Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

Leyla, multumesc, o sa vedem acum s-au dus ai mei sa vorbeasca cu medicul de familie, sa vedem ce zice. dr. mei gineco vine din concediu abia peste 1-2 saptamani! nu credeam ca imi va lipsi...
Laura, eu am citit despre lichidul in exces si in 50% din cazuri nu e nimic, poate chiar e o chestie trecatoare, dar poate fi nasol pt bb in unele cazuri, poate sa fie cauza nasterii premature, si altele. oricum, se recomanda cat mai mult repaos si odihna, iar eu stau la serviciu pe scaun cel putin 9 ore, plus drumul inca o ora si ceva pe zi... imi ramane putin timp de odihna.

Miro si eu am citit dar nu mai stiu exact unde, dar acum uite citat din: HOTARARE nr. 537 din 7 aprilie 2004 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 96/2003 privind protectia maternitatii la locurile de munca

ART. 13

(1) Daca in urma efectuarii controalelor medicale periodice se constata modificari ale starii de sanatate a salariatei, in conditiile in care buletinele de analiza dovedesc ca nu au existat depasiri ale valorilor limita de expunere profesionala la agenti in cadrul locului de munca al salariatei, atunci angajatorul va aplica prevederile art. 9 din ordonanta de urgenta, la recomandarea medicului de medicina muncii sau a medicului de familie, cu mentinerea veniturilor salariale.

(2) Angajatorul va aplica prevederile art. 9 si, dupa caz, prevederile art. 10 din ordonanta de urgenta in cazul salariatelor care se incadreaza la art. 14 din ordonanta de urgenta

Va
Amalia 25+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

luly si mie mi se intampla de foarte multe ori sa am senzatia aia ca as manca ceva si nu stiu ce....frumoase poze

dolores 25+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avdanaarhire spune:

Salut din nou toate fetele.
Si mai ales iesencele. Abia m-am intors dupa 3 saptamini de concediu, nu am reusit sa citesc tot, dar recuperez. Sper sa ne auzim mai des ...
Bebelina mea Celeste Maria e bine, loveste puternic in burtica, si avem intilnire la echo cu ea dupa 01 sept. Nu mai e chiar atit de mult.
Intreba cineva de greutatea in sarcina. Vorba lui Creanga,"nu stiu altii cum sunt"... dar eu am 25 de saptamini de sarcina si am us doar 3,5 kg. Nu stiu daca o fi chiar asa de rau, pentru ca eu ma simt excelent, am un tonus foarte bun si chiar chef de munca...Oricum iau zilnic fier si Elevit.

Dana 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Saryta mersi, dar sa stii ca Diana nu e bruneta, ci satena, seamana cu taica-su. Cand am nascut-o avea parul negru ca mine, dar dupa cateva zile i s-a deschis. Sper ca bb2 sa semene mai mult cu mine, pt ca la Diana contributia mea nu prea se vede .
Sa-ti traiasca si tie fetitele, sunt niste scumpe. Andra e deja domnisorica, iar Sara e dementiala. Ce "colacei" frumosi avea ea cand era bb. Cam asa am avut si noi, dar acum ne-am mai inaltat si am scapat de ei.

Luly 24s cu si Diana (04.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare burtici

Ne-a facut si noua tati desen pe burtica am pus poze in albumul funny burtik dar si in albumul meu le gasiti voi

Marcelac -asa este ai dreptate intr-un fel,dar ce sa fac asteptam asa cu nerabdare momentulca am fost f.suparici,da acuma mi-a trecut

Dolores -fain sterilizatorul tau,cat ai dat pe el? Eu mi-am luat din ala pt microunde,dar vad ca voi ziceti ca nu e bun ca ar fi cancerigen acuma nu stiu ce sa fac ,cred ca o sa cumpar si eu din asta electric,f faine pozele imi place mult lenjeria pt patut

Avdanaarhire -bine ai revenit ,in privinta kg de acum inainte o sa incepi sa pui

Ma duc sa pap ceva ca mi-ati facut pofta de ceva bun

pupici pe burtici

bamboletta 28+ bebelina
"poze"

Mergi la inceput

bamboletta, am dat 1.300.000..ma bucur ca-ti plac pozele cu ce am cumparat pana acum. te pup si sa ai pofta. fug la albumul cu poze sa-ti vad funny burtik

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

la 23 de sapt aveam luate doar 3 kg , dar bebe era ok, intre timp am mai pus 1 kg intr-o saptamana. oricum, m-a complimentat ieri muncitorul cu termopanul ca nu par insarcinata si se uita neincrezator cand ii explicam ca de craciun facem poze cu bebe langa brad.

cat despre copilul monicai si al lui iri, sincer nu cred ca o sa aiba parte de atata dragoste si atentie din partea parintilor cum vor avea copiii nostri. ca va avea de toate, de acord, dar nu o vad pe monica renuntand la modelling sau la un shopping pt a sta cu copilul, ci mai degraba il vor lasa cu bona. s-ar putea la fel de bine sa ma insel, si atunci bravo lor, dar parca slabe sperante...

chris 24+ alexandra

Mergi la inceput

ce frumoase sunt pozele..iar funny burticul e super...eu sunt innebunita dupa tweety ...frumoase frumoase

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Dolores,si eu vreu site-ul

Adina 27+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Dolores - mersi

bamboletta 28+ bebelina
"poze"

Mergi la inceput