mamici de sept-oct 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Stati ca mai aveam ceva de zis.

Giuliela eu ti-am admirat pozele acele cu camera bb. Mi-a placut si tabloul cu ratoiul printre flori. Tu l-ai pictat? Iar musamaua cu buretele cum ai prins-o pe spate , adik cu ce?

Adinazot tu ce mai faci? Vad ca si tu esti la categoria silfidelor. Arati ff bine in ciuda sedentarismului la pat.

Amarantina ca tot veni vb de cioco si ziceai ac esti o impatimita a ei, vreau sa iti spun ca de la inceput nick-name-ul tau l-am asociat cu o ciocolata sau cu numele unei ciocolate... nu stiu de ce...pur si simplu...

Hai ca am luat-o pe aratura ...va pup

Itzy-Bitzy
35+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna seara, fetelor!

RO-ANA felicitari! Bebe Andrei bine ai venit pe lume! Sa cresti mare si frumos, sanatos si la punga gros!
Bibi felicitari pentru bebe Ianis!

Nokia bine ai revenit. Chiar ne intrebam pe unde esti.
Floricika felicitari pentru aniversare!

Gripo ce analize ai facut tu pentru trimestrul 3? Presimt ca dr mea nu imi recomanda nimic cand vine din concediu si as vrea sa fiu pe faza saptamana viitoare cand ma duc la colega ei sa ii spun ca vreau sa imi verifice x si y.

Mie a inceput sa imi fie frica si de nasterea vaginala si de cezariana. Mai ca am de gand sa ii propun doctorei sa o scoata pe bebelina prin teleportare.

Sephora si eu am pitici cu balanta. Daca nu am putut sa o fac pe bebelina leoaica, macar in balanta sa ajung cu ea (DPN-ul meu ar fi pe 7 octombrie).

Fac si eu o propunere: sunteti de acord sa faca cineva un subiect cu bebelusi de sept-oct 2006?

Eu am picioarele butuc de 3 zile cand am inceput serviciul: statul pe scaun ma termina. Pana acum 14 kilograme in plus. Nici nu stiu cum sa ma exprim referitor la sani si burta: mi-au ajuns sanii la burta sau burta la sani?!
Ca tot vorbiti de ciocolata: sa va fac pofta cu niste curmale umplute cu migdale si invelite in ciocolata?!

mini_me 33+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by eloise

[quote]Originally posted by mini_me

Fac si eu o propunere: sunteti de acord sa faca cineva un subiect cu bebelusi de sept-oct 2006?

Mini_me de obicei se procedeaza in felul urmator: se asteapta pana naste toata lumea din gaska, apoi se face un subiect separat (in cazul nostru, Bebelusi de sept-oct 2006) la Clubul Scutecelor, un capitol separat de pe DC.

Eloise 31+ cu
EU
Virsta bebe

Eloise 31+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Si bine Mini ca ne mai chinui si tu... ca nu aveam noi destule framantari cu ciocolata asta... acu' de unde luam noi curmale umplute cu migdale si trase-n ciocolata?!?!

Eu m-am zvarcolit toata ziua in chinuri groaznice din cauza arsurilor, refluxului si durerilor esofagiene... fetele farmaciste, Inni, Lili, Roxana... cine e pe faza acum... nu pot lua si eu Omeprazol? am citit ca nu... dar poate totusi, poate totusi pot sa iau... e tare tare greu cu arsurile, daca stau asezata e greu, daca ma mai si intind si sucurile au unda verde e CUMPLIT

Eloise 31+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Eloise nu stiam ca se procedeaza asa. Ma gandeam ca se aplica aceeasi regula ca la mamici. Pe parcurs ce apar bebelusii,fiecare mamica se inscrie la subiectul nou "din mers".

mini_me 33+
poze

Mergi la inceput

Eloise dar cu lapte rece cum mai spuneau fetele tot nu iti trece?

Flory casa de piatra, sa fiti fericiti in continuare si sa va bucurati de bebe.

Itzy-Bitzy
35+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Eloise sa stii ca platesc scump curmalele alea care au ciocolata: am si eu niste arsuri crunte. Eu incerc sa le domolesc cu apa plata si apa minerala si in mare parte reusesc.
De fiecare data cand mananc ceva cu ciocolata patesc la fel: arsuri, arsuri si iar arsuri. Asa ca incerc sa nu fac excese si sa gust de pofta macar.

mini_me 33+
poze

Mergi la inceput

MINI eu asa am vazut la mamicile din lunile dinaintea noastra... chiar daca au nascut 90% tot la acelasi subiect -la odiseea sarcinii, nu la clubul scutecelor- ramaneau si asteptau sa apara toti bebicii. Fireste, cele cu bebei vorbeau de ale lor, problemutze legate de bebei si de lauzie, iar cele insarcinate pe ultima suta de metri aveau astfel avantajul ca aflau din timp din invatau din experienta celarlalte.

Eloise 31+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Wow ce frumos mai avem un bebe

Felicitri multe multe la proaspata mamica Sa te bucuri de bebe si sa fie un papacios

Alinache Daca te intereseaza sa stii cum sunt conditiile din CFR2 iti pot spune eu. Am fost acolo cand aveam 23 sapt parca... am avut o durere de burta obisnuita pe care eu am exagerat-o si am fugit repede la spital. Am intrat inauntru in maternita, mie una nu prea mi-a placut, dar acuma depinde de fiecare. Eu ias da un 7 la maternitate. Si nu mi-a placut ca nu aveau nici rezerva unde sa stai singura. Drept urmare mi-am schimbat doctorul ca sa pot naste la alt spital.

credo si oanacn curaj si recuperare grabnica, asteptam vesti despre bebei

Unde sa ma duc eu la ora asta dupa ciocolata proviziile care mi le facusem cu Kinder si alte tampenii le-am epuizat ieri si am uitat sa-mi aiu altele

34 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Tasia trimite sotul la o benzinarie care are si magazin . De regula astea sunt non-stop sau lucr pana tarziu. Shell, Moll, etc.

Itzy-Bitzy
35+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput