Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns almo spune:

buna burtici,
am reusit sa va citesc si eu din urma asa mai pe sarite ca ati scris f f mult in ultimele zile.
merci Katrinel pt grija ta dar nu am scapat de taxatori doar ce am reusit sa pregatesc si dosarul pe 2004 si sper sa fie ultimul care-l cer. Acum dupa ce le trimit o sa ma astept la tot felul de intrebari iar in final verdictul.. care o fi.. nici nu vreau sa ma gandesc.
cat despre faptul ca ti-a cerut si tie ceva informatii atata timp cat nu te-a sunat si personal atunci poti sa mai amani zic eu.
Si inca ceva apropo de carti uite astea sunt cartile care tocmai le-am comandat in Ro
GAI - JIN vol. 1, 2 (Orizonturi, Lider) 80,00 lei
NOBILA CASA vol. 1, 2 (Orizonturi, Lider) 80,00 lei
TAI -PAN vol. 1, 2 (Orizonturi, Lider) 60,00 lei
VIRTEJUL vol. 1, 2 (Orizonturi, Lider) 80,00 lei

Tai - Pan l-am mai citit de la cineva dar vreau sa am si eu cartea, iar nobila casa tocmai o citesc acum in engleza dar poate o sa o recitesc si in Romana.

Marcelacprietena mea din Germania a citit aici la noi pe forum despre faptul ca tu cauti un anume carucior si a fost atat de draguta sa-mi trimita un mesaj cu urmatorul link ca ti-a cautat pe net ceva, ce crede ea ca ai vrea tu.
http://cgi.ebay.de/AUSVERKAUF-GRACO-Kinderwagen-Quatro-Quattro-Tour-NEU_W0QQitemZ290021642047QQihZ019QQcategoryZ77129QQtcZphotoQQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
si a zis ca daca vrei mai multe informatii sa-ti trmit un PM cu adresa ei de email sa-i scrii.

Moni28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Buna seara,

Azi "dragutii" astia cu netul nu au dat drumul la tzeava si am de citit mult din urma.
1. http://health.discovery.com/centers/pregnancy/video/video.html
2. Bamboletta, despre ce vaccin vorbesti?Era cat pe ce sa ne vedem,pe la 18.30 eram si eu in cautare de doctorita , dar m-am lasat pagubasa.

Revin dupa ce recuperez cu cititul.Sper sa mearga linkul ca foarte mi-a placut.

Lavinia 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Mersi Adina o sa merg si eu sapt viit.sa fac vaccinul

da am fost tare suparata ca nu am putut sa o vad pe bebelina,inainte de a fi cand ma programam
la vreun control asa facea ma suna secretara si zicea ca nu vine da azi si ma reprograma,da azi nu stiu ce s-a intamplat probabil a fost zi cu ghinion pt mine

Acuma mi-a mai trecut un pic supararea

bamboletta 28+ bebelina
"poze"

Mergi la inceput

Lavinia -despre vaccinul care se face la 7 luni antitetanos parca asa se cheama il faci la medicul de familie

Deci si tu ai cautat-o pe d-na doctor si nu ai gasit-o,eu am fost la maternitate pe la 16.40 si era in operatie,bine ca nu am mai stat si acolo daca tu nu ai gasit-o la 18.30 e clara treaba ca asteptam degeaba

bamboletta 28+ bebelina
"poze"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Fetelor...sa nu facem confuzii...eu si fetele cu incompatibilitate de rh, vorbim de un alt vaccin care se face in saptamna 28, specific pentru asemenea problema, si NU despre antitetanos sau mai stiu eu ce altceva...cele cu rh pozitiv, nu va faceti griji!
Desiree, , fii serioasa...cum sa nu alaptezi...bineinteles ca trebuie sa ne hranim bebelusii cat mai mult cu lapte matern! Asta ti-a spus-o vreo batranica "stie-tot"?...

Oana 22+ cu Denis Cristian
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Fetelor am mai intrat sa multumesc fetelor care mi-au mai facut urari..... si am pus poze de duminica si de azi....data nu e setata bine pe poze...cele cu tortul sunt de azi...am avut o surpriza placuta facuta de ai mei cand am venit acasa de la servici...masa plina de bunatati si tortuletz si tati ne-a adus un buchet minunat de flori....am fost rasfatata....acum sunt obosita si promit ca de maine ma apuc si eu sa va mai raspund sau sa va sfatuiesc....azi am fost prea ocupata..........
Va pupic si va urez noapte buna......o sa vedeti in poze ce falcute am de cand m-am ingrasat.....

alexandra 28 + cu
poze

Mergi la inceput

Am confundat un pic treaba cu vaccinurile astea dar oricum la 7 luni se face un vaccin pt toate gravidutele sau gresesc?

bamboletta 28+ bebelina
"poze"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Si eu vorbeam tot de vaccinul de la 7 luni,antitetanos,scuze daca am creat confuzii!!

Adina 27+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Noapte buna, va pup ca plec si eu acasa! Pe maine

Cleo 26+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

pupicei,

pentru cele ce vor sa-mi urmeze burtik-ul de la funny faces ... uitati www.kidsaction.de/clips/masken.htm" target="_blank">aici cateva modele - scoateti-le la imprimanta si ... spor la pictat.

Miro29+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput