Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 9
dolores spune:
marcelac tare rau...auzi..hormonela..numai ca eu m-am referit la mine cu hormonii astia puternici in perioada sarcinii...dar mi-ai smuls un zambet sa stii
cred ca o sa fie explozie de David ca nume......
dolores 25+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.
marcelac spune:
fetelor, sa va zic...
eu de vreo luna traiesc cu sentimentul ca perioada asta trece prea repede... uite, chiar azi implinesc 25 de saptamani... si parca maine va trebui sa nasc... vreau mai mult cu burtica, sa imi zambeasca oamenii pe strada, sa rad eu de mine in fatza oglinzii... sa il simt pe bb cum face gimnastica... ash vrea sa pot opri putzin timpul in loc...
sigur, aseara cand ma dureau coastele pe mandoua partile de puteam sta in pat in nici o pozitie, si nici in picioare nu mai puteam ca ma durea coloana, nu gandeam exact la fel
marcela 24+
dolores spune:
da asa e..e un sentiment unic...e foarte frumoasa perioada asta cu bune si cu rele...mai ales cand simti cum misca bebe...dar o sa vina o alta perioada la fel de frumoasa..cand o sa-ti zambeasca bebe si nu va mai conta nimic decat bebe
quote:
Originally posted by marcelac
fetelor, sa va zic...
eu de vreo luna traiesc cu sentimentul ca perioada asta trece prea repede... uite, chiar azi implinesc 25 de saptamani... si parca maine va trebui sa nasc... vreau mai mult cu burtica, sa imi zambeasca oamenii pe strada, sa rad eu de mine in fatza oglinzii... sa il simt pe bb cum face gimnastica... ash vrea sa pot opri putzin timpul in loc...
sigur, aseara cand ma dureau coastele pe mandoua partile de puteam sta in pat in nici o pozitie, si nici in picioare nu mai puteam ca ma durea coloana, nu gandeam exact la fel
marcela 24+
poze
desiree spune:
asiza, sigur ca mai fac anticorpii la 28 saptamani si daca sunt tot absenti..izoimunizarea
daca fac vaccin la 28 sapt e obligatoriu si cel in decurs de 3 zile de la nastere?
sau se inlocuiesc unul pe altul?
"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"9George Orwell)
dolores spune:
v-am pupat...am plecat spre casa...
poze
asiza spune:
Leyla, Desiree, deci voi faceti vaccinul la 28 saptamani! Bineinteles ca, asa cum v-am mai spus, si eu imi fac dozarea de anticorpi la fiecare 8 saptamani, insa medicul mi-a spus ca daca nu dezvolti anticorpi pana la 28 sapt, e prea putin probabil sa mai dezvolti pana la capat...si ca n-are rost sa facem vaccinul...nici surioara mea nu l-a facut decat dupa nastere...DA, Desiree, dupa nastere e obligatoriu, pentru ca daca copilul e RH pozitiv sigur dezvolti anticorpi; eu stiu ca nu se inlocuiesc unul pe altul...Timp de 72 de ore dupa nastere neaparat sa-l faceti!!!!
Marcela, las' ca-i poate chema pe amandoi Denis, ca doar nu-s frati....e loc in Cluj de 2 baietoi cu personalitate ! Si mie imi place mult David, insa pe finutul nostru de 8 luni il cheama tot David, asa ca a trebuit sa ne reorientam...Iar despre gravidie, are si parti bune, si parti mai putin bune...cand ma doare rau una alta, ma gandesc ca abia astept sa scap odata, cand ma vad in oglinda ca-s cat China cu tot cu locuitori, iar imi zic ca abia astept sa scap...cand imi trage bb cate-un sut, atunci parca as vrea sa se repete la nesfarsit experienta...Eu abia astept sa-l tin in brate, sa-l vad ca e sanatos si eu la fel...
Dolores, -ici pentru complimente....
Oana 22+ cu Denis Cristian
danita spune:
ce dragute sunteti mai fetelor ! nu am auzit de numele ANDREI, NICOLAE ....adica numele de sfinti din nov-dec ??
mie mi-ar place ca bb sa se nasca pe 1 decembrie sa aiba totdeauna vacanta de ziua lui :)) sa facem chefff si sa ne betivim :))
ce fel de sterilizator cumparati dragilor ? cu ultrasunete ?
pupici
Danita 25+
BeBelusca
saryta spune:
Danita eu m-am uitat in calendar si pe 23 noiembrie este Cuv. Antonie(cu + neagra) deci tot este cineva care urareste si sfintii.Oricum daca era baietel vroiam Nicolas sau Antonio dar nu a fost sa fie.
Dolores mi-a spus doctorita ca abia de la 24 sapt. se pot vedea clar malformatiile la inimioara si deci mai devreme nu se putea face nimic.Avea un ventricul mai mic nu pompa singe cum trebuie si dupa 2 ore de stat la echo lipsea si o vena cava sau cam asa ceva.Dar totul a trecut si sa nu credeti ca mi-a fost usor am avut si crize cind tipam, urlam visam tot felul de chestii, dar singura mi-am zis ca viata merge inainte trebuie sa lasam trecutul in urma si sa privim spre viitor si uite ca viitorul mi-a adus o fetita frumoasa si in curind o alta frumusete.
Care-i treaba cu nr. de telefon ca nu am fost pe faza - cine doreste isi da nr. pt. a mai discuta?
Mai vb. Pa.
Mariana - 25+ cu ANTONIA
Mamicuta de printese -ANDRA si SARA
dolores spune:
multumesc saryta pentru raspuns...bine ca a trecut...ai cele mai frumoase comori
danita eu imi cumpar sterilizator pentru biberoane...este o oferta la carrefour. s[per sa mai gasesc...cum il iau, doamne ajuta sa mai gasesc..ii fac poze si pun in album
poze
danita spune:
dolores eu am vazut unul cu ultrasunete daia intrebam inca nu am aflat reactii despre el .
D
BeBelusca