitate de Rh se face vaccinul in timpul sarcinii doar daca apare Rh pozitiv. Daca analizele sunt OK, atunci, dupa nastere, se face vaccinul, dar numai daca bebelusul are RH pozitiv. Daca bebelusul are Rh negativ ca si mama nu este necesar nici un vaccin. Stiu sigur pentru ca sora mea a fost in aceeasi situatie, fetita ei are Rh negativ si nu a fost nevoie de nici un vaccin. Cat despre cel antitetanos si eu stiu ca se face in luna 7, la doctorul de familie.
Acu' am si eu nevoie de lamuriri. Stiti cumva daca pot sa iau magneziu fara indicatii speciale de la doctor? Ca am niste carcei noaptea de imi vine sa mor. Am avut unul pe la 5 dim, si chiar si acum abia merg si ma doare piciorul.
Hai pupici, ca deja am scris prea mult!

Laura si bebe strumf 28+

Mergi la inceput