Piticodromul de sept-oct 2005 (135)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

A, am uitat. Noi tinem jucariile in niste cutii mari de plastic transparent, cu rotite si capac. Le-am luat din brico. A impins Matei la ele prin casa pana a inceput sa mearga singur...

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Sofia, noi avem un set de 6 cutii carton luat din Carrefour.

Mai sunt in Pratiker la 600.000 niste cosulete sub forma de animale: broasca sau iepuras parca.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'neatza pe la amiaza,
Maddy77 noi am facut antirujeolicul la 10 luni si nu am avut nici o reactie.

Si noi am avut acum cateva zile probleme cu kk..a facut de 4-5 ori pe zi si cam moale si nu-i mai trecea..acum nu a facut de 2 zile ...o fi de la vremea asta . Vad ca dimineata nu prea vrea sa pape ..cel mai bine papa la pranz ciorbita.

Eu i-am dat si ardei umpluti cu piept de pui in amestec cu putina de porc pe la 11 luni jumatate si nu a avut nika...maine, poimaine facem un an.

De vorbit..noi spunem:pa-pa, ta-ta, ma-ma, si in special cuvintele asa si da pe care le-a tot auzit zilnic la mine .

La multi ani Irina si Bogdan si multi ani fericiti impreuna!

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

uite cat am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Apropo si mie mi se atrofiaza neuronul pe zi ce trece ..nu stiu ce ma mia fac daca mai stau acasa.

Multumesc Irina..trebuie sa pun poze si de la 11 luni ..dar mi-e o leneeee .

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

uite cat am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Noi tinem jucariile in cos chinezesc cu 60 mii bucata, are 2 unul albastru in sufragerie si unul verde in camera lui...dar am sa mai cumpar. Cred ca fiecare camera va avea
Umbla prin toata casa, face km...trebuie sa-si consume energia.

Haideti sa va zic ce program si-a facut printul:
-dimineata la 7 trezirea
-patrulam prin casa nitel, ne jucam, rotobil, 50 ml lapte Humana 3
-la 8.30 papam fructe: babana, para, piersica, pepene, borcan, biscuiti cu lapte milli, aste in diferite combinatii
-ne mai jucam pana la 10 dupa care iesim afara 1 h
-papam ceva: iaurtel mic sau biscuiti + ceai
-doarme plodu de la 11.30-12 pana la 14
-la 14 papam supa+piure de legume
-ne jucam pana da semne clare de somn
-la 16 ceva desert
-la 18-papam
-mergem afara
-la 21- lapte san
-nani
-san la cerere noaptea

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

a, da, si eu i-am dat azi ciorbita dupa ce a mancat pureul de legume. i-a placut muuult. era acrita cu lamaie si chiar era gustoasa.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Bonjour de zi dragele mele!

Sa stiti ca ccc cutiile alea de care zice Ruxi sunt foarte faine...le-am vazut cu ochiu' meu , acum daca a deconspirat si sursa de unde le-a cumparat, e cazul sa navalim la Bricostore

Mifloricico Ana Banana rules! auzi la ea "Miaela"...asta chiar este un milestone in dezvoltarea bananei

Jadi de unde pana unde denaturata? mie mi se pare ca in situatia data (de care imi pare tare rau, dar ce sa-i faci toti copilasii se imbolnavesc la un moment dat) te-ai descurcat mai mult decat onorabil. Bravo tie ptr stapanirea de sine!

Sofia e mortala Nuka Trixi dixit! cum ar zice latinu. In alta ordine de idei (io nu stiu sa scriu cu litere mici }), psihicul tau reactioneaza foarte bine...starea de anestezie este cea mai de dorit din toata paleta de stari care te-ar putea incerca iar trezirea nu va fi dureroasa poate cel putin naucitoare. Dar toate la timpul lor... Chiar, nu vrei sa treci si tu duminica pe la noi cu Nuka?...vin si Ruxi cu Matei

Irina draga mea, Multi ani fericiti impreuna! sa aveti o casnicie minunata in continuare

Maddy cam sunt semne de dinti ce povestesti tu acolo Bafta si rabdare!

Dana Lucia stai putin...cum adica merge pe bicicleta Alberto? Am ramas paf...Bravo lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Multumesc de raspunsuri. Ma gandeam sa iau o lada de zestre tot de la fabrica aia de mobila, da e cam mare iar camera e mica...Am vazut de asemenea chestiile alea din plasa pe care le ancorezi in tavan si mi-ar placea sa ii fac chiar eu una din sfoara. S-ar potrivi cu look-ul rustic pe care l-am gandit in camera piticului.

Simo, mi-ar placea sa ne vedem. Da-mi un PM daca vrei ca sa ma orientez in spatiu.

I pup u ol.

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Simo da e poate greu de crezut dar e o bicicleta foarte mica (primita cadou de ziua lui) la care el ajunge la pedale si taica-su a exersat cu el mult si mergea bine tinut putin de cineva dar de vreo doua zile vrea singur, l-am lasat sa vedem ce face si culmea....merge, se mai opreste si iar merge...e un maaare nazdravan. E ascultator numai daca ii vorbim in olandeza, in rest la tot ce ii spui si nu ii convine da din cap sau arata cu degetul: "Nuu!"
Insa e in continuare "campion" la capitolul mincare dar fiind si destul de inaltut, (v-am scris dimensiunile lui la 1 an cred) nu pare foarte gras ci asa mai rotunjor. Poate o sa ma invrednicesc sa trimit niste poze recente in adresa comuna spre confirmare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

cge, Sofia, dana_lucia, Simo
Si un pt Marlena care
vad ca si-a amintit si numele sotului!!

Sa va ingrozesc eu cu ce i-am dat marti
seara lui bb sa pape? Mai intai sa va
pove cum s-a ajuns la aceea situatie...
Bb nu vrea de fel papa la borcanas
(sincera sa fiu nici mie nu-mi place ),
asa ca pt lungul drum cu masina de la cluj
la bucuresti am luat la borcanel supa
facuta de cu seara. Faza e ca nu a vrut
la pranz sa pape decat putin. Asa ca la
POsada fiind blocati in padure... cu copilul flamand...
i-am dat senvisul meu care era facut cu branza topita
si file de porcusor . A mancat o felie mare de paine
cu o felie de muschi, date bucatica cu bucatica...
si n-a aut nici o reactie ulterioara...
Nu intentionez sa repet experienta,
dar astea au fost atunci conditiile...

Si tot legat de mancare eu ma gandesc sa-i inversez
masa de fructe cu laptele de la trezire. Am innebunit ? Probabil... dar ma gandesc asa...
seara baga lape pe la 10... dim iar lapte si
pleaca afara pana la 10 (masa de fructe).
Pai mie imi chioraie matele la 10 si daca manac
ceva klumea dimineta... nu un lapte chior
(fie cu 2 masuri de cereale)... ce aia e mancare ?
Asa ca neuronul e puternic lovit de gandul asta al
inversari....

M-am aberat destul.........

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput