Piticodromul de sept-oct 2005 (135)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ege spune:

buna seara!
jadi,imi pare rau pt vladut.si in nici un caz nu esti o mama denaturata.
codrutza,la multi ani petrei si tuturor bb care si-au serbat ziua.
gina,felicitari pt bb 3.tin pumnii s aaiba putza
noi suntem bine.dupa nunta cumnatei am plecat la predeal impreuna cu nasii nostri si bineinteles cu ege,care era racita si mai avea si diaree.am zis ca o sa-i treaca,gandindu-ma ca e de la antibioptic(amotiklav).i-am dat si biotiks.a tinut-o diareea 4 zile.m-am speriat ingrozitor.pana acum nu a mai facut niciodata diaree.dr.mi-a zis sa-i dau mancare de regim si lapte pt.ca ege inca mai suge.
in rest suntem bine sanatoase.o sa pun poze de la nunta si de la munte.
la inceputul lui sept vrem sa plecam in turcia ,la rize,la nunta verisoarei.rize e la 1200 km de istanbul.ne-am gandit sa mergem cu masina pana la istanbul si de la ist sa luam avionul.apoi pe 23 sept plecam in concediu ,in antalya.
sincera sa fiu admir f mult mamicile care il fac pe bb 2 sau chiar 3.
ege ma termina.uneori mergem amandoua la baie.eu fac pisu si pe ea o pun in cada.simt ca nu mai pot.e f alintata .azi ia bagat degetul in nas lui tasu.bineinteles ca ia dat sangele.ne ciupe,ne musca.dar are si zile cand ne iubeste.de ex luni dimineratza m-am trezit ca ma pupa cineva.am zis ca e sotul.cand ma uit era ege.nu va zic ce m-am topit.ii plac animalele,copiii.parca imi doresc sa fac bb2 repede si uneori ma razgandesc.nu stiu.cum o vrea ALLAH.
va pup si va doresc o noapte linistita!

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna zane!
Fi-mea m-a strigat pe nume: Miaela, a mancat ce-i drept h-ul!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Si inca o veste: sunt la capitolul 134, epuizata total!
Ma duc la nani acum!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'neata!
Eu sunt in forma de zile mari, copiii sunt treziti de la 6.
La 8 Anca a adormit iar.

Intre timp, copiii s-au jucat, au dansat, s-au certat, s-au impacat.
Victor danseaza in fata Ancai, si are si ea niste miscari smechere: roteste degetele de la picioare, bate din picior bineinteles pe ritmul muzicii.

Jadi, imi pare rau de Vladut. Incearca sa ii dai gratar de piept de pui in manuta. Si morcovei tot in manuta, paine, banane.
E ok ca bea si ceaiul de menta.
Stai linistita se face el bine si profita de voi si de Bucuresti.

MiFloricica, ce frumos ca te striga Ana.
Esti mortala cum incerci tu sa recuperezi din urma

La fel si Ege care o pupa pe mami a ei.

Kristinutza, am vazut pozele cu Radu si fetita de 9 luni.
Fetita pare mai mare fiindca are par mai mult.

Ruxandra, de ce nu incerci lapte de vaca ptr Matei.
Mai are un pic pana la 1 an.
Exista de la Parmalat un lapte cu vitamine.

O zi buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

pt copilasii care au implinit 1 AN cat timp am fost eu plecata Serban Andrei, Sebastian Iulian, Mario Alexandru. Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si mai cum vor parintii vostrii

Am venit si eu de la Cluj, mai bine zis de la Bologa ca acolo am stat cel mai mult. Am facut 21 h cu masina in 5 zile, din care 18 dus-intors in 2 zile. Vladut e super cuminte in masina, maraie destul de rar... m-a uimit si pe mine. Unde mai pui ca la Posada am stat 1 h sa trecem si el n-a zis nici pas... Unde mai pui ca a stat si singur in spate ca eu ma mutasem in fata cat timp a dormit el si am ramas acolo si dupa trezire, pana la prima pauza.

In rest ma uimeste zilnic cu tot ce invata. E suficient sa-i zici o chestie de vreo 2 ori ca deja o stie. Absoarbe la informatie ca un burete. O sa incerc sa pun poze noi, dar nu stiu daca apuc pana dupa ziua lui.

In rest toate bune si frumoase, chiar nu am de ce sa plang .

Marlena bine ai revenit ! -am admirat pe Alexandru in pozele de la 10 luni . Si Vladut tranteste usile, dar la mine functioneza treaba cu "mama nu se joaca cu usa" si plec de langa el. Se plictiseste si o lasa balta. Si pricepe destul de bine treaba cu "nu e voie", inca face si el cu degetul. Daca nici una nici alta nu tin il iau pur si simplu de acolo, maraie putin si gata. Am noroc ca ii trece repede.

Gina , sa fie bb sanatos si daca o fi si cu cuc cu atat mai bine .

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Jadi mama eroina . Si pt Vlad.

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

miflore, muncesti la forum mai greu ca la serviciu . hai ca nu mai ai mult, ca nu mai suntem asa vorbarete ca pe vremuri.
uau, ti-a zis pe nume! si nu e un nume chiar usor de pronuntat!

ege, de-abia astept pozele de la nunta!

irina, bine ati revenit! si radu stie sigur ce inseamna "nu!". si chiar il respecta, dar nu stiu cat o sa-l mai tina.

cge, draguta ca intotdeauna . dar nu e numai lungimea parului. nu ma linistesti asa usor.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

buna fetelor,

Jadi, nu esti deloc mama denaturata. Nu stiu ce am fi facut noi in,locul tau. pentru Vladut sa ii treaca repede.

Mfloricico, ce bucurie pe capul tau. Sa te strige pe nume, wow. la mai multe cuvinte lu Ana banana. Spor la recuperat, dar vad ca nu te lasi.

Cge, ca frumos.

Codruta spor la treaba.

sa aveti o zi superba

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

Kristinutza, mama, ce inaltime au parinti fetitei?????? Ca eu stiu fetita de 4 ani si arata de 6. Nu mai spun de felul cum vorbeste. Nici nu ii dai 4 ani, dar parinti sunt dupa 180 cm de inalti, iar daca parinti sunt mai robusti din fire, nici nu poti sa te astepti ca copilul lor sa fie mai mic ca al tau Depinde mult si de genele din familia extinsa, asa ca stai linistita Raducu este in normele (europene)pentru virsta lui si nu are rost sa te stresezi pentru asa ceva. Chiar nu merita un asa efort.

sa nu te mai stresezi si zii pitcului de pe creier ca isi gaseasca alta ocupatie ca asta nu are fundamente.

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Hello hello

Am ajuns la Jadi cu copil kkcios. Mai, sa stii ca nu esti denaturata, am auzit de foarte multi copii cu enterocolite, si chiar si adulti. Cred ca circula ceva, cu toate caldurile astea.
Ti-au zis fetele foarte bine de regimuri. Matei al meu nu prea a pus gura pe orez si pe morcovi fierti, nici branzica nu a vrut, nici mar copt, singura pe care a mancat-o a fost banana. A, si grisine si biscuiti. Dar banane din alea mai verzui, nu coapte rau. Oricum in primele zile de boala nu a mancat mai deloc, cred ca e si normal daca se simte rau, nu te stresa prea tare.

Asaaa ... am incercat sa-i dau dimineata Milumil 3 ... esec total, a luat o gura si a scuipat, pe urma se uita mirat la sticla, a mai dat sa ia o gura si s-a edificat: e cah rau. Deci cred ca Luca s-a facut cu o cutie de Milumil . Mai incerc maine dimineata si daca tot asa se stramba salut.
Poate incerc direct lapte normal, sa vedem daca e mai bun.

Felicitari Anei cea mai cea ! Cum, mai, sa zica ea Miaela, wow! Cred ca te-ai topit toata. Cum stai cu vanatoarea de bone?

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput