Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Fetelor ce ne-au mai crescut burtile, unde vor sa ajung? Care mai decare cu burtica in vant.

Miro, Dolores, Asiza, Bamboleta si toate celelalte sunteti superbe si va ador pe toate.

Fetelor stie cineva ceva de Cristina, Fatima?

Va pupic pe toate si va astept la conversatie

Cleo 26+ saptamani

Mergi la inceput

Fetelor am gasit urmatorul mesaj la Doctori de care sa te feresti, poate cineva sa ii dea informatii fetei? Poate una din voi naste cu acelas dr sau ii dam alt nr vreti sa o ajutam? Eu sincer nu am cunostinte la spitalul polizu poate stie cineva un nr la alt dr.

Va pupic !

buna fetelor!
o sa va povestesc si eu calvarul prin care trec zilele astea, cand ar trebui sa fiu cat mai relaxata si mai bucuroasa ca se apropie BB. asadar sunt o gravida de 38w4d din pitesti care ar trebui sa nasca la buc la clinica polizu cu dr branescu (merg la el lunar de la saptamana 25). il cunoaste cineva? spuneti-mi si mie cate ceva despre el.
eu sincer sunt f dezamagita de comportarea lui cu mine (desi am platit mai mult decat onorabil, cate 1mil la fiecare control la care stateam doar 5 min de vorba, iar celelalte fete dadeau doar 500mii, eu am zis sa fie bine totusi si sa se comporte bine cu noi). nici macar nu mi-a dat mari infirmatii vre-o data despre sarcina mea sau despre nastere (mai multe am aflat citind singura aici pe forum despre diverse sub decat am aflat de la vre-un dr). desi ma chema numai cand avea el garda (cand se presupune ca are tot timpul din lume sa se ocupe de tine, nu????), niciodata nu mi-a acordat mai mult de 5-7min. sa fie oare comportamentul asta doar pt cele din provincie? asa se comporta toti medicii cu cele din provincie??? sau sunt eu atat de "norocoasa" sa am parte de asa ceva?
va spun sincer ca nici nu m-as mai duce sa nasc cu el. dupa ce am incercat diferiti medici la mine in oras, am ales sa fac sacrificiile astea lunare cu naveta pitesti-buc tot ca sa fie bine pt BB al meu (am zis ca el merita tot ce este mai bun pe lumea asta si vom face tot ce este necesar pt asta). se pare insa ca soarta imi este potrivnica. sunt pur si simplu disperata si nu stiu ce sa mai cred, nu stiu ce sa mai fac in situatia asta. ma gandesc cu groaza ca din clipa in clipa poate sa inceapa travaliul si nu stiu incotro sa ma indrept....
pe langa faptul ca dr acesta isi tine mai mult tel inchis decat deschis (de parca eu sunt OBLIGATA sa nasc numai cand are el garda o data pe luna sau in timpul prg de la spital, pt ca altfel nu mai reusesc sa dau de el), luna trecuta cand ne-am vazut mi-a zis sa-mi cumpar trusa epidurala (i-am zis ca doresc nastere naturala cu anestezie epidurala, ceea ce la mine in oras ramane inca un vis frumos si irealizabil, toti recomanda cezariana sau nastere naturala, dar fara anestezie, nu au auzit ei de asa ceva), iar ieri cand l-am sunat si i-am zis ca am cumparat-o, dar nu pare sa aibe vre-un anestezic ceva, mi-a vorbit in doi peri si nu m-a lamurit macar daca anestezicul trebuie sa mi-l cumpar singura (il cumparam si pe ala ce mare branza, ca doar nu e o avere, nu?) sau daca ti-l da medicul anestezis. el nu zicea decat ca "nu stiu, probabil ca ati luat trusa epidurala, probabil ca medicul anestezist va avea anestezicul, nu eu fac anestezia epidurala, nu am de unde sa stiu" etc etc etc... pai la ce dracu' mi-a zis atunci sa iau trusa daca el nu stie nimic? daca anestezistul zice sa cumpar trusa de la el, ca altfel el nu imi da anestezicul, ca nu isi descompleteaza el trusele pt mine, eu ce mama naibii fac cu trusa asta?
cand am intrebat daca are un anestezis anume cu care lucreaza ca sa iau legatura cu el ce credeti ca mi-a zis? "depinde cine este de garda atunci, daca ar fi sa va chem un anestezist anume de acasa va costa 200-300euro". adik pretul stia sa imi zica cat face un anestezist chemat de acasa, dar daca iti da sau nu anestezie respectivul nu stia, nu?????
fetelor, ajutati-ma cumva cu un sfat. sunt pur si simplu disperata!!! spuneti-mi, voi cele care ati nascut cu anestezie epidurala, cum ati procedat? ati cumparat trusa dinainte? ati cumparat-o de la anestezist? trusa avea anestezic in ea? sau cum se porcedeaza? sincer nu stiu ce sa fac...
as vrea sa imi caut alt medic la buc cu care sa nasc, dar cine oare ma va mai primi pe mine in asa stare avansata de sarcina? incerc printr-o verisoara sa dau de dr Cornea tot de la Polizu, dar daca are cineva nr lui de tel va implor dati-mi-l si mie, sau daca stie cineva daca este in concediu sau nu, orice informatie despre el mi-ar fi utila.
teoretic ar trebui sa ma duc duminica la un alt "control" la dr branescu. nici nu m-as mai duce. pe de alta parte la cine sa ma duc daca am stat pana acum la el? nu stiu ce sa fac. daca nu dau de dr. cornea va trebui totusi sa ma duc la dr branescu duminica si sa ii spun verde in fata tot ce am de zis. sa stiu macar daca pot sa mai contez pe el sau nu. in ultima instanta va trebui sa nasc la mine in oras cu cine se va nimeri sa fie de garda. nu voi avea parte de epidurala asa cum planuisem, desi am cumparat-o, pt ca medicii de la noi din oras nu stiu sa faca asa ceva, ma voi chinui groaznic si sper cu ajutorul bunului dumnezeu sa trec cu bine peste toate.
va multumesc anticipat pt raspunsuri si astept cu nerabdare sfaturile voastre.

Cleo 26+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

La multi ani pentru cipi 13 si alexandra_25.

23 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dolores

fetelor prostanaca mai sunt....am baut apa tonica dupa care mi-am adus aminte ce contine si anume chinina care nu e buna de loc.....trebuie evitata mor de nervi..si am baut cu asa o pofta....doamne ce mama denaturat sunt....sa bag in mine tot felul de prostii si acum sa am remuscari ca i-ar putea dauna lui bebe

dolores 25+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.

Dolores, nu-ti mai face atatea probleme. eu la inceputul sarcinii am baut apa tonica destul de des. era singura bautura care o toleram.

23 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Alexandra si Cipi si din partea mea - desi cu mare intarziere. Sa fiti sanatoase si voi si bebeii si sa aveti o nastere usoara.

pupici si la hormonela - ca uitasem cum iti spuneam intr-o vreme - dar cum ai scris ... mi-am si zambit in barba - doamne ce a mai trecut timpul. Si eu as vrea sa-l opresc - sa mai fiu gravida inca 3 ani de acum inainte.
Ma simt super ca si gravi - mai ales acum cand se vede bine sarcina si toata lumea imi zambeste si-mi ofera pe strada cate ceva.
Azi am lovit burtica cu caruciorul de cumparaturi. Am tras o sperietura ... mai ales ca se misca de zor Karinutza ... iar dupa lovitura nu a mai miscat timp de o ora. Am crezut ca mor, si de durere si de teama sa nu o fi ranit. Acum e ok zic eu - misca ... dar parca tot am o teama in mine - sper sa nu-i fi facut nici un rau.
Am scos analizele - sunt OK.
Poate obtin maine o programare - dar nu prea cred ... mai sigur e pe saptamana viitoare - miercuri. Am sa stau cam ca pe ace pana atunci.

Dolores 8 biberoane? Nu e cam mult? Eu imi doream unul cu 3 maxim 4 biberoane. Cum le sterilizeaza? Parca sunt diferite - cu apa si cu abur - sau vb prostii? Si numai 1.3 mil ? E cam ieftin daca zici ca e firma care ai precizat-o in paranteza.
Am mai vazut pe net si biberoane care pot fi sterilizate in microunde.
Chiar fetelor - ceva preturi si cam de unde le vom cumpara ... vreau si eu detalii.

Am uitat sa va spun ca acasa la mama am inceput actiunea de a da jos din pot sacii cu hainutzele nepoatei mele. Am sortat si am ales la haine in w/e asta ... ca nici nu o sa am loc in dulapul pe care abia il proiectez pentru Karina.
Am ales cam 3 saci - si matusa mea din Germania mi-a mai promis 2 saci. Nici nu stiu daca are rost sa mai cumpar ceva. Sigur voi mai si primi ... cred ca o sa ma acsez pe hainutze de la 3-4 luni in sus ... ca de nou nascut nu are rost sa mai cumpar. Si am sa ma acsez pe alte cumparaturi si las hainutzele de o parte.
Hai ca iar am scris o gramada - va pup si mai revin.

Miro29+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

roxana c. eu pt. greturi nu am luat nimic. am mancat lamaie si iaurt. chiar pofteam iaurtul de oaie, care e foarte acru.

23 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Sunt suparata azi aveam programare la cabinet la ecografie sa o vedem pe bebelina,dar cand ajungem acolo ne zice secretara ca d-na doctor mai intarzie ca este de garda la spital

Bun de asezam noi confortabil si asteptam 1 ora dupa care vine secretara si zice ca d-na doctor nu mai vine si daca vrem sa ne ducem la maternitate ca ne vede acolo (mai erau vreo 3 pers in afara de mine) am zis hai sa mergem acolo ,dar cand ajungem acolo tocmai intrase in operatie si uite asa am plecat acasa f.suparata ca nu am reusit sa o vad pe bebelina
Asa ca trebuie sa mai astept pana martea viitoare

Vaccinul e obligatoriu in sapt 28? sau poate fi facut si in sapt 29?

pupici

bamboletta 28+ bebelina
"poze"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

BAMBOLETA,EU AZI MI-AM FACUT VACCINUL,DAR CRED CA POATE FII FACUT PANA IN SAPT 32

Adina 27+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

impreuna cu sotul ma tot gandesc ce nume sa-i pun lui bebe.
sotul meu in gluma tot gaseste niste prenume ciudate si kilometrice, de parca nu e suficient ca numele nostru de familie e din 11 litere.
eu ma tot gandesc sa-i pun un prenume mai scurt, ca sa nu oboseasca cand il va spune sau il va scrie.
eu tin foarte mult ca bebe sa aiba un nume de sfant. si cum se va naste in decembrie in va chema fie Andrei, fie Nicolae, fie Stefan.
asa vom mai avea inca o zi motiv sa , nu ca nu am avea evenimente suficiente: la sfarsit de noiembrie e ziua mea, apoi va fi bebe. asa ca o vom duce tot intr-un chef.

23 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Bamboleta imi pare tare rau ca nu ai vazut-o pe bebelina, cred ca mare ti-a fost dezamagirea.

Uite la dr care merg eu nu se intampla sa intarzie sau sa fie in alta parte, dimineata e la spital si seara la cabinet, dar daca cumva intervine ceva suna secretara care e si asistenta sefa de la Elias si te reprogrameaza. E sucump dar eu zic ca se merita nu te poarta pe drumuri si iti raspunde la orice intrebare civilizat, te linisteste si nu te cearta sau mai stiu eu ce aberatii spun alti medici. Am noroc ca e dr ginecolog si e si specializat pe nasteri deci numai la el merg nu mai am nevoie de alti dr.

Cleo 26+ saptamani

Mergi la inceput