Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 10
leyla spune:
Aziza,
Ce e drept mie doctora mi-a explicat doua "teorii", una cum zice "la carte" adica varianta asta cu facutul indiferent daca ies sau nu anticorpi si cealalta care depinde de "practica" fiecarui medic. Eu am vrut sa fie indiferent de rezultat asa ca a contribuit un pic si parerea mea.
Leyla 24+
[quote]Originally posted by asiza
Leyla, Desiree, deci voi faceti vaccinul la 28 saptamani! Bineinteles ca, asa cum v-am mai spus, si eu imi fac dozarea de anticorpi la fiecare 8 saptamani, insa medicul mi-a spus ca daca nu dezvolti anticorpi pana la 28 sapt, e prea putin probabil sa mai dezvolti pana la capat...si ca n-are rost sa facem vaccinul...nici surioara mea nu l-a facut decat dupa nastere...DA, Desiree, dupa nastere e obligatoriu, pentru ca daca copilul e RH pozitiv sigur dezvolti anticorpi; eu stiu ca nu se inlocuiesc unul pe altul...Timp de 72 de ore dupa nastere neaparat sa-l faceti!!!!
asiza spune:
Danita, unde ziceai ca ai pus poze???? Ca am "sapat" adanc si n-am gasit nimic...
Leyla
Saryta, cu nr de tel am zis sa facem o listuta in care sa trecem numerele noastre, just in case...daca una naste si sotul vine acasa si n-are chef sa le spuna alorlalte, atunci respectiva trimite din spital un sms alteia si uite asa sa ne anuntam in timp util...asta ar fi o varianta...si apoi...cine stie...nu e obligatoriu, da nr de tel cine vrea...
Oana 22+ cu Denis Cristian
poze
dolores spune:
asta nu cred ca e cu ultrasunete..stiu sigur ca e cu termostat
quote:
Originally posted by danita
dolores eu am vazut unul cu ultrasunete daia intrebam inca nu am aflat reactii despre el .
D
BeBelusca
dolores 25+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.
dolores spune:
va place cum canta cleopatra stratan???ce scumpa e...chiar acum ascult melodia "ghita"
poze
atudor spune:
Fetelor am avut toata ziua probleme cu netul, abia acum am reusit sa intru. Am vazut ca vorbeati de sterilizatoare. Aveti idee cam intre ce preturi oscileaza? Si, exista si alte metode de sterilizare? Auzisem si de cuptorul cu microunde...
Pupici
Ana 29+ cu
dolores spune:
atudor cel pe care il cumpar eu este la oferta.costa 1.300.000 pana sa gasesc oferta asta m-am tot uitat pe net la oferte si sincer sunt mai scumpe si nu pt 8 biberoane...(avent)
quote:
Originally posted by atudor
Fetelor am avut toata ziua probleme cu netul, abia acum am reusit sa intru. Am vazut ca vorbeati de sterilizatoare. Aveti idee cam intre ce preturi oscileaza? Si, exista si alte metode de sterilizare? Auzisem si de cuptorul cu microunde...
Pupici
Ana 29+ cu
poze
asiza spune:
Danita, am vazut acuma, insa nu vrei sa-ti faci public albumul???? Ca asa putem vedea pozele doar daca intram cu user si parola si e cam...muuult de lucru!
Oana 22+ cu Denis Cristian
poze
desiree spune:
leyla, mie doctorul mi-a zis ca daca dezvolt anticorpi anti-RH vaccinul e degeaba, nu mai are efect, deoarece sangele deja e schimbat...
fetelor, pe vremuri femeile cu RH negativ nu alaptau, NOI o sa putem alapta, nu? nu de alta, dar deja ma trezesc dimineata cu o dunga alba pe sani..de la laptic sau colostru ce o fi el si ar fi pacat sa nu ma bucur de placerea de a-mi alapta baiatul !
va pup si sa aveti o seara buna!
desiree 24+
"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"9George Orwell)
Cleomoni spune:
Gravidutelor dragutelor ce mai faceti? Dormiti bine noaptea ca eu nuuuuuuuu, bb al meu a miscat ieri non-stop de imi faceam tot felul de ganduri ciudate cum ca il deranjeaza ceva tare rau si ca nu mai suporta etc de l-am pus si pe al sau tatic sa puna mana sa il linisteasca dar tot degeaba, el mi-a spus sa il sun pe doctor daca a miscat asa mult, dar eu am asteptat pana azi cand misca dar nu asa neincetat ca ieri, la voi cum e?
Uite printre picaturi va mai scriu ca mai fac o facturica mai trag un ochi pe aici, dar deja am uitat ce vroiam sa va spun..... dar sa nu uit sa felicit si eu fetele care isi serbeaza ziua de nastere, sa aveti o viata cum va place plina de bucurii si impliniri LA MULTI ANI!
Dolores ce faci cuscra? Mobila e de la mobexpert, si am reusit sa o platesc integral si data livrarii este pe 5 sept.
Am uitat sa spun ca numai salteluta e 4 milioane, scumpa dar mama se sacrifica.
ma duc sa trag un ochi pe la poze ca tare imi place sa vad burtile si lucrusoarele
Cleo 26+ saptamani