Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 18
dolores spune:
sa va mai dau ultimele noutati...dimineatza mi-am facut comanda de pe un site la urmatoarele lucruri: termometru digital cu varf flexibil, aspirator nazal, costumas, pantaloni cu botos si camasutza (ei le numesc pieptarash) si tot azi le primesc acasa..si preturile sunt destul de bune...daca va intereseaza va dau site-ul pe pm..pupicei
dolores 25+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.
Laura13 spune:
Asiza ai inteles perfect ce vroiam sa spun. Cat despre plata... nu stiu. Dar voi intreba.-ici si tie!
Laura si bebe strumf 28+
asiza spune:
Ruxmax, TREBUIE sa fii tare, nu te poti lasa coplesita...cum ti-au mai iesit analizele? Ai mai fost la medic? Nu mi se pare normal ca la 24 de saptamani sa nu fi pus niciun kg...nu vreau sa te sperii..Probabil te-ai cam saturat de medici, dar te rog eu du-te la medic, du-te la 2,3 sa vezi ce zic despre starea ta...si asculta-i...hai cu vesti. Eu iti tin pumnii...
Iuly, tare dulcica Diana ta!!! Pozele sunt absolut superbe!
Oana 22+ cu Denis Cristian
poze
asiza spune:
quote:
Originally posted by dolores
sa va mai dau ultimele noutati...dimineatza mi-am facut comanda de pe un site la urmatoarele lucruri: termometru digital cu varf flexibil, aspirator nazal, costumas, pantaloni cu botos si camasutza (ei le numesc pieptarash) si tot azi le primesc acasa..si preturile sunt destul de bune...daca va intereseaza va dau site-ul pe pm..pupicei
poze
Da, da...eu vreau site-ul...
Oana 22+ cu Denis Cristian
poze
luly spune:
Mersi Lavinia pt urari. Intr-adevar ne-a adus multe bucurii si suntem topiti dupa ea. Probabil si de-aia e un pic rasfatata. Sa vedem insa cum o sa fie dupa ce vine surioara.
La fel de multe bucurii si impliniri iti doresc sa-ti aduca si tie bb.
Dolores tu chiar esti sadica cu suplimentul cu mancarica
Luly 24s cu si Diana (04.12.2003)
dolores spune:
asiza trimis pm
poze
dolores spune:
cred....dar la ce te-ai mai uitat..ca doar am specificat ca am facut greseala sa ma uit la acel supliment..na ca acum salivam amandoua
quote:
Originally posted by luly
Mersi Lavinia pt urari. Intr-adevar ne-a adus multe bucurii si suntem topiti dupa ea. Probabil si de-aia e un pic rasfatata. Sa vedem insa cum o sa fie dupa ce vine surioara.
La fel de multe bucurii si impliniri iti doresc sa-ti aduca si tie bb.
Dolores tu chiar esti sadica cu suplimentul cu mancarica
poze
luly spune:
Dolores m-am uitat doar pe la colegele noastre de pe DC de la bucatarie. Au cateva niste poze cu prajiturele de chiar .
Plus ca iar am senzatia aia idioata ca as manca ceva bun si nu stiu ce. Ma apuca din cand in cand dar inca nu i-am gasit rezolvarea.
saryta spune:
luly foarte scumpele si tu si aia mica sa va traiasca.Si eu imi doresc o fetita bruneta dar o sa vedem pina acu ambele sunt blonde ca mine poate data asta va iesi bruneta sper.
Mariana - 26+ cu ANTONIA
Mamicuta de printese -ANDRA si SARA