Piticodromul de sept-oct 2005 (135)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Am uitat sa ma laud. Azi fac 4 ani de casatorie!!! Dar din pacate nu [ot sarbatori ca sunt socrii la mine... si mie mi se pare ca e doar sarbatoarea noastra unde nu tre sa-si bage nimeni nasu' . Asa ca vom sarbatori probabil saptamana viitoare sau in sept la mare daca e vreme buna!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

ooo, irina, la multi ani fericiti impreuna!

simona, parintii fetitei nu sunt prea inalti. iar pt piticul meu de pe creier e recomandat sa-si faca griji cu astfel de lucruri, ca sa nu se gandeasca la altele, si mai si.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Irina, la multi ani fericiti impreuna!

Mi se atrofiaza si neuronul ala mic si amarat cu care ramasesem dupa nastere , am fost la cumparaturi si am uitat o gramada de chestii. Iar daca ma apuc sa fac lista cand iau foaia de hartie mi se asterne un blanc pe creier ceva de speriat, nici paine nu mai stiu ca trebuie sa trec.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Cristina, Ruxandra !

Ruxandra si neuronul meu e in acelasi stadiu . Eu incerc sa-l ajut facand lista. Care e blanc la inceput, dar eu ma apuc din timp si o zi intreaga tot mai scriu pe ea cate ceva sa mai zic ca oricum as face tot uit?!?!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

io fac lista completa, dar o uit acasa !!
Am in bucatarie hartie si pix, si notez de fiecare data.

Irina, "La Multi Ani fericiti impreuna" .

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Felicitari Miflore pentru Miaela! E perspicace fata. A mea striga cainele: Trixi. M-am chinuit sa o invat cu cutzu, ham-ham si ea zice direct Trixi...Sunt mandra tare de ea.

Jadi, nu esti mama denaturata. Si fata mea are diaree si eu nici macar nu sunt cu ea. Ii tine soacra regimul. Am fost la doctorita si mi-a dat pe langa mucilagiu, morcov, mar copt o serie de medicamente: Semecta (1 plic pe zi), Sab Simplex pentru gaze, Calciu carbonic si Debridat. A zis ca daca face febra sa ii dau ampicilina sau biseptol. Am refuzat categoric.
Intrebare: de unde stiti ca e enterocolita. Si daca e, trebuie tratata cu antibiotic?

Am terminat si camera: izolat, zugravit. Cu pictatul o sa mai dureze. Voi unde tineti jucariile? Noi le tinem in pungi si sunt inestetice.

Irina casnicie trainica in continuare!

Io am ajuns la partea nasoala. Intr-o luna incepe divortul si parca traiesc intr-un vis tampit. Nu cosmar...sunt anesteziata complet. Stau de vb cu fostu' civilizat, vorbim la rece de divort...Parca vorbesc de viata altuia. Cel mai frica mi-e ca o sa ma izbeasca in fata la un moment dat si nu o sa stiu ce m-a lovit. Nu va doresc niciuneia asa ceva.

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Sofia, din cate stiu eu enterocolita poate sa fie si de la virusi si de la bacterii, dar poate intra Alina si ne lumineaza. Mie asa mi-a zis dr. - enterocolita - si asa am mai auzit si in parc. Diaree insotita sau nu de varsaturi, febra, stare proasta etc.
Cred ca e bine sa-i faci si o coprocultura, ca sa fii sigura.
Iti doresc sa scapi repede de divort si sa nu te loveasca nimic altceva decat o stare de bine.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

sofia, si eu tin jucariile in pungi si tot inestetic e. sunt insa intr-o vesniCA CAutare de o cutie mai mare ceva mai frumos, care sa mearga si cu restul camerii unde sa-i arunc toate jucariile. sa stea gramada acolo si sa le mai rascolesc eu din cand in cand ca sa-si schimbe ordinea.
am mai vazut prin magazine niste cilindri din plus cu intaritura de carton pe dedesubt si cu capac din acelasi material care se inchide cu fermoar. interesant, dar cam fragil totusi. ca vreau daca tot dau banii sa fie ceva durabil. sa nu tot cumpar cate un cos sau lada.
anestezia pe care o simti tu e f buna. e felul in care mintea se apara. decat sa rumegi acum ce se intampla si prin ce treci, mai sanatos e sa judeci dupa ce trece furtuna. asta-i explicatia mea si filosofia mea de azi.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

buna fetelor,

Miflore
,felicitari pentru micuta Ana!!!Ce dragut!Fii mea de vreo saptamana o tine intruna cu "PA-PA" si face si cu mana...altceva nu mai vrea sa zica..

Irina,la multi ani fericiti!

Kristinuta,si Bianca mea pare mai mare decat ceilalti copii de varsta ei..si-ti spun sigur ca e din cauza parului.chiar ma enervez cate odata ca ma tot intreaba lumea "da cati ani are?".Odata cineva mi-a zis "vai,nu e frunos la varsta asta sa stai in brate la mami" si micuta avea numai 9 luni.

fii mea de 2 nopti se foieste prin tot patul ,de pe o parte pe alta si plange.Se linisteste 5 min si o ia de la capat.Aseara a plans cam o ora.Nu stiu ce are ca ziua e foarte vioaie.I-am dat si calma baby si degeaba...se fie dintii de vina?

maine plecam la munte,sper sa fie timpul frumos si sa nu ne ploua.
ma duc sa mai spal niste haine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

si de la noi azi.
In primul rind felicitari Irinei pentru aniversarea casatoriei si multi ani fericiti impreuna!

Noi suntem in continuare f.bine iar Alberto e din ce in ce mai nazdravan. A reusit performanta de a se plimba cu bicicleta netinut de nimeni si cum nu a cazut inca, vrea numai pe bicicleta toata ziua. Imita tot mai multe cuvinte care le aude si e tare nostim cum se chinuie el sa spuna ce aude!

Multa sanatate pentru Vladutu' lui Jadi, Alberto te saluta Vladut si iti tine pumnii sa te faci repede bine!

Va salutam cu drag!
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput